Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 224

Thread: BAN WINTER

lcsgp FIXXXER's Avatar

Εχω πινκαρει Ντραμσικ σε καθε ποστ της, καλα τα λεει.

Αντεχω και σε παρα πολλη ζεστη και σε παρα πολυ κρυο γιατι σταρχιδια μου, οτι και να γινει θα γυρισω σπιτι και θα κανω ντους στην πρωτη περιπτωση, ή θα γυρισω σπιτι και θα κανω ντους αφου βγαλω τα 45 layers στην δευτερη περιπτωση. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα το χειμωνα απο το να πρεπει να ξοδεψεις 5 λεπτα για να ντυθεις, και αυτο το "αν εχει πολυ κρυο απλα βαζεις κι αλλα ρουχα" δεν ειναι δικαιολογια, μαλλον μπελας ειναι για μενα προσωπικα.

Προς το παρον ατακαδοροι οπως ο Μιτσμανν μπορουν να χαρουν το κρυαδακι για τις 10 μερες που θα διαρκεσει ολο το χειμωνα στην Ελλαδα και το καλοκαιρακι να πηζουν για 60 μερες στη ζεστη, δεν τους χαλασε καθολου

Γενικα ειστε ΦΛΩΡΟΙ αν δεν αντεχετε την πολλη ζεστη επειδη ιδρωσατε λιγακι και πρεπει να βαλετε ρεξονα.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ναι οκ, αυτό λένε όμως τόση ώρα: Να ντυθείς σωστά. Εννοείται πως αν βάζεις ότι να'ναι θες 45 layers που λες κι εσύ. Εδώ που είμαι τώρα έξω λέει 0 βαθμούς με υγρασίες και όλα, έβαλα μια μάλλινη που κλείνει καλά στο λαιμό και το χειμωνιατικο μπουφαν μου και ήμουν οκ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα το χειμωνα απο το να πρεπει να ξοδεψεις 5 λεπτα για να ντυθεις.

Καλα τα λεω. Μονο αδερφη θα ελεγε αυτο το πραγμα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ναι οκ, αυτό λένε όμως τόση ώρα: Να ντυθείς σωστά. Εννοείται πως αν βάζεις ότι να'ναι θες 45 layers που λες κι εσύ. Εδώ που είμαι τώρα έξω λέει 0 βαθμούς με υγρασίες και όλα, έβαλα μια μάλλινη που κλείνει καλά στο λαιμό και το χειμωνιατικο μπουφαν μου και ήμουν οκ.
    Δε μιλαμε για το ιδιο κρυο προφανως. Με μηδεν βαθμους βγαινω με ενα μπουφαν που εχω εδω και καμποσα χρονια και ενα λεπτο κασκολ (σιχαινομαι τα μαλλινα) και ειμαι κομπλε, ισως αν φυσαει να βαλω και γαντια. Αυτα δεν ειναι κρυα. Ειναι κανονικος χειμωνας που γουσταρουμε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα το χειμωνα απο το να πρεπει να ξοδεψεις 5 λεπτα για να ντυθεις.

Καλα τα λεω. Μονο αδερφη θα ελεγε αυτο το πραγμα.
    Δεν ειναι τα 5 λεπτα που θα χασεις, ειναι οτι για να πας σε 2 μερη ας πουμε πρεπει να ντυθεις και να τα βγαλεις ολα μετα 3 φορες, ε χεσε μας, αυτη τη δουλεια θα κανουμε.
    Καλοκαιρι ρεεεε, σαγιοναρα, βερμουδα και αντε γεια.

Δε μιλαμε για το ιδιο κρυο προφανως. Με μηδεν βαθμους βγαινω με ενα μπουφαν που εχω εδω και καμποσα χρονια και ενα λεπτο κασκολ (σιχαινομαι τα μαλλινα) και ειμαι κομπλε, ισως αν φυσαει να βαλω και γαντια. Αυτα δεν ειναι κρυα. Ειναι κανονικος χειμωνας που γουσταρουμε.
    Δε μιλάς με κανέναν εδώ για το ίδιο κρύο προφανώς. Το χειρότερο κρύο που θα τύχεις εδώ σε μια πόλη (και στο οποίο προφανώς αναφέρονται όλοι) είναι το -2 ξέρω'γω. Δεν μιλάμε για το -73 του Εβερεστ ούτε η Ντράμσικ ζεσταίνεται από τα πολλά ρούχα στο μετρό Λιτόχωρο - κορυφή Ολύμπου. Το θέμα είναι ότι η υγρασία διαπερνάει άνετα τα στρώματα από ρούχα που φοράς, αν φοράς ότι να'ναι, κι εκεί είναι το πραγματικό "κρύο". Αν τώρα ντύνεσαι σωστά με 2-3 ρούχα είσαι οκ και δεν είσαι και αστακός.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Spammity Spam rat_poison's Avatar

πείτε και για υγρασία. (α, τα είπε ο αμνήζιακ.)
    -10 σε περιοχή με ξηρό κρύο είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από 0 σε υγρό κρύο

Για το Λιτόχωρο - Κατερίνη ας πούμε, Λιτόχωρο πάντα πιο κρύο, αλλά πάντα πιο άνετη βόλτα. Σε αντίθεση με Κατερίνη που μπρρρρρρρ
    Last edited by rat_poison; 11-12-2010 at 23:34.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by rudie View Post
    anti-zesti eimaste.
    Ayto akribws, tipota allo.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

Funeral Frog Mayhem's Avatar

σιγά τον χειμώνα στην Ελλάδα, της πλάκας είναι, και στη τελική άμα δεν την παλέυετε καθόλου στο κρύο πάτε να ζήσετε στον ισημερινό

Solidium HAVOC's Avatar

Ρε παιδι μου, οσο σπαστικο κι αν ειναι το layering για να αντιμετωπισεις το οποιοδηποτε κρυο, ειναι ευκολος και αποτελεσματικος τροπος να ζεσταθεις, και να κανεις τις δουλειες σου.
    Με 40αρια, φουλ υγρασια και λιβα πχ στην τυρουπολη, τι μπορεις να κανεις εκτος απο το να μεινεις μεσα με κλιματισμο? Να βγεις απ'το δερμα σου?
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Μετακομιζεις

Solidium HAVOC's Avatar

Το μονο κακο του χειμωνα ειναι η μικρη διαρκεια της ημερας και η ελλειψη φωτος. Απο κει και μετα, ειδικα στη χωρα μας παλευεται ανετοτατα.
    Γαμω τους καυσωνες και τους βρωμιλους της ζεστης
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

θα προσπαθησω να μην ειμαι απολυτος και να δω απο πιο αντικειμενικη οπτικη την αποψη σου και θα απαντησω:

ΚΑΛΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑ FIXXER.
    υπομονή

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Το μονο κακο του χειμωνα ειναι η μικρη διαρκεια της ημερας και η ελλειψη φωτος.
    Αυτό είναι και για εμένα το μόνο αρνητικό. Οκ και η οδήγηση υπό πάρα πολύ άσχημες συνθήκες.

το χειρότερο κρύο που θυμάμαι ήταν στη Μαδρίτη [ω ναι!], κυκλοφορούσα με 2 μπουφάν και πάλι δεν άντεχα...ίσως πάλι να μην είχα τα σωστά ρούχα μαζί μου..στην Ελλάδα οι χειμώνες είναι οκ, τη ζέστη δε μπορώ να παλέψω με τίποτα νομίζω ότι μου ρχεται λιποθυμιά

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."