Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Τα 'χουμε ξανακούσει, οι μολοτοφ τους είναι καλύτερες.
To καλο ειναι στο τελος. Ποσο μα ποσο ξυλο θελει ο μπαγλαμας
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Η επανάσταση θα γίνει.
It is known.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Τα παράπονά σου στον Καντιρού, που προφανώς είναι άσχετος μπροστά σου, ω σπιριτκράσερ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Well, doh, ζωντανό νερό![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ρε αδερφέ, πρωτοχρονιάτικα, κάτσε να συνέλθουμε. επίσης ο καζάκης δούλευε για την goldman sachs αν δεν κάνω λάθος, τον έχω παρακολουθήσει να μιλάει και ναι, τον εμπιστεύομαι περισσότερο ως οικονομολόγο (ή ως οτιδήποτε εδώ που τα λέμε) από ό,τι τον κατώριμο, αυτά.
ή επειδή ο άλλος είναι ο κατώριμος
Όποιος δεν είχε δει την κρίση να έρχεται τι περίμενε πως μία σχετική ευημερία εκεί στην παλινόρθωση του "σοσιαλισμού" το '82 θα κρατούσε για πάντα?Αν και εγώ πιτσιρίκος ήμουνα τότε θυμάμαι πως ο κόσμος την είχε δει πολύ λαρτζ και πως όλα θα πάνε καλά.Για να ζούμε εμείς καλά όμως κάποιος πρέπει να φάει το αγγούρι είτε είναι τα παιδάκια και οι λοιποί εργάτες στην ασία που δουλεύουν για 1 δολλάριο τη μέρα,είτε είναι οι αλβανοί που ήρθαν με το άνοιγμα των συνόρων κ.ό.κ..
Και τώρα θυμούνται όλοι οι αριστερούληδες πόσο αριστεροί είναι όταν ,όμως, τα έτρωγαν στις πλάτες άλλων όλα καλά ήταν.Και βλέπω παλιούς αναρχικούς μου συντρόφους που άλλοτε ήμασταν όλοι μαζί που τώρα κάποιο κονέ είχαν, είχε και φράγκα ο μπαμπάς κάπως βολεύτηκανε και γίνανε κυριλέ.Και τα ξέχασαν όλα.Τελικά τί διάολο μας ένωνε τότε?Τι σκατά ήμασταν ένα μάτσο γραφικοί απλά?Κάποιοι μάλλον είχαν έρθει για το λαιφστάιλ και στα δύσκολα κρεμόμαστε από το πορτοφόλι του μπαμπά, που θα μας πληρώσει μεταπτυχιακό, κανά αμαξάκι, κανα σπιτάκι και από'δώ παν κι'οι άλλοι.
Τέσπα εμένα η κρίση με βρήκε να δουλεύω όσο μπορώ με απολύσαν και μετά απο 5 μήνες ψαξίματος βρήκα δουλειά και κάπως έτσι πάει.Επειδή μένω με συγκάτοικο κάπως την βγάζω καθαρή με μία σχετική εξοικονόμηση.Απλά επειδή από τα 20 δούλευα που και που μετά ΟΑΕΔ κ.ό.κ. και τα κουτσόφερνα πέρα αν δεν έβρισκα τώρα στα δύσκολα δουλειά τώρα θα την είχα άσχημα.Και μετά από ένα διάλειμμα από τα πολιτικά κάπως άρχισα να ξαναδιαβάζω να αναθεωρώ παλιές συναισθηματικές κυρίως πολιτικές επιλογές.Αυτά ψαχτείτε όσο μπορείτε γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και με την λογική ο καθένας για τον κώλο του δεν σώνεται κανείς.Πρέπει να έχουμε απαντήσεις στα μέτρα αυτά γιατί χωρίς φράγκα με την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας,των ΜΜΜ και του αέρα που αναπνέουμε δύσκολα την βγάζουμε καθαρή.Άντε και καλά κουράγια μάνννγκες
Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για καταναλωτές λίγων κιλοβατώρων και μειώσεις για καταναλωτές πολλών....να χαρώ εγώ σοσιαλισμό....
Last edited by scarecrow; 03-01-2011 at 19:25.