Page 8 of 36 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    πολλές φορές όταν μπαίνω ER και πατάω το whats new και μου βγάζει καμιά 2-3 σελίδες με "αδιάβαστα" νέα ποστς με πιάνει μια μανία να μπω σε όλα τα αυτά θρεντ ένα-ένα, μόνο και μόνο για να μην εμφανίζονται στο whats new. Ασχέτως αν θα κάτσω να τα διαβάσω ή όχι.
    Same here!
    Οχι μονο στα what's new αλλα και στα subscribed threads ε.

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    _
    Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    _

Deafening, painstaking, BB King

....και επειδη μου ριξατε το γαντι για καμμενα ατομα γενικα, θα σας πω για τον αγαπημενο μου ξαδερφο, τον Κωστα.
    Ο Κωστας ειναι γνωστος στους οικειους του και ως "Αγριανθρωπος".

Επειδη:
    -Οταν ειχε κοψει το γονατο του με τροχο (ειναι σιδερας), ειχε σταματατησει το αιμα με καπνο. Old Holborn.
    -Οταν πηγε στο νοσοκομειο να του το ραψουν, φοβοταν την ενεση της αναισθησιας.
    -Εχει χρησιμοποιησει τον αδερφο του για γειωση σε ηλεκτροκολληση.
    -Για να ανοιξει ινδικη καρυδα που ειχε παρει απ΄το σουπερμαρκετ, κατεφυγε σε τρυπανι Μπλακεντεκερ.
    -Συνηθως συνοδευει τα πιτογυρα με Amita Motion.
    -Εσπασε αμορτισερ στο Punto προσπαθωντας να βαρεσει λαγο. Με το Punto.
    -Εσπασε το χερουλι της πορτας στο Punto, τραβωντας το ανοιξει ενω ηταν παγωμενο απο χιονι.
    -Τον χειμωνα δεν μπορει να ασχοληθει με το να βρει/εχει γκομενα γιατι πρεπει να πηγαινει για κυνηγι.
    -Οταν εβγαλε τα πλαστικα απο την χιλιαρα Suzuki που εχει, βρηκε μεσα στο πλαισιο ενα σουγια, ενα κομπολοϊ και μια καμμενη λαμπα.
    -Αμα φαει πολυ δυνατο πρωινο απαιτει απο τον εργοδοτη του να τον περιμενει να χωνεψει.
    -Τελειωνοντας την θητεια του ειχε κανα 2 χρονια στρατοδικεια και αρχιδια γιατι ειχε σπασει ολα τα πιατα στην κουζινα μιας μοναδας.

...στο κεφαλι ενος μαλακα συναδελφου του.

Ζει στα Γιαννενα, ειναι κατα τ'αλλα ενας γλυκυτατος ανθρωπος και τον αγαπαω πολυ τον ατιμο!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    σκληρότερο οντόπικ του θρεντ.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Ζει στα Γιαννενα...
    τι παιδιά βγάζει η πατρίδα \m/
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Η πράσινη Pelikan έχει την καλύτερη γεύση με διαφορά. Η άσπρη είναι ωραία και απαλή, η κοκκινομπλέ μετράει για να δαγκώνεις μικρά κομματάκια (από την κόκκινη μεριά). Την κίτρινη ποτέ δεν τη γούσταρα, ήταν σαν λάστιχο.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Γιατί 2459B; άμα θυμάσαι θα'ναι τρελή καμενιά.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σταμ βαζεις και αλατι ή φοβασαι για την υγεια σου?

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Fix εγώ μούτζωσα πάντως, όποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω κ μια φορά γόμα δεν είναι άνθρωπος. τελεία και παύλα.

Θυμάμαι κάθε φορά που έκοβα κομματάκια με τα δόντια την κοκκινομπλέ από την μπλε μεριά μέσα είχε κάτι σαν πολύ μικρά πετραδάκια που με έκαναν να ανατρυχιάζω. Αν δεν κάνω λάθος, η χαραγμένη άσπρη πάνω από eraser και πράσινη pelikan είναι η παραλληλόγραμμη faber-castell. Έχουν ξοδευτεί άπειρες από δαύτες στο δημοτικό. Οι rotring δεν μου άρεσαν όταν ήμουν μικρός γιατί πάντα μουτζούρωναν στο σβήσιμο, αλλά αργότερα ήταν χρήσιμες στο σχέδιο. Τέλος, θυμάμαι πως κάθε φορά που πήγαινα σε βιβλιοπωλείο πήγαινα και μύριζα τις σβήστρες και έμενα πάντα σε αυτές με την πιο "ξινή" μυρωδιά.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by sabbattack View Post
    Fix εγώ μούτζωσα πάντως, όποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω κ μια φορά γόμα δεν είναι άνθρωπος. τελεία και παύλα.
    ποτε

A rock, an island Drumsick's Avatar

Mε αφορμή αυτό, λατρεύω να βουτάω πατάτες μακντόναλντς στο παγωτό μηχανής βανίλια των μακντόναλντς. Ο ορίτζιναλ συνδιασμός ήταν φρόστυ+πατάτες γουέντις, αλλά κλείσανε και έπρεπε να βρώ εναλλακτική.

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Γιατί 2459B; άμα θυμάσαι θα'ναι τρελή καμενιά.
    Δεν εχω ιδεα ρε πουστη!...
    Θα ξυπνησω κανα βραδυ με κρυο ιδρωτα και θα φωναξω "ΘΥΜΗΘΗΚΑ!"...το κοβω ανετα.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

ε άμα λέμε και ιστορίες από άλλους

ο θείος μου (θεός, το καλοκαίρι φοράει γαλότσα την οποία για να μη ζεσταίνεται την έχει κόψει και την έχει κάνει mule παπουτσάκι, σε 2-3 χρόνια θα γίνει της μόδας σίγουρα) διαβάζοντας σημείωμα της θείας μου που έλεγε "σε παρακαλώ γυάλισε τα παπούτσια για να είναι έτοιμα το βράδυ" και το οποίο η θεία το είχε στερεωσει με ένα roll-on αποσμητικό για να μην το πάρει ο αέρας, θεώρησε ότι πρέπει να τα γυαλίσει με το roll-on και φυσικά τα κατέστρεψε. Επέμενε κιόλας, σε φάση "μα καλά, γιατί δε γυαλίζουν; κάτσε να βάλω κι άλλο".

επίσης έχει κάνει αφρόλουτρο με καθαριστικό τύπου άζαξ που πάνω έγραφε "για το μπάνιο" και όταν του είπαν "μα καλά, τι κάνεις;!" είπε "αφού έγραφε για το μπάνιο, πού να το φανταστώ!"

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    ε άμα λέμε και ιστορίες από άλλους

ο θείος μου (θεός, το καλοκαίρι φοράει γαλότσα την οποία για να μη ζεσταίνεται την έχει κόψει και την έχει κάνει mule παπουτσάκι, σε 2-3 χρόνια θα γίνει της μόδας σίγουρα) διαβάζοντας σημείωμα της θείας μου που έλεγε "σε παρακαλώ γυάλισε τα παπούτσια για να είναι έτοιμα το βράδυ" και το οποίο η θεία το είχε στερεωσει με ένα roll-on αποσμητικό για να μην το πάρει ο αέρας, θεώρησε ότι πρέπει να τα γυαλίσει με το roll-on και φυσικά τα κατέστρεψε. Επέμενε κιόλας, σε φάση "μα καλά, γιατί δε γυαλίζουν; κάτσε να βάλω κι άλλο".

επίσης έχει κάνει αφρόλουτρο με καθαριστικό τύπου άζαξ που πάνω έγραφε "για το μπάνιο" και όταν του είπαν "μα καλά, τι κάνεις;!" είπε "αφού έγραφε για το μπάνιο, πού να το φανταστώ!"
    ypoklinomai..
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

Tags for this Thread