σαφεστατα...και να μην ειχατε μασωνικια χειραψια στο σημα να μη σας λεγαμε για στοες,τι α κανουμε...
πως θα γινει ρε φιλε...χτες ΒΟΥΛΩΣΕ ο ιντερνες απο σχολια δικα σας τα οποια ω εκ του θαυματος δεν ανεφεραν την ομαδα σας
αν αυτο δεν ηταν μεγκαφεηλ της λεσχης φιλων pug τοτε οκ
Ναι αλλά μην μου απαντάς εδώ σαν να τα κάνω εγώ αυτά τα σχόλια, ούτε σαν να είμαι εκπρόσωπος του σουπερ 3 στο er.
το θεμα αν διαβασεις μια ακομα οτι εγραψα δεν ειναι ποιος πιανει ποιονα...αλλα το οτι πηρε κι αυτους η μεγκαμπαλα και επεσαν σε ΦΕΗΛ
Έχει ένα δίκιο όμως ο JnB σε αυτό που λέει, μιας και όντως το αρχικό ρεπορταζ του mega, που από εκεί το έμαθαν όλοι, δεν έλεγε για Άρη. Από την άλλη, αν έλεγε σιγά μην το είχε ποστάρει ο JnB![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
γιατί να δω στον ύπνο μου τον Ολυμπιακό να παίζει μπάλα με τους παίκτες πιασμένους χέρι-χέρι σε χορευτικό συνδιασμό αλα τσαρλεστον και να βάζουν και γκολ;
Vielen Dank für alles was mal war
επειδή κατά βάθος ξέρεις πόσο πούστικος σύλλογος είναι.
κάπου να δω την ιστορία με την "ομηρία" σε σύνδεσμο οπαδών Ηρακλή , και γενικά όλα τα γεγονότα υπάρχει ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Βασικά συνέβη το εξής, κατέβηκαν τα φυντάνια παοκς και έκαψαν εναν σύνδεσμο άρης, στο καπάκι είπαν να περάσουν και από έναν του Ηρακλή για το τσακίρ κέφι, έκαναν τις μαλακίες τους αλλά επειδή οι δικοί μας δεν μασούν τσίμπησαν έναν παοκς, τον γδύσανε τελείως και φήμες θέλουν να τον έχουν στον αέρα και να σβήνουν και τσιγάρα πάνω του. Ανάμεσα σε αυτόν και τους παοκς ήταν οι υπόλοιποι ηρακλέοι που κρατούσαν τους παοκς μακρια για να μην πάρουν πίσω τον εν λόγω νεαρό.
Σκάσαν μυτη οι μπάτσοι μετα και συνέλβαν τους 22 ή όσοι είναι, τους παοκς τίποτα.
inb4 ομάδα του δημοσίου![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
tha ginei xamos