Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121

Thread: Φαρμακειον Η Γιουλαι

The Patient H.'s Avatar

For sure, ο καθένας εδώ μέσα είναι μια κλάση από μόνος του. Βρε μπας και τελικά είσαι εσύ ο φαν της κινεζοποίησης?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Το σίγουρο είναι ότι γίνεται πολύς ντόρος για ένα άτομο το οποίο δεν εκβιάζει την αλληλεπίδραση με κανέναν πέραν του cancer, κατά τα άλλα μόνο σπαμμάρει, το πρόβλημα λύνεται με ένα ignore. Μήπως αυτοί που έχουν το ψυχικό/εγκεφαλικό πρόβλημα είναι αυτοί που ασχολούνται τόσο;

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Eπίσης, έχει αποδείξει πως δε μασάει ούτε από μπαν ούτε από μπινελίκι, οπότε απλά αγνοήστε την. Το πολύ-πολύ ρίχτε της καμιά μούτζα να ανεβάσετε tendex στα locust sports data (το συνιστώ ) αλλά πραγματικά όμως, τόσους μήνες μετά, μόνο θλίψη η ιστορία.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παιδιά, ωραία τα λέτε, μου αρέσουν και τα συμπεράσματα που βγάζετε για τον ψυχισμό των άλλων και όλα αυτά, απλά να υπενθυμίσω ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ και όχι στην πλατεία Συντάγματος να πηγαίνει όποιος θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Δε ζήτησε κανείς να βάλουν τη γιουλάι φυλακή, αλλά να σταματήσει (ή να τη σταματήσουν) να μαλακίζεται. Ένα φόρουμ σαν και το δικό μας που λέτε, έχει φτιαχτεί με αντικειμενικό σκοπό να γίνονται συζητήσεις, να επικοινωνούν άνθρωποι με ανθρώπους και όταν κάτι/κάποια παρεμποδίζει με τον τρόπο της αυτή την επικοινωνία, αποτελεί πρόβλημα. Και μπορεί το ηαρ να χωράει όλη τη μαλακία του κόσμου και όλες τις απόψεις του κόσμου, ηλίθιες και γαμάτες, αλλά αυτό γίνεται ή θα έπρεπε να γίνεται με κύριο άξονα τις συζητήσεις.

Τι πάει να πει "απλά σπαμμάρει" δηλαδή; ή "δεν εκβιάζει την αλληλεπίδραση"; Στην "κανονική ζωή σου" ισχύει αυτό, δείχνεις ανοχή στον τρελό του χωριού που δεν πειράζει κανέναν και "μη φοβάσαι Γιωργάκη, είναι άκακος", σε ένα φόρουμ που οι άνθρωποι μπαίνουν για συγκεκριμένο σκοπό (να κουβεντιάσουν) και όχι για να ζήσουν την απόλυτα ολοκληρωμένη κοινωνική εμπειρία, γιατί να πρέπει να το ανεχτούν;

Το είπα και στο άλλο τόπικ, μπορώ να την αγνοήσω, το έχω καταφέρει, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα οπότε δε με καίει το αν θα φάει μπαν ή όχι, αλλά μη προσπαθείτε να βγάλετε και μαλάκες όσους δε γουστάρουν την κατάσταση, λες και πρόκειται για φυσιολογικό πράγμα ή αναγκαίο κακό ας πούμε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

χμ, ναι ρε αμνήζιακ αλλά δεν είμαι εγώ που ασχολούμαι τόσο καιρό και ρίχνω λάδι στη φωτιά ε; δηλαδή είστε 2-3 άτομα που σπάτε πλάκα τελείως εις βάρος της, καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητική αλλά αυτά τα περί κανονικής ζωής τα ακούω λιγάκι βερεσέ. Να σταματήσει να μαλακίζεται μεν, αλλά εσύ που μαλακίζεσαι 3 μήνες τώρα εις βάρος της ξαναλέω, είσαι καθ'όλα οκέι γιατί σιγά, και τι έγινε.

Και το ότι διαχωρίζεις την "κανονική ζωή", και στην "κανονική ζωή" θα είχες την ευαισθησία να ΜΗΝ την κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη της, πρέπει να σε προβληματίσει νομίζω.

Γιατί δηλαδή να μη διαχωρίσω το ηαρ από την κανονική ζωή; Όπως είπα και πριν, το ηαρ έχει συγκεκριμένο σκοπό, συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, συγκεκριμένους κανόνες, δεν είναι ολόκληρη η ζωή αποτυπωμένη σε ηλεκτρονική μορφή για να πρέπει να ανεχτώ "τα πάντα" ή να κάνω τους συμβιβασμούς που θα έκανα και εκεί. Και δε το εννοώ σε στυλ "χα! είναι ίντερνετ! είμαι αμείλικτος!", για μένα είναι απλά τα πράγματα, το ηαρ είναι μια υπηρεσία, μπαίνεις στο ηαρ έχοντας στο νου σου ότι ισχύουν κάποιοι κανόνες, οι οποίοι θα πρέπει να ισχύουν για όλους, όταν κάποιος τους αγνοεί επίτηδες εδώ και καιρό, γιατί είμαι εγώ ο μαλάκας και όχι αυτός;

Σπάω πλάκα εις βάρος της γιατί με ενοχλεί ηθελημένα, αυτό είναι το πρόβλημα μου, δεν είναι ζώο να χέζει όπου βρει επειδή δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάτι λάθος, γίνεται ενοχλητική επειδή γουστάρει. Οπότε το θεωρώ δικαίωμα μου να την ενοχλώ και γω.

Και στην τελική δεν είμαστε 2-3 άτομα που έχουμε πρόβλημα, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα, απλά πολλοί είναι πιο ανεκτικοί, γιατί όμως πρέπει να μπούμε εμείς στη διαδικασία να την ανεχτούμε και να μη σοβαρευτεί αυτή (το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει απλά δε θέλει);

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    χμ, ναι ρε αμνήζιακ αλλά δεν είμαι εγώ που ασχολούμαι τόσο καιρό και ρίχνω λάδι στη φωτιά ε; δηλαδή είστε 2-3 άτομα που σπάτε πλάκα τελείως εις βάρος της, καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητική αλλά αυτά τα περί κανονικής ζωής τα ακούω λιγάκι βερεσέ. Να σταματήσει να μαλακίζεται μεν, αλλά εσύ που μαλακίζεσαι 3 μήνες τώρα εις βάρος της ξαναλέω, είσαι καθ'όλα οκέι γιατί σιγά, και τι έγινε.

Και το ότι διαχωρίζεις την "κανονική ζωή", και στην "κανονική ζωή" θα είχες την ευαισθησία να ΜΗΝ την κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη της, πρέπει να σε προβληματίσει νομίζω.
    seconded
    I'll bury you in your god's fucked garden

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Γιατί δηλαδή να μη διαχωρίσω το ηαρ από την κανονική ζωή; Όπως είπα και πριν, το ηαρ έχει συγκεκριμένο σκοπό, συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, συγκεκριμένους κανόνες, δεν είναι ολόκληρη η ζωή αποτυπωμένη σε ηλεκτρονική μορφή για να πρέπει να ανεχτώ "τα πάντα" ή να κάνω τους συμβιβασμούς που θα έκανα και εκεί. Και δε το εννοώ σε στυλ "χα! είναι ίντερνετ! είμαι αμείλικτος!", για μένα είναι απλά τα πράγματα, το ηαρ είναι μια υπηρεσία, μπαίνεις στο ηαρ έχοντας στο νου σου ότι ισχύουν κάποιοι κανόνες, οι οποίοι θα πρέπει να ισχύουν για όλους, όταν κάποιος τους αγνοεί επίτηδες εδώ και καιρό, γιατί είμαι εγώ ο μαλάκας και όχι αυτός;

Σπάω πλάκα εις βάρος της γιατί με ενοχλεί ηθελημένα, αυτό είναι το πρόβλημα μου, δεν είναι ζώο να χέζει όπου βρει επειδή δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάτι λάθος, γίνεται ενοχλητική επειδή γουστάρει. Οπότε το θεωρώ δικαίωμα μου να την ενοχλώ και γω.

Και στην τελική δεν είμαστε 2-3 άτομα που έχουμε πρόβλημα, αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα, απλά πολλοί είναι πιο ανεκτικοί, γιατί όμως πρέπει να μπούμε εμείς στη διαδικασία να την ανεχτούμε και να μη σοβαρευτεί αυτή (το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει απλά δε θέλει);
    καλά, καμία σχέση το "μπαίνω στη διαδικασία να την ανεχτώ" με το "κοροϊδεύω σα βλάκας". Κι εμένα με ενοχλεί, ιγκνορ την έχω, αλλά δε θυμάμαι να της έλεγα ότι με λένε Πέτρο ούτε να της ζητάω να με πάρει τηλέφωνο. Και φυσικά δεν είπα ότι έχουν 2-3 άτομα πρόβλημα, το 99% του ΕΡ έχει πρόβλημα, 2-3 άτομα τη δουλεύετε ασύστολα απλά, ενώ έχετε συναίσθηση της κατάστασης και μία υποψία πόσο μπορεί να την επηρεάζει γενικότερα.

Γενικότερα απαντάς λίγο άλλα αντί άλλων και ταυτίζεις το "δε θα ανεχτώ" με το "θα βγάλω το άχτι μου", για μένα είναι προφανές ότι δεν ταυτίζονται, μαμά δεν είμαι αλλά είναι λίγο sad όλο αυτό να το βλέπεις. Αυτά.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

σωστα τα λέει η τοσιτσειάδα
    Vielen Dank für alles was mal war

Γιατί δηλαδή να μη διαχωρίσω το ηαρ από την κανονική ζωή;
    θα σου πω

Γιατί η γιουλάει είναι πάντα στο ερ ενώ εσύ όχι. Γιατί όταν λέμε πως ένας άνθρωπος έχει θέμα, αυτό έχει ιδιαίτερες προεκτάσεις στο τι θεωρεί "κανονική ζωή". Σε γενικές γραμμές, και δεν αναφέρομαι στην γιουλάη, ένας άνθρωπος με θέμα μπορεί να μην έχει "κανονική ζωή". Εσύ έχεις δύο, μαγκιά σου, αλλά δεν είναι μαγκιά να γαμάς την μία του άλλου γιατί η δεύτερή σου είναι χωρικά και χρονικά ανεξάρτητη

Α δεν είπα ότι ταυτίζονται αυτά τα δυο, είναι 2 διαφορετικοί τρόποι αντίδρασης. Το ξαναλέω, δε θεωρώ ότι η γιουλάι δεν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί, μια χαρά το καταλαβαίνει και προφανώς γουστάρει κιόλας να ασχολούνται μαζί της. Και εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την ανεχτώ, όλοι όσοι μιλάτε για ανοχή στην ουσία την αντιμετωπίζετε σαν άτομο με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη "σοβαρή", "ώριμη", "ανθρώπινη" αντιμετώπιση του προβλήματος, εγώ θεωρώ ότι η γιουλάι μπορεί να επικοινωνήσει και καταλαβαίνει και τι της γίνεται και το να την ειρωνεύομαι αποτελεί τη δική μου αντίδραση στην ενόχληση που μου προξενεί. Και αν θες να ξέρεις, μόλις πατήσω το submit θα μετρήσω πόσες φορές έγραψα τη λέξη "καταλαβαίνει" σε αυτό το ποστ.

.

Α δεν είπα ότι ταυτίζονται αυτά τα δυο, είναι 2 διαφορετικοί τρόποι αντίδρασης.
    Δεν είναι μωρέ, ίσως ήταν το 1998. Κυρίως δεν θα έπρεπε να είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί σου χρειάζεται να βάζεις μια μάσκα στο ΕΡ και μια άλλη στη ζωή. Είσαι ο ίδιος άνθρωπος, και η ιντερνετική σου περσόνα είναι ένα κομμάτι της κανονικής σου ζωής. Είναι πανεύκολο να βγάζεις όλα σου το κόμπλεξ στο ίντερνετ και "στην πραγματικότητα να είσαι καλό παιδάκι ρε" και "μόνο στο ίντερνετ γράφεις μαλακίες ρε", αλλά θες δεν θες συνδέονται αυτά. Εκτός αν πιστεύεις πως ο τσόνος πχ μπορεί να είναι κάτι αντιδιαμετρικά αντίθετο από αυτό που δείχνει.

Το ξαναλέω, δε θεωρώ ότι η γιουλάι δεν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί, μια χαρά το καταλαβαίνει και προφανώς γουστάρει κιόλας να ασχολούνται μαζί της. Και εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την ανεχτώ, όλοι όσοι μιλάτε για ανοχή στην ουσία την αντιμετωπίζετε σαν άτομο με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη "σοβαρή", "ώριμη", "ανθρώπινη" αντιμετώπιση του προβλήματος, εγώ θεωρώ ότι η γιουλάι μπορεί να επικοινωνήσει και καταλαβαίνει και τι της γίνεται και το να την ειρωνεύομαι αποτελεί τη δική μου αντίδραση στην ενόχληση που μου προξενεί. Και αν θες να ξέρεις, μόλις πατήσω το submit θα μετρήσω πόσες φορές έγραψα τη λέξη "καταλαβαίνει" σε αυτό το ποστ.
    Αν αποφασίζεις πως η γιουλάι έχει σώας τα φρένας και είναι φυσιολογική και απλά μπαίνει για να τρολλάρει και να σου την σπάσει, καλώς. Της φέρεσαι ειρωνικά επειδή έχει επίγνωση της ενόχλησης που προκαλεί. Έχει. Την ίδια ακριβώς επίγνωση που έχει ο μπέρνιν οταν και καλά μπερδεύει τις γλώσσες στο πληκτρολόγιο για να του γράψουν lol burni theosss. Δεν έχει πλάκα να ειρωνεύεσαι συνεχώς και με πανομοιότυπο τρόπο κάποιον όμως, είτε έχει θέμα, είτε δεν έχει. Αν έχει, είσαι επιπροσθέτως και κρετίνος. Αν δεν έχει, είσαι απλά κουραστικός, και δίνεις μονάχα τροφή για να σε βομβαρδίζει ο στόχος σου με μούτζες και links.

Μιλάς για σοβαρωριμανθρώπινη αντιμετώπιση "του προβλήματος". Ποιό είναι κατά τη γνώμη σου το πρόβλημα; Τα προβλήματα της γιουλάεις ή η αισθητική ενόχληση που σου προξενεί παρά τα δώδεκα ιγκνόρ στα δώδεκα accounts της;

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Δεν νομίζω ότι κανείς από τους παραπάνω αντιμετώπισε κανέναν ως πνευματικά ανάπηρο, διαφορετικά με αυτό το κριτήριο ο αριθμός μπαν θα ήταν τριψήφιος. Κατά τα άλλα αυτό που λένε πολύ σωστά οι Weiss και carheart είναι ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο για τους δικούς του λόγους έχει αυτή τη συμπεριφορά, από την εμμονή του να ξαναφτιάχνει accounts φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει και ταυτοχρόνως πέραν των ασχέτων ποστς δεν δημιουργεί καμία άλλη αναστάτωση. Οπότε είτε επιλέγεις ότι δεν σε ενοχλεί τόσο και την ανέχεσαι είτε ότι σε ενοχλεί και την κάνεις ignore. Ο χλευασμός σίγουρα δεν είναι λύση και, όπως είπε και η Weiss, ένας από τους βασικούς λόγους που πήρε τέτοιες διαστάσεις το θέμα είναι επειδή εσείς του τις δώσατε. Προσωπικά πιο πολύ έχω κουραστεί από τα παράπονα πολλών από εδώ μέσα, παρά από την συγκεκριμένη χρήστη. Πραγματικά, αν όντως σαν ενοχλούσε τόσο θα την είχατε ήδη στο ignore, το ότι συνεχίζετε έτσι σημαίνει ότι απλώς το διασκεδάζετε.

έντιτ: επισής

Αν αποφασίζεις πως η γιουλάι έχει σώας τα φρένας και είναι φυσιολογική και απλά μπαίνει για να τρολλάρει και να σου την σπάσει, καλώς. Της φέρεσαι ειρωνικά επειδή έχει επίγνωση της ενόχλησης που προκαλεί. Έχει. Την ίδια ακριβώς επίγνωση που έχει ο μπέρνιν οταν και καλά μπερδεύει τις γλώσσες στο πληκτρολόγιο για να του γράψουν lol burni theosss. Δεν έχει πλάκα να ειρωνεύεσαι συνεχώς και με πανομοιότυπο τρόπο κάποιον όμως, είτε έχει θέμα, είτε δεν έχει. Αν έχει, είσαι επιπροσθέτως και κρετίνος. Αν δεν έχει, είσαι απλά κουραστικός, και δίνεις μονάχα τροφή για να σε βομβαρδίζει ο στόχος σου με μούτζες και links.
    seconded

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Yawn, γεμίσαμε ΒΙΚΟΤΝΙΔΕΣ.

Φορουμ είμαστε, όχι κέντρο ψυχανάλυσης. Επειδή, όπως έχει πει και η ίδια, ξέρει πολύ καλά τι κάνει, αν θέλει να γίνει λίγο πιο επικοινωνιακή και να μπορεί να βγει μια άκρη ή έστω μια κουβέντα που αναλογεί σε ποστ φόρουμ θα είναι όλα ωραία και όμορφα. Το να ποστάρει κάποιος ασυναρτησίες δεν προσφέρει και τίποτα, μπορεί απλά να ανοίξει ένα blog με τα ίδια αποτελέσματα. Άσε που αναιρεί και το λόγο να γεμίζει την ignore list του καθενός.

Είναι πρακτικά σαν αυτή τη μόδα με τα comments σε sites/blogs που μπαίνει το τυχαίο bot και ποστάρει τιμές και διαφημίσεις για παπούτσια και ρούχα. Δεν έχει νόημα, δε θα βρει απάντηση αλλά παρ'όλα αυτά κάποιοι προτιμούν το ignore από το ban. Go figure.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Solidium HAVOC's Avatar

Squirting στο φαρμακειον η Γιουλαι. Αυτοι ειστε.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Tags for this Thread