Results 1 to 15 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Οταν αραζω ξαπλα στον καναπε και βλεπω κανα dvd, προσπαθω να βρω την απολυτη γωνια που θα στρεψω το τροχήλατο τραπεζακι ωστε ετσι οπως ειμαι ξαπλωμενος να μην στρεφω συνεχως το κεφαλι για να βολευτω αλλα να βλεπω εντελως ισια σαν να εχω την οθονη ακριβως μπροστα μου. Εννοειται οτι τρωω κανα πενταλεπτο στο να βρω και τις ιδανικες ρυθμισεις στην TV για το εκαστοτε ειδος ταινιας/σειρας.

Οι ζελατινες στα cd που αγοραζονται δεν βγαινουν σχεδον ποτε. (για μια υποτυπωδη προστασια απο υγρασια, για να μην πιανουν καργα σκονη κ.α....εξυπακουεται οτι στα digipak, ειμαι full αυστηρος).

Μικροτερος σε μεγαλο βαθμο, ηθελα να εχω την πρωτη μπουκια/τζουρα σε οτιδηποτε αγοραζα/μου δινανε σε ζελατινα ή σφραγισμενο και μετα οποιος ηθελε να δοκιμασει...θα δοκιμαζε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ δοκιμαζα εγω.

Επισης τετοια κυριαρχικα/κτητικα ενστικτα με επιαναν κατα την διαρκεια καθε γευματος. Απαξ και απλωνες χερι/πιρουνι κουταλι στο πιατο μου για να παρεις μια μπουκια ακομα και απο τις πατατες που δεν θα ετρωγα ουτως ή αλλως, γινοτανε φασαρια.

Στα βιβλια, διαβαζοντας ενα κεφαλαιο/ενοτητα κοιταω να το τελειωσω οπωσδηποτε και να μην το αφησω σε μια ασχετη παραγραφο.Η' τελειωνω ολο το κεφαλαιο ή την υποενότητα.

Στην ακροαση μουσικης, οταν δεν ειμαι μπροστα στο pc και βαζω να παιζει αβερτα 3-4 αλμπουμς στο καπακι(κυριως αυτα που δεν ξερω καλα και τα πρωτοακουω) για να καταλαβαινω οτι αλλαζει αλμπουμ βαζω σαν "γεφυρες" μεταξυ των αλμπουμς γνωστα μου samples/κομματια. Eτσι ξερω οτι ακουω τους ταδε και παει λεγοντας.
    Last edited by Kaserinos; 14-12-2010 at 17:46.

Tags for this Thread