ωραια ας πει τωρα και καποιος που δεν το εκανε αν υπαρχει κανεις δηλαδη
ωραια ας πει τωρα και καποιος που δεν το εκανε αν υπαρχει κανεις δηλαδη
gia kapoio gkei logo oi kammenies mou exoun sxesi me diakosmitika
mou xane parei dwro mia avgouliera gamati pou itan san elatirio k eixe mia ksilini kota panw k tin eixa gia diakosmitiko. meta apo ligo tis evala k ena wmo augo to opoio evapsa mauro me aneksitilo markadoro. to augo kosmouse to dwmatio mou gia peripou tria me tessera xronia, mexri pou kapoia stigmi to petaksa ap to mpalkoni k to espasa teletourgika. eixe meinei mono to kelifos.
eixa piasei enan axino k ton ksekoiliasa me to SOUGIA mou. kratisa ta entosthia se ena sakoulaki mesa s ena ntoulapi gia kapoies meres wspou vrwmise olo to ntoulapi. mirize gia poli kairo afou ta petaksa.
k ta dio auta ta ekana OXI ARKETA MIKROS
ti vivliothiki mou auti ti stigmi komsei mia korniza me mia afisa pou eixame kollisei stous dromous otan eixame xasei ena koutavaki pou xame vrei prin miso xrono peripou. to ksanavrikame. tin afisa tin eixe ftiaksei sto pisi o xiermano
Παιζοντας haxball με ενα σωρο καμμενους απο δω μεσα, φωναζω αυθορμητα "πασα" και "σεντρα".
κάπου στα 13-14 είχα πάθει κάτι και καθυστερούσα παθολογικά να επιστρέψω ταινίες/παιχνίδια στο βίντεο κλαμπ. ΚΑΘΕ φορά νοίκιαζα κάτι->το καθυστερούσα δυο μέρες->ντρεπόμουν να πώ στους γονείς ότι ξαναξεχάστηκα->το κρατούσα μέχρι να αναγκαστεί να τηλεφωνήσει σπίτι ο βιντεοκλαμπάς. τώρα που το γράφω έτσι μου φαίνεται τελείως γελοίο, τότε χεζόμουν πάνω μου, μιλάμε για πραγματικό άγχος. είχε φύγει και 100άρα ευρώ μια φορά. τελικά πήρα την απόφαση και είπα ΜΑΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΓΡΑΦΤΩ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ (πώς δε με είχαν ξεγράψει ήδη είναι άξιον απορίας). τέτοια πυγμή δεν έδειξα έκτοτε στη θλιβερή ζωή μου. =Ο
α επίσης λίγο πιο μικρός στα 11-12 έβγαινα στο πίσω μπαλκόνι που βλέπει σε άλλα πίσω μπαλκόνια, έπαιρνα αυγά και πορτοκάλια απ'την κουζίνα και έβαζα στόχους. ιδίως ένα συγκεκριμένο μπαλκόνι μιας κυρίας το είχα ταράξει στο ζαρζαβατικό, ώσπου αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. η γιαγιά μου με ξετρύπωσε, μου λέει κρύψου στο μπάνιο και μη βγάζεις μιλιά, και μετά σκάει ο μπάτσος και της λέει "ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑ" και η γιαγιά μου λέει βρε παλικάρι μου με βλέπεις να 'χω τέτοια δύναμη; εκεί το όργανο "ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΕ", μα μιλάμε περί παρανοϊκής γυναίκας κύριε μου απαντάει η γιαγιά τον φίλεψε και ποτηράκι νερό με μουστοκούλουρο και από κει πήγαν και οι άλλοι. πήρα τέτοια τρομάρα κρυμμένος στο μπάνιο όμως που δε το ξανάκανα, τώρα μόνο πετρίδια στους μπάτσους όπου υπάρχει ταύτιση στόχου-διαμεσολαβητή.![]()
οι γονείς ρε, οι βιντεοκλαμπάδες πάρτυ έκαναν
λολ ειμαι βλακας, σχωρα με, ηταν αργα (ακομα ειναι, πιο αργα δηλαδη)
πολλές φορές όταν μπαίνω ER και πατάω το whats new και μου βγάζει καμιά 2-3 σελίδες με "αδιάβαστα" νέα ποστς με πιάνει μια μανία να μπω σε όλα τα αυτά θρεντ ένα-ένα, μόνο και μόνο για να μην εμφανίζονται στο whats new. Ασχέτως αν θα κάτσω να τα διαβάσω ή όχι.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Ναι. Αυγα, και λαχανικα εποχης. Πολεμος. Στην περιπτωση μας ηταν ραντομ πεζοι κυριως και καφετερια. Μεχρι που ο μαγαζατορας μας εδωσε στεγνα σε γονιδες, κοπηκαν πριβιλετζες, και σταματησαμε τον αυγοπολεμο.
Το πιο καλο το καναμε ενα καλοκαιρι, με το κοντρολ της εισοδου του παρκινγκ. Ανακαλυψαμε πως επιανε απο την βεραντα μας. Υποτιθεται οσοι ειχαν θεση ειχαν και απο ενα δικο τους remote control για να ανοιγοκλεινουν οταν ηθελαν να παρκαρουν.
Ποσο μα ποσο εποc να τους βλεπεις να περνανε κανενα 5λεπτο κανοντας "ζαπινγκ" και μετα σπριντ μεχρι την πορτα. Ενας μας μπινελικωσε μια φορα -χωρις να μας βλεπει, αλλα καταλαβε πως δεν ειχε προβλημα το ψιψιψονι-και τον ειχαμε μιση ωρα κολλημενο.
Δικη μου προσωπικη παιδικη καμμενια, ειχα πετυχει σε τυχαια τηλεφωνικη φαρσα μια γιαγια, που τωρα νομιζε ή με πειραζε κι αυτη δεν ξερω, αλλα καθε φορα που επαιρνα ειχαμε σουρεαλ συζητηση, καθως η γιαγια μιλουσε στον Σωτηρακη, τον εγγονο της. Αυτο τωρα για 2 χρονια. Την επαιρνα σε γιορτες και στο ασχετο οταν θυμομουνα. Δεν ξερω τι απεγινε. Βρηκα αλλα "θυματα".
Good old times! Η μονη παραδοση που εχω κρατησει μεχρι σημερα ειναι ο αντρας της ξαδερφης μου-παιδικο επισης καταλοιπο-. Αμα δεν κανω την καθιερωμενη ετησια φαρσα, θα πεθανουν οι γονεις μου. Μια φοιτητικη χρονια τον ειχα αμελησει και με πηρε αυτος και παραπονεθηκε. \m/
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
[QUOTE=HAVOC;1061805]ο Τζιμης ο Κογκολεζος ειχε παρει ενα τηλεκοντρολ απο αυτα τα γιουνιβερσαλ,και καθε μερα κανα μισαωρο μετα που εκλεινε το ζαχαροπλαστειο ο Σωσος (οχι σωτος) πηγαινε αποξω και ανοιγε την τηλιορασ' στο τερμα...επι ενα ολοκληρο καλοκαιρι
πολυ καλος ο Τζιμης...εχει κυνηγησει και τους μπατσους με το αγροτικο
οτιναναι κουοτ αλλα δε βαρεις
minmin Keep the ελευθεροι συνειρμοι coming!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ναι συνεχαω...
ο Τζιμης ο Κογκολεζος ηπερσ' το καλοκαιρι ηταν στο αβανγκαρντ και μεθουσε,καπου κατα τις 4 και ενω ειχε πιει κανα βυτιο Bells θυμηθηκε οτι το μαγαζι το εχει ενας ΞΗΓΑΣ
αρχισε λοιπον τα ''βρωμομπατσε γαμω το σπιτι σου εγω εχω κανει φυλακη'' και σαπισε τον ΞΗΓΑ...το θεμα ειναι οτι σαπισε και τον γιο του (ο Κογκολεζος,τον δικο του)...γιατι δουλευε απλα εκει
ο Κογκολεζος ειναι κανα δυο δαχτυλα πιο ψηλος απο τον Danny DeVito
φωτο δεν εχω...τον φοβουμαι
Moυ θυμησες την αδερφη μπσυχη του, τον Καλαμαρα. Στα τελευταια του, μιλουσε με την κορητ που τον ρωτουσε αν ειναι καλα και απαντουσε στο γνωστο τονο καλα ειμαι μωρεπΟταναολα.
Εχει πει το μυθικο On air η αελ ειναι σαν το μικρο παιδι που πρεπει να το πιασουμε απο το χερι και αντι να πιασουμε το χερι πιασαμε το πλι μας. Στην ιδια εκπομπη πεταει το επικο παρτε live και τον εκαναν μια χορτα.
Σε μπατσο εχωσε την απολυτη σοφια: ψαξε μπατσε, ψαξε, αυτο που ψαχνεις το χω καλα σφηνωμενο στο κεφαλι μΟ.
Δεν τους πιανΟμε. Εκπεμπουν σε αλλη διασταση.