Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 277

Thread: Manowar 2010

after halloween. sod1013's Avatar

μονο οι μανογουορ μπορουν να ιντριγκαρουν τοσο πολυ τοσους πολλους ανθρωπους,ρε τι ειν αυτο το πραγμα.ειναι το μονο συγκροτημα που λεει love us or hate us και ισχυει.α ρε μανογουεραδες ηθελα να ξερα αν ακουγατε το μπλοου γιορ σπηκερσ και δεν ξερατε ποιος παιζει τι θα λεγατε.
    δεν παιζω ξυλο.

Senior Member atom_smasher's Avatar

οτι λεμε και τωρα..ποζερια ολκης.
    1) e4, c5
    2) Νf3

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

που γαμαει βεβαιως βεβαιως
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

aporia gia allo kommati isws??
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    που γαμαει βεβαιως βεβαιως
    κ πάντα αντικειμενικά
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Now this thread is about...

MANOWAR 2011

Να ΄μαστε καλά, παλιοκουφάλες!!!
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Επώνυμα και πορςτικα

bi-curious The Good Son's Avatar

Last edited by The Good Son; 03-01-2011 at 23:18.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

O Κολομπους πηρε το "background", σαν αυτόν, γκομενάκι. Ο Άνταμς χτύπησε το τσαχπινικο ξανθο και ο ΝτεΜάιο χτύπησε αυτό με τα μεγάλα βυζιά ενώ με το άλλο χέρι (μόλις πήγε να πατήσει το κουμπί ο φωτογράφος και κρατώντας το πόκερφέης του) πιάνει το κώλο του ΡοςΔεΜπος. Η φάτσα του Ρος τα λέει όλα.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Έπος η φωτογραφία!!!
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

μηδέν statik's Avatar

"Αγαπητε, τι κομπλεξ ειναι αυτο; λες και σου τα πρηζαν τοσο που πρεπει να παρεις εκδικηση. Μην πεφτεις και συ στην αντιστοιχη αλλη ακρη. Οσο για την θεματολογια περι ορεξεως κολοκυθοπιπα λεμε στο χωριο μου, φανταζομαι και στο δικο σου."

@ atom smasher:

γενικα στο συνολο του ποστ που ειχα γραψει ναι μεν την "ψιλοεπεφτα" στη μεταλια κλπ χωρις ομως να βγαινει σαν κομπλε3/αντιδραση οπως ειπες, δυστυχως το εχω 3αναπει εχω περιεργη συντα3η κ δν φανηκε η καποια υπερβολη ως χαβαλες που πηγα να κανω. το σοβαρο κομματι του ποστ μου ηταν απο τη φαση που εγραφα "περα απο την πλακα ομως..." κλπ :Ρ αρα 1. δεν μου τα επρηζαν ετσι οπως φανηκε λαν8ασμενα (ισα ισα βιωματικα εχω τυχει σε ευγενεστατους φιλους-αφου αυτους "πιασαμε"- και μιλησα για την γενικη κοινωνικοποιηση σε "λυκειακη φαση" που ειπε ο χελμ) και 2. δεν ειναι 8εμα εκδικησης/ αλλου ακρου αλλα οπως πολυ σωστα ειπες κολοκυ8οπιτας. η γενικη εικονα που εχω στο μυαλο μου (και πολλοι αποδεχονται/εχουν την ιδια) για τον "τυπικο μεταλλα" φανταζομαι ειναι αυτη που προανεφερα σε φαση ατσαλια/γαμαουα attitude/σε3ισμος-και-woman-be-my-slave/πολεμοι-και-σπα8ια-για-τους-αλλοπιστους κλπ. αυτο ειναι που δεν γουσταρω (οχι απο τους μεταλλαδες αλλα απο ολη την κοινωνια ας πουμε) και κραζω/κρινω.

@ helm: (απαντηση στο ποστ σου #204)

κατ' αρχην και μονο που λες "για Αλβανος καλος εισαι" μου δειχνει καποιον κεκαλυμμενο κρυφορατσισμο κ ελπιζω να κανω -μεγαλο- λα8ος... δεν 8α λεγα ποτε κατι τετοιο για κανεναν ας πουμε (με την εννοια της περι8ωριακης κατηγοριοποιησης). το οτι εσυ εισαι εκτος υποκουλτουρας δεν κανει αυτοματα τους υπολοιπους να μην δινουν μια συγκεκριμενη γενικη εικονα. για εκει μιλησα. η φραση "σκατομεταλι του κερατα" που παιζει να σε ε8ι3ε ειναι μεν υπερβολη αλλα την χρησιμοποιησα (κ για σενα συγκεκριμενα) στον εντελως χαβαλε. το 8εμα περι αντιδρασης/ρεφλε3 κλπ ειναι ε3 αρχης λα8ος διοτι οπως απαντησα και στον απο πανω το πρωτο κομματι του ποστ ηταν πιο πολυ υπερβολη (με καποιες αλη8ειες) απλα για να καταδει3ω τη συνολικη εικονα "μεταλλα". για το 8εμα περι παρεας και ανταγωνισμου: ισως δεν φανηκε απο τα γραφομενα μου και ημουν επιτηδες υπερβολικη ομολογουμενως, απλα να σου πω οτι δεν επαιζε κανενος ειδους ανταγωνισμος και χλευη απο τους δικους μου φιλους φυσικα (γι' αυτο αλλωστε και τους εχω ως σημερα οπως ειχα 3αναγραψει), παρα μονο καλοι διαλογοι και αρκετος ψιλοκοντριστικος και παντα ευγενικος *χαβαλες* (σε ολα τα επιπεδα οχι μονο για τη μουσικη!). απλα σε γενικοτερες κοινωνιες υποκουλτουρων των '90ς ε πως να το κανουμε οι μεταλλαδες τοτε ηταν πλειοψηφια και κατεγραφα/παρατηρουσα/κ καμια φορα δεχομουν συμπεριφορες προς τους "φλωρους" τους υπολοιπους γοτ8ους κ καλα. οταν εγραφα για περιγυρο εννοουσα λοιπον το συνολο της οποιας ηλικιακης κοινωνικοποιησης και το τι αυτος κουβαλουσε/εφερε επανω του. ευτυχως ποτε δεν εχω νιωσει χλευη απο κοντινο περιβαλλον, ποσο μαλλον επιλεγμενα επαναλαμβανομενη, ετσι δλδ κιολας οπως με "κατηγορησες" για μαζοχισμο - ειπαμε δεν ειμαι τοσο αρρωστη! :Ρ μονος σου κιολας το ειπες στην 3η παρ/φο του ποστ σου περι "φανταστικου εχ8ρου" του μεταλλα κλπ - αναγνωρισες δλδ ενα απο τα γνωρισματα της υποκουλτουρας σου. οσο για το αν ειμαι η οχι στο ER για να αντλω "κατι" (?) απο την τριβη που λες με τους "μεταλλαδες" παλι ακυρο γιατι εκτος του οτι δεν γραφω συχνα και δη σε μεταλλαδικα 8εματα (:Ρ), επισης δεν νομιζω οτι ειναι αποκλειστικα ΗΜ forum το ER! αν ηταν ετσι οχι reg δεν 8α ειχα κανει αλλα 8α το αγνοουσα μην εχοντας να μου πει τπτ και αντιστροφα. το "Προμηνύεις τις μούτζες σχεδόν λες και χαίρεσαι" 8α στο αποδομησω με δικο σου κομματι απο προηγουμενο σου ποστ που ειπες κατι για social gaming και για αμεση υιο8ετηση του. αυτο που η8ελα να πω για τον καταιγισμο μουτζας που ανεφερα πηγαινε στον αντι-διαλογο και τον γελοιο/πανευκολο χειροκροτισμο/αποδοκιμασια με το απλο πατημα μουτζας/πινκ (κ κυριως εδω μουτζας αφου ειναι ενα "μεταλλαδικο 8εμα" κ 3ανακυριως επειδη γραφει μια τυπα "αντι-"). και συ το ειδες κιολας γενικα εδω μεσα, καπου το ανεφερες νομιζω, ποιος εκατσε σοβαρα να ανοιχτει σε διαλογο κλπ εκτος απο λιγα (πολυ μετρημενα) ατομα? με το που γραφει μισο σεντονι κανεις, πεταγονται απο παντου να τον φανε/κρα3ουν καμια φορα μονο κ ΜΟΝΟ για το μεγε8ος κιολας (οκ σε κανεναν δν αρεσουν τα σεντονια αλλα αυτη η κουβεντα τα εχει/8ελει τι να κανουμε τωρα..)! αν μαλιστα εχεις και διαφορετικη οπτικη απο το "γενικο" πρεπει/ετσι ειναι? γαμησε τα! οσο για το συνδρομο του "γοτ8ου-που-δεν-τον-καταλαβαινει-κανεις" δεν 8α βαζα καν τον εαυτο μου σε κατηγοριοποιηση "γοτ8ιλας" και καλως η κακως δεν εχω γνωρισει και *κανεναν* τετοιο, παρολο που μαλλον συναγελαζομαι αρκετα σε τετοια "στεκια"(!)/χωρους "σκοτεινιας"(!) λογω ακουσματων/παρεων/ζωης. για να το λες ομως στανταρ 8α παιζουν και τετοια ατομακια αφου οπως ανεφερες τους εχεις γνωρισει - μονο που μαλλον λαν8ασμενα συνδρομα εχουν κ κατι αλλο εχουν καταλαβει γτ στην συγκεκριμενη κουλτουρα μονο αυτα δεν "προβαλλονται". οσο για το "κατασκευασμενο δραμα" των "κολπων" του dark/gothic δεν υφισταται καν. αλλο "εσωτερικοι"/μυστικιστικοι/"ναρκωτικιασμενοι"/πολιτικοι(!) στοιχοι παρεα με (εν γενει) "8λιβερη"(...) μουσικη και αλλο το στυλ που περιεγραψες και μονο σε ποζερια ακυρη/ασχετη φερνει... ας απολογη8ω λοιπον και για το 8εμα της υπογραφης μου που ειναι και το πιο αστειο απ' ολα! απο τον καιρο που εκανα ρετζιστερ ειχα γραψει στο κουτακι του sig "anti-metal smokey 80's basements" (παρμενο απο βιβλιο και σαν σιγκ/μοτο το εχω χρονια) και εμεινε μονο το antimetal δεν 3ερω καν πως! (μου ειχε φανει ε3αιρετικα γελοιο και ειπα να μην το διορ8ωσω για να διασκεδασω μονη μου σαν καμμενη(:Ρ), και αλλωστε δεν με απασχολει καν καμια "μεταλλαδικη συγκρουση" - αν ειναι δυνατον κιολας απο μια υπογραφη ε!). αμα σε χαλαει και σ' ενοχλει ομως την αλλαζω, δεν τρεχει! (: αυτο περι τρυφεροτητας μου φανηκε επισης πολυ ακυρο απο μονο του, δεν νομιζω ναι "μπαινεις" καπου για να "νιωσεις" οτι σε αγαπανε/νοιαζονται κλπ, ουτε ειναι το "περιβαλλον" σου ενα forum ελεος! οσο για το κομματι "Έτσι λειτουργούν και κάτι παρέες που βρίσκεται ο ένας με τον άλλον και αρχίζουν στο ψιλό να ειρωνεύονται και να σαρκάζουν για το παραμικρό και άμα τους πεις μα καλά το έχετε καταλάβει πόσο ψυχικό τραυματισμό κάνετε ο ένας στον άλλον σου λένε χέσε μας ρε, έτσι κάνουν οι φίλοι" πραγματικα ειναι οχι απλα 8λιβερο και αρρωστημενο, αλλα δεν 8α 8ελα να πιστευω οτι γενικα υπαρχει τετοιος τυπος "φιλων/παρεων" (οκ αλλο η γενικη κοινωνικοποιηση και γνωριμιες/επαφες και αλλο οι φιλοι ως δικοι σου αν8ρωποι - δεν λεω οτι στην ψιλοα8λια κοινωνια που ζουμε δεν παιζουν και αυτα, λεω ομως οτι ειναι παντελως αρρωστα και κατακριτεα, ισως εδω να μιλας για μαζοχισμο και ατομα που εμπιπτουν σ'αυτον και μακρυα απο μας! :Ρ). εν κατακλειδι οπως νομισες οτι βαζω σε νορμες απαντες μεταλλαδες ετσι εκανες και συ με το να προτυποποιεις -πι8ανολογωντας και για μενα ας πουμε- τους και καλα "γοτ8ους που 3ερεις" και μαλιστα περιφεροντας τους σε λαν8ασμενο κεντρο περι κουλτουρας μουσικης και κατασκευασμενης μιζεριας/ μαζοχισμου.

@ custom user:

ψιλοχεστηκα(!) αν ειναι 8ρεντ μανογουορ η οχι, ο σεβασμος δεν φαινεται απο τα 3 και τα 8 και σιγα μην κατσω να αλλα3ω και τον τροπο γραφης μου δηλαδηναπουμε :Ρ :Ρ (παμε για συγκρουση/τριβη/"κανεις δεν με καταλαβαινει"/flame κετς :Ρ)

οκ παλι σεντονι για το 8ρεντ manowar (2011 πλεον-καλη χρονια yo!) λογω περσινου(!) διαλογου με helm, δεν προλαβαινω να διαβασω το υπολοιπο πως ε3ελιχ8ηκε/8α ε3ελιχ8ει, μια μικρη (...) απαντηση ως παρεν8εση και συνεχιζετε ακα8εκτοι!
    anti-metal

after halloween. sod1013's Avatar

ρε στατικ αυτο που κανεις ειναι τελειως παιδικο,αυθυποβαλεις τον εαυτο σου στην εικονα οτι οι μεταλαδες ειναι αυτοι με τα σπαθια και τους πολεμους επειδη σου φαινεται αντιπαθητικη η οτιδηποτε αλλο για να μπορεις να λες ειμαι αντι-μεταλ.εξηγησε μου τι σχεση εχουν οι ντεθαδες που την βρισκουν με β-μουβιζ με τους επικαδες που την βρισκουν με αρπιτζι και βαλχαλα και τους ντουμαδες που πινουν μπαφους?εκτος αν εισαι της γνωμης τρου μεταλ=μανογουορ .
    σορυ για τα ακυρα αλλα ηθελα να τα πω.
    δεν παιζω ξυλο.

-=||=-
    Last edited by Ra Pariah; 07-01-2011 at 15:56.

Senior Member warlord mkII's Avatar

Μάριε, γύρισα πιωμένος από πολλά τσίπουρα και βλέπω το βίντεο.... Η τρίχα κάγκελο. Πόσο τεράστια μπάντα ήσαντε. Α και ο Ανταμς μας προκαλεί να κάνουμε αλλαγή φύλλου για να του κάτσουμε.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Όλοι λυγίζουμε σε κάτι τέτοιες στιγμές, τί να λέμε;