30 χρόνια τεχνολογικής ανάπτυξης μετά και η παραγωγή είναι χειρότερη. Φλατ, πλαστική και άνιωθη. Έτσι πρέπει να είναι όμως για να μας ακούνε οι Γερμανίες και οι Σουηδίες. Well done metal producers.
δεν ξέρω ,δεν μου άρεσε παιδιά.
Κατ'αρχάς πόσες ακόμη αποδείξεις θέλετε για το ότι ο Logan ΔΕΝ είναι Manowar, είναι Άκυρος με αυτή τη μπάντα
Παικτηκά, ναι οκ, είναι άρτιο αλλά ρε παιδιά απλά δεν μου ακούστικε να έχει guts.....
Καλά ,από ήχο δεν μιλάμε. Που είναι η ζεστασιά και η ωμή ενέργεια του αυθεντικού?
δεν ξέρω, μου έκατσε στο λαιμό.
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Αρνουμαι να το ακουσω!
1) e4, c5
2) Νf3
Τα είπε καλά ο Witcie!
Να προσθέσω ότι: ο Adams πολύ πεσμένος, στο αυθεντικό μας σηκώνει κάθε σημείο του σώματος που μπορεί να σηκωθεί, στο καινούριο πάμε για χαμομήλι.
Η απαγγελία του αυθεντικού δεν πλησιάζεται από κανέναν.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ειλικρινά πιο χαζοί πεθαίνουν. μα να αντικατέστησαν την απαγγελία του Orson Welles ?
I'll bury you in your god's fucked garden
Άκουσα το νέο "Battle Hymn" (το κομμάτι). Οκ εντυπωσιακός ήχος κλπ, αλλά το πρωτότυπο -παρά τη μέτρια παραγωγή του- εχει το προσόν ότι κάθε_γαμημένο_δευτερόλεπτό_του σε ανατριχιάζει.
Αυτό όχι. Αν δεν έγραφε Manowar θα ήταν "μια ικανοποιητική επανεκτέλεση που φυσικά δεν αγγίζει το μεγαλείο του αυθεντικού".
Δεν έχει νόημα να ακούσω τα υπόλοιπα.
Όσοι δεν νιώθετε την ανατριχίλα με το καινούριο αναρωτηθείτε το εξής: Εάν ένας μεταλλάς που τώρα ξεκινά ακούσει την επαναηχογράφηση και προφανώς πορωθεί γιατί θα είναι 12, όταν μετά από χρόνια ακούσει το πρωτότυπο θα ανατριχιάσει περισσότερο ή θα του φανεί ίδιο ή σαν demo ξερωγώ;
ξέρω άτομα που προτιμούν το Behind Blue Eyes από τους Limp Bizkit παρά από τους Who επειδή άκουσαν πρώτα το καινούριο και επειδή "δεν έχει αυτό το χαζό rock στη μέση" και "είναι αγνή μπαλάντα". Your argument is invalid
Ίσα ίσα αυτό που λες ενισχύει το επιχείρημά μου. Απλά το να έλεγα ότι το παλιό θα αρέσει λιγότερο μου φάνηκε υπερβολικό.
φίλε αν το demo σημαίνει βαρύτερο ήχο (γιατί το original έχει Βαρύτερο ήχο) και αν το demo σημαίνει ένα από τα διαχρονικότερα leads στην ιστορία του Ηeavy Metal (στο battle hymns, στις τάξεις των οπαδών της μπάντας το σόλο αυτό είναι σημείο αναφοράς και αυτό δεν είναι προσωπικό γούστο) και αν demo σημαίνει μία από τις συγκλονιστικότερες ερμηνείες στο metal (σε αντίθεση με την επανεκτέλεση όπου ο Adams, ε απλά είναι 50φεύγα ρε φίλε, γαμεί αλλά δεν είναι 30) τότε, ναι, DEMO KAI ΠΑΛΙ DEMO, KAI AΣ ΠΕΘΑΝΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!
Από'κει και πέρα όλα είναι θέμα ερεθισμάτων. Ένα πιτσιρίκι που έχει μεγαλώσει με mp3s (και ΠΟΛΎ καλά κάνει) δεν ξέρω αν μπορεί να εκτιμήσει τον αναλογικό ήχο αλλά αν δεν καταλάβει την διαφορά στη "φούρια", στον "καννιβαλισμό" ,στην "επιθετικότητα", στο "πίσω και σας γάμησα ότι σας έμεινε αγάμητο" του αυθεντικού με την ,ελαφρώς, "βολεμένη" επανηχογράφιση τότε απλά δεν ακούει.
Μπόρει όλα τα παραπάνω να σου φένονται γραφικά ,προερχόμενα από ένα τύπο όπου το μουσικό του ημερολόγιο έχει κολλήσει στο 1985 (μερικές φορές βάζω και το alice in hell, έτσι για το prog της φτιάξης) αλλά ,φίλε, στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ απλά: το B.H. 2010 σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό αλλά έχει την ατυχία να συγκρίνεται με ένα ντοκουμέντο. Δεν λέω, καλή είναι η Πέγκυ Ζήνα αλλά η Κελεκίδου είναι πιο μούναρος ,τι να κάνουμε τώρα..................
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Το "ντεμο" σημαίνει το ίδιο με την περίπτωση που όταν αγοράζαμε reissues είχε μέσα και τα demo ή τις πρώιμες ηχογραφήσεις. Το λέω για να σου δείξω ότι τα λες αυτά γιατί έχεις δεθεί συναισθηματικά με την πρώτη - γνωστή ηχογράφηση που ακούς. Δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικό που να κάνει το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπορεί να μην με πιστεύεις αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Και το 12 χρονο σαφώς και θα ακούσει το πρώτο (edit:to deftero) λόγω marketing. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το εξηγήσω περαιτέρω αυτό.
Επίσης ο Logan είναι ότι πιο ιδανικό υπάρχει για τους Manowar αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι είστε κολλημένοι με την ωμότητα και την βαρβατίλα και την τρουίλα του ross αλλά οι 80s manowar έχουν πεθάνει καιρό τώρα. Αν συνέχιζαν με τα ίδια μυαλά το πιθανότερο θα ήταν να είναι "άλλη μια καλτ μπάντα που μας πρήζει ο εκάστοτε τρουμεταλλάς στο er". Πολύ πιθανό επίσης να ήταν κάποιοι άλλοι στη θέση τους! Ο Logan λοιπόν είναι ταμαμ γιατί τους ακολουθεί πιστά σε όποια επαγγελματική κίνηση κάνουν, παιχτικά είναι στην λεπτή γραμμή του shredding και του παραδοσιακού rock αυτοσχεδιασμού (καθώς μπουρμπουλήθρες + manowar = fail) και επίσης είναι λεπτούλης και εμφανισιακά σπάει την μυική μάζα στις ομαδικές Pics αλλά δεν τον λές και τσιλιμπήθρα λόγω γράμμωσης. Το μόνο που με χαλάει είναι το υπερβολικά λασπώδες distortion αλλά το καλύπτει η overall ικανότητα του να ανταπεξέρχεται και να παίζει καρμπόν τα τραγούδια σε κάθε Live.
Last edited by The Good Son; 08-12-2010 at 15:12.