Της πουτανάρας γίνεται, τρέχτε instances αν και θα τα σιχαθείτε στο heroic έτσι κι αλλιώς.
Της πουτανάρας γίνεται, τρέχτε instances αν και θα τα σιχαθείτε στο heroic έτσι κι αλλιώς.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
μπήκα λίγο ίσα να πάω στο πρώτο quest hub .... έχει πλάκα το flying mount @ Αζεροθ
btw, εψές διαπίστωσα ότι το dual spec στοιχίζει πλέον μόνο 10g ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
World first και world second στον server μου, λολ.
2200 άτομα queueu sylvanas. αποσυρετέ το!
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
81->82 2.3 mil
82->83 4 mil
Πρώτη φορά δεν κάνει τόσο πολύ scale;
ε σκέψου ότι είναι 5 level αυτά που θα πάρεις..
82 και μισό, έχουμε και λέμε: Τα zones είναι όμορφα σχεδιασμένα με καλές ιδέες και μεγάλη ποικιλία, το questing είναι τρομερά απογοητευτικό, γραμμικό και ανέμπνευστο και τα instances meh, όχι κι άσχημα αλλά μέχρι εκεί.
ante gamhsou mwrh malako !
emena ola maresan kai gamw to lag mou de borw na paiksw. kwlosundesh
...κι αυτό το λες βασιζόμενος σε τι ακριβώς;!
Πάντως, είναι κάπως άσχημο το διάλλειμα στα levels 60-80 που ασχολείσαι με τα παλιά expansions. Πλέον, στο 1-60 παίζει σημαντικό ρόλο το σενάριο του cataclysm και ακούς συνέχεια για την μεγάλη απειλή του Deathwing. Και ξαφνικά στο 60 όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη και ασχολείσαι με τα Outlands και τον Illidan, και περιμένεις ως το 80 για να ξαναμπεις στο βασικό σενάριο.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
σε οτι εχω δει μεχρι στιγμης.οτι μπορεις να προλαβεις βλεποντας νεες περιοχες,q,instances,features.
μου δινει την εντυπωση λεω...μπορει και να πεσω τελειως εξω ε.δες το σαν προβλεψη...
στο wotlk για παραδειγμα περα απο τα ωραια quests που ειχε στο lvling ειχα ακριβως το αντιθετο προαισθημα.και προσωπικα με εκανε να παρατησω το game για κανα χρονο στην πορεια,συν οτι στο τελος μου αφησε την γευση tbc>wotlk.
παιζει ρολο επισης οτι ξεκινοντας το wow το 2007,ενα απο τα μεγαλυτερα "αποθυμενα" που ειχα ηταν οτι δεν ειχα "ζησει" το παιχνιδι στο azeroth οσο ηταν στα πανω του.ε και τωρα το βλεπω σαν ευκαιρια.
Σενάριο για δωδεκαχρονα >> καθόλου σενάριο, πήγαινε εκεί γιατί εκεί πάει το λεβελ σου κλπ...
Από την άλλη δεν πολυεπαιζε να ξανασχεδιασουν όλο το 1-80 ε...
Shall I say I was wrong, if I'm right?