Spoiler
![]()
Spoiler
![]()
είδα χθες την τελευταία αφίσα μετροτουλς, ας την ποστάρει κάποιος. την πέφτει στην εργατική τάξη επειδή δε ζήταγε ένσημα.
ο πάγκαλος τι γνώμη έχει;
την πράσινη με το κουρδιστο πορτοκάλι λέμε;
this is radio freedom.
δε θυμάμαι κόνσεπτ, μόνο την εικόνα με τον εργαζόμενο να λέει "αφεντικούλι, για λίγα ένσημα θα έδινα το ένα μου χέρι!" ή κάτι τέτοιο.
Το ένα μου μάτι λέει, την ίδια λέτε.
Last edited by menumission; 27-12-2010 at 05:09.
γμτ δεν πολυσκαω συχνα στο φορουμ να δω τι παιζει και γενικα δεν μπορω να μπαινω σε συζητησεις λογω πολυ περιορισμενου χρονου αλλα,
@ posts rage for order και ikonoklast - page 8...
μπορει να μου πηρε και... ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ(!) λεπτα της ωρας να αναρωτη8ω αν επρεπε να απαντησω σοβαρα στα λασπονερα! εν τελει καταλαγιασα μετα απο τεραστιο κοπο και επιπονες προσπα8ειες, και ομως αφου κουβεντιασα με τον εαυτο και τη *συνειδηση* μου, και παλι τελικα δεν μπορουσα να δω και να σκεφτω κα8αρα τπτ αλλο περαν απ' το φλερταρισμα και την τοσο ευγενικα τρυφερη ερωτοτροπια μετα3υ ΑΝΑΧΑΡΑΣ και αριστερουλας που εκτυλιχ8ηκε μπροστα στην εκπληκτη ευρυγωνια ο8ονη μου! πρωτοφανες! ρη3η στα χρονικα! 8ειος Γκυ approves!(:
@ khalkji μεταμοντερνε ενοπλακη:
για να μην 3αναγραφω στο αλλο 8ρεντ που ανοι3ες (νο χρονος και νο δια8εση), στο ειχα 3αναπει περι ρεκλαμας της federaction σε διαφορα φορα. το οτι "εκνευριζει οποιαδηποτε αναφορα κ χρηση γραφομενων/πλανων/αφισων (κλπ κλπ κλπ) ακομα και σε μικρο"μηντια" για ιδιοτελεις σκοπους και αυτη φερει απαντηση και αντιδραση ως παρομοια προσβολης" διαβασε το δις ε.
anti-metal
Αισθάνομαι όλο και πιο γέρος αλλά ξαναρωτάω ρε μάνγκες τι είναι το κρακ στη γυάλα?(κάποιο νέο ναρκωτικό ίσως?-μάλλον όχι αλλιώς θα φτιαχνόντανε δεν θα πλακωνόντανε μαζί του)
Kai federaction?
a cry for help, a hint of anaesthesia
"ομοσπονδία" μητροπολιτάνων. νομίζω δεν την τρέχουν πια.
θενκ γιου ρειτζ φορ ορντερ για τις κατατοπιστικές διευκρινίσεις σου