κοίτα ντραγκον προφανώς αναφέρομαι στο βιολογικό και η προβολη μασετ αυτοαναιρεί δικά τους λεγόμενα και κανονισμους. δεν κατακρίνω ούτε το γούστο τους ούτε την αισθητική τους, ούτε τις γενικότερες απόψεις τους ούτε τπτ, όπως και δεν κακοχαρακτήρισα κανένα στο θρεντ. βρίσκω τρύπες όμως μέσα στην ίδια τους τη λογική και επειδή δεν είσαι εξοικειωμένος σε ποια λογική αναφέρομαι σου παραθέτω αυτά που έχω απτο ζαιν τους :
Σαν συναυλιακή ομάδα λειτουργούμε με γνώμονα την diy ιδεολογία την οποία αντιλαμβανόμαστε ως απάντηση στην κονσερβοποίηση της μουσικής παραγωγής, την ισοπέδωση της δημιουργικής διαδικασίας και την προβολη στερεοτύπων μαζικής διασκέδασης και θεάματος. Προσπαθούμε να δρούμε με ενα συλλογικό χαρακτήρα που να μην καλλιεργεί την αυτοπροβολή, αναιρούμε τους ρόλους του οργανωτή θεατή ενώ ταυτόχρονα θέλουμε ο χώρος του στεκιού να προβάλει αντιλήψεις ενάντια στην κοινωνία του θεάματοςμπορείς να πατήσεις στις λεπτές γραμμές πως το κείμενο αναφέρεται σε ένα 80% στα μουσικά αλλά ακόμα και έτσι αν δεν μπορείς να δεις την λούμπα που έκαναν τι να πω. γενικά ότι έχω πει το είπα (λίγο περιληπτικά) είναι η αλήθεια όταν έκανα λόγο για λογική μαγαζάτορα λίγες σελίδες πίσω, τα ίδια και για την ''υποκριτική'' συμπεριφορά μου.Το bar, η είσοδος και η προαιρετική συνεισφορά συμβάλλουν στα έξοδα των συναυλιών ενώ η τακτική δεν εξαγοράζει την πρόσβαση του στο συναυλιακό χώρο αλλά συνεισφέρει στο να πραγματοποιηθεί η συναυλία και να ενισχυθεί η ομαδα
πινατέρο γιατί παίζουμε με τις λέξεις. oι ίδιοι που έγραψαν το μουσικό είναι και αυτοι που προβάλαν το μασέτ (biologica squad ξεκάθαρα δεξιά στην αφίσα). και δηλώνουν αναρχικοί και πάρτο όπως θες συγκριτικά με τους κανονισμούς που έχουν θέσει. αυτά.