οφφ τοπικ - δεν 8ελω να χαλασω την κουβεντα!!!
@ helm:
ρε φιλε μπορει να σαι σκατομεταλι του κερατα () αλλα πραγματικα 8α μπορουσα να σε κανω παρεα! (:
@ ra pariah:
αν το live του ER γινει στην υπογα τελικα και ακουστουν "manowar" να 3ερεις οτι 8α πεσει κανα πετρομπουκαλο να γουσταρουμε και μεις οι "αντιμεταλς" *φλωρο*γκομενιτσες παντως ε.
@ stam and the witches:
"Η αγαπημένη μου μπάντα (Sisters πχ) αν έβγαζε επανηχογράφηση του καλύτερου δίσκου της ή κάτι, θα τρωγε Χ."
παλι οφφ τοπικ αλλα στην αγαπημενη σου μπαντα - κ ελπιζω να εννοεις τις καλογριες αν κρινω και απο το σιγκ σου!- για πριν απο το vision thing (μεχρι εκει ασχολουμαστε) ο αντρικος επανηχογραφησεις και "3αναπερασματα" (πολλων!) σημειων εκανε σε ολα τα cds που πλασαρε στην αγορα γιατι τα οριτζιναλε κομματια στα αρχικα κομμενα βινυλια/κασσετες ηταν πολυ "σκοτεινα" και πρωιμης/gary marx/graig adams εποχης οποτε τα 'χε αποκυρη3ει. αρα 8α πρεπε να χες δωσει ηδη Χ -αν λες βεβαια για τη νορμαλ "sisters era" προ @@διων και vision thingς μαλακιων κλπ.
γενικα, ποιος 8α το λεγε οτι ποσταρω σε 8ρεντ μανογουορ που εχει κατα κυριο λογο κιολας καλη ροη συζητησης!!! τεσπα συνεχιστε, και γω την παπαρια μου η8ελα να χωσω για την αναλογη εισπραξη μουτζας. (:
anti-metal
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
γαμάει που δείχνει υπερcasual και σχεδόν κυριλέ δωμάτια (πιθανότατα ξενοδοχείου), με πίνακες μπρατσαράδων, σπαθιών, βυζιών κ κώλων. αντί να δείξει κανα μεταλ μπαρ ή κανα μπουντρούμι. πετάμε τον demaio στα πέτσινα να διαβάζει πλαγιως το χαρτί, πεταμε και τον φωτογράφο να μας πει την τεχνική που την κατάλαβαν μόνο οι φωτογράφοι, πετάμε και τον υπερσεξιστή αλογοουρά καλλιτέχνη να πει την ιστορία και τελειώσαμε. manowar 2010 ατσάλια και paypal.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
O Ρα Παράια είναι ο πιο εκλεπτισμένη μορφή φτιαγμένη από ατσάλι σε αυτό το σύμπαν,έχει φοβερό γούστο στο φαγητό,πίνει καφέ με εξωτικά αρώματα,έχει κοτσίδα που θα ζήλευε και ο Τζορτζ Ουάσινγκτον,τρώει γλυκά του κουταλιού,αν ζούσε ο Χάουαρντ θα είχε γράψει ήδη το "Ρα Παράια" επομένως το μόνο που θα καταφέρεις με το πετρομπούκαλο είναι να τον κάνεις ακόμα πιο πυρακτωμένο απ΄ότι είναι.
Φιλάκια,
Ο Δικός Σας Βασίλης
Мама Люба давай, давай, давай
Κι επειδή κάπου αναφέρθηκε:
Α, ελάτε σε λίγο από το US metal thread να προσκυνήσωμεν όλοι μαζί Leather Leone. :μάικολ:
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
επίσης με ξεκωλιάζει στο σκάκι, αλλά θα επανέλθω
από αυτό που κατάλαβα από τα συμφραζόμενα...
αν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος ,όχι νομίσει, ΤΟΛΜΗΣΕΙ να περάσει από το κεφάλι του ότι αυτός που έχει κολλημένη άποψη για τη μουσική και την εξεληξή της (δηλ μη εξέληξη) είναι και αυτός κολλημένος τότε πρέπει Άμεσα να μιλήσει με κάποιον ειδηκό....................
Αν είναι δυνατόν να βγάζουμε συμπεράσματα για το ψυχολογικό προφίλ κάποιου από το πόσο διατεθημένος είναι ν'ακολουθήσει τις εξελήξεις της μουσικής! ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗ ν ΛΕΩ ΕΓΩ!
Κολλημένος/η είναι αυτός που προβαίνει σε ηλίθιες γενικεύσεις/κώδικες της πούτσας που επιρεάζουν την κοινωνική του/της ζωή ,όχι κάποιος που θα επιθυμίσει να θαφτεί στα βαθιά γεράματα με μια μπλούζα filth hounds of hades (αν δεν βρείτε αυτή μπορείτε να με θάψετε με μία Excecutioner's Song, δεν έχω πρόβλημα)................
Τι καθόμαστε και λέμε.........γιατί άμα το πάμε έτσι να μιλήσουμε και για fan boyδες συγκροτημάτων όπως theatre, late fate's κτλ οι οποίοι καταδικάζουν κάθε τι περσινό. Δηλ αυτοί δεν είναι κολλημένοι?
Έλα ,μαζευτήτε λίγο
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Εγώ προσωπικά δεν είπα τίποτα απολύτως από αυτά που αναφέρεις, διαβάστε ρε γμτ λίγο καλύτερα αυτά που λέει ο άλλος πριν βγάλετε αμυντικά αντανακλαστικά.
Κλασικά πράγματα: πινκάρα σε Witchie και μουτζάκλα σε Stam, έτσι... επειδή είμαστε μονόπλευροι.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Να σου πω τι είναι αντι-μεταλ τελείως: να βάζει το ER σύστημα social gaming με μούτζες και πινξ και να το υιοθετείς εσύ τρεχάτος. Κοινωνικές πιέσεις γυμνασίου φάση, λολ όλοι γελάμε με σένα και τέτοια. Εγώ νόμιζα ότι οι Manowar έλεγαν κάτι για αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό και να χαράζεις το προσωπικό σου μονοπάτι και τέτοια.