Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 107

Thread: ΤΕΛΕΟΡΑΣΙΣ

δεν υπαρχουν γενικοι κανονες , μπιζαριε. το καθε μοντελο διαφερει. ποτε θα μαθεις επιτελους σωστα τη δουλεια σου;
    αυτο ειναι το προβλημα, αν ακουγεται καποιος πειστικος, οτι και να λεει το πιστευει ο αλλος. d'oh
    αλλα ναι, προτιμησε την samsung, ειναι και 27αρα. το LED ειναι LED Backlit, δεν ειναι το πανακριβο AMOLED και δεν δινει παραπανω ευκρινεια η κατι, το contrast που δινει ειναι μουφα, κολπα μαρκετιγκ.
    Last edited by metamelia1; 20-07-2010 at 22:51.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ναι απο ενα σημειο και μετα ομως δημιουργω μονος μου κανονες βλακα firestorm.
    εχω δει απο την πιο μικρη τηλεοραση της LG-samsung μεχρι την 55" 3D της samsung. το ξερεις, ειδες και φωτογραφια που εχω γυρω μου καμια 25 τηλεορασεις εκεινη τη μερα.. τις ειδα και τις 2 τις συγκεκριμενες.
    το θεμα led και παπαριες ειναι φρουφρου και αρωματα μαρκετινγκ ναι.
    υπομονή

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

thanks παιδες θα δωσω εντολη

βλακα μπιζαριε

χαχαχα ελα ξεκινα να γραφεις με καπς παλι
    υπομονή

πφ οι γονεις μου λενε οτι 27 τους φαινεται μεγαλη και θελουν κατι σε 23...αν ειχες μπιζ να επιλεξεις αναμεσα στο παραπανω μοντελο ΕΛ ΤΖΙ και σε ενα HD ready της Σαμσουνγκ σε αυτες τις ιντσες τι θα διαλεγες?

βασικα full hd τηλεοραση κατω απο 32 ιντσες δεν προσεχεις διαφορα.
    τωρα οσο για το μοντελο samsung το εχεις ευκαιρο?

edit: checkαρε 2370HD της samsung. και πολυ καλυτερη τιμη και ιδιες επιδοσεις.
    Last edited by μπιζαριος; 21-07-2010 at 16:13.
    υπομονή

ωπ σωστος!!!!!!!!!!!!

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

οι 32άρες που έχω δει ώς τώρα σε sites γράφουν για τα ηχεία τους 2Χ10watt. Βγάζουν σόι ήχο ξέρει κανείς;
    Μου ζήτησαν να προτείνω σε κάποιον βασικά μια 32άρα μέχρι €600-650 και κάνω ένα μικρό ψάξιμο.
    Μου φαίνεται λίγο σπατάλη πάντως να δώσει κάποιος πάνω από €400 για 32άρα ή κάνω λάθος;
    π.χ. αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157045
    Να υποθέσω ότι όλες πλέον οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν και διαθέτουν USB είναι σε θέση να παίξουν ταινίες DIVX/Xvid και τους υποτίτλούς τους στα ελληνικά έτσι;
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Να υποθέσω ότι όλες πλέον οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν και διαθέτουν USB είναι σε θέση να παίξουν ταινίες DIVX/Xvid και τους υποτίτλούς τους στα ελληνικά έτσι;
    όχι όλες , πριν ψωνίσεις μελέτα το!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

samsung c450 αν δε σε νοιάζει να είναι full hd (που σε αυτό το μέγεθος δε βλέπω λόγο, ειδικά αν χρησιμοποιείται περισσότερο για τηλεοπτικό σήμα), την αντίστοιχη από 5 αν θες full hd (c530 ή κάτι τέτοιο). Μόλις πήραν οι γονείς μου την πρώτη με τρακόσα πενήντα, υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη μπάτζετ 32άρα αυτή τη στιγμή και ότι έχει τον καλύτερο player που παίζει πάνω κάτω τα πάντα και με υπότιτλους.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

αυτή εδώ μου κάτσε:
    http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1054050

ή μήπως είναι λίγο υπερβολή η τιμή της για 32άρα;
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Senior Member freak brother's Avatar

ετσι μου φαινεται.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ε η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δε βρίσκω λόγο να δώσεις τόσα, δηλαδή άμα επιμένεις απλά ξεκίνα να κοιτάς 37 ή 40άρες (και άνετα προτιμάμε μέτρια 40άρα από την καλύτερη 32άρα της αγοράς, το μέγεθος μετράει, όποιος σας πει το αντίθετο απλά σας λυπάται).
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Ε η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δε βρίσκω λόγο να δώσεις τόσα, δηλαδή άμα επιμένεις απλά ξεκίνα να κοιτάς 37 ή 40άρες (και άνετα προτιμάμε μέτρια 40άρα από την καλύτερη 32άρα της αγοράς).
    ούτε καν.
    ανάλογα με το μέγεθος του σαλονιού σου ΠΑΝΤΑ. Η απόσταση θέασης πρέπει να'ναι 1,5 με 2 φορές τη διαγώνιο για άνεση και για να βλέπεις ικανοποιητικά την οθόνη. εκείνο που μ' ανησυχεί είναι ότι δε φαίνονται πουθενά χρόνοι απόκρισης, αντιθέσεις και φωτεινότητα. αλλά αν είναι Samsung θα'ναι καλή, του πούστη. Και καλύτερα ακριβή και καλή αλλά μικρή παρά μέτρια και μεγάλη.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Tags for this Thread