Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 483

Thread: Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

farfetch'd Ace's Avatar

ΜΠΑΤΣΟΙ πριν λίγο κάτω απ το σπίτι μου. Βρήκανε γιαφκα στην περιοχή.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

4 δεκέμβρη...

satan was a lez

Peer Gynt kas's Avatar

kai thessaloniki sto nadir.

I don't mean to impose but I'm the ocean.

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by kas View Post
    kai thessaloniki sto nadir.
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

It is known.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Πάντως εγώ δε στενοχωρέθηκα και ιδιαίτερα. Μία μεγάλη, επαγγελματική ένοπλη συμμορία καθάρισε ένα μικρό, προβοκατόρικο ένοπλο μπουλούκι. Μικρό το κακό, όποιος και από τους δύο να λείψει δε θα μας λείψει.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member

Όλοι οι επαναστάτες εδώ μαζευτήκατε ρε παιδιά; Ο άλλος λέει ευτυχώς που πιάσαν αυτούς που την πέσαν σε φύλακα στο ΑΧΕΠΑ και οι μούτζες πάνε σύννεφο. Ο άλλος λέει οτι τα μαλακισμένα που πιάσαν, οι για τον πούτσο επαναστάτες, είναι προβοκάτορες. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ ξέρω οτι όπως και σε όλα, έχουμε και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Την υπομονή σας 2 λεπτά, θα πω μερικά πράγματα και δε θα σας ξαναενοχλήσω γιατί ως γνωστόν άκρη δε θα βγει.

1ον, δεν είμαι ενάντίον της βίας, είμαι υπέρ αρκεί να έχει αποτελέσματα. Το να εκτελείς κόσμο για πλάκα, βλέπε σέχτα, δεν είναι επανάσταση, είναι μαλακία στον εγκέφαλο. Θα μου πείτε είναι προβοκάτορες, καλά, εντάξει.
    Το να κλέβεις τράπεζα με σκοπό να ιδιοποιηθείς τα χρήματα και να γίνεις εσύ ένας κεφαλαιούχος, πάλι δε μου φαίνεται ηρωική και επαναστατική πράξη. Και κυρίως να είσαι έτοιμος να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, για να πάρεις τα λεφτά. Καταλάβατε; Σκοτώνεις για να πάρεις χρήματα. Πολύ επαναστατικό. Και ποιο το αποτέλεσμα; Να χρηματοδοτήσεις την επανάσταση, ωραία δικαιολογία. Στην ουσία με την εξουσία που σου δίνει το όπλο γίνεσαι εσύ ένας φασίστας. Και κονομάς. Με τα λεφτά του Μυλωνά ο άλλος πήγε να αγοράσει μπραφ Μετσεντές στη Κρήτη. Δεν ξέρω, μπορεί να βλεπουν τα τσακάλια κάθε μέρα CSI και να μην καταλαβαίνουν το νόημα της ζωής, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι πιο φασιστικό από το να αφαιρείς τη ζωή κάποιου.

Ωραίο το κάψιμο μιας τράπεζας, δε λέω, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Αποτέλεσμα μηδέν. Άντε έδωσες δουλειά σε έναν τζαμτζή, αλλά απο εκεί και πέρα; Είχαμε και 4 νεκρούς στη Marfin, νεκρούς ε; Μήπως προβοκάτσια και εκεί; Μα γιατί δεν αποσύρουν όλοι αυτοί οι επαναστάτες τα χρήματά τους από τις τράπεζες; Αυτοί δεν έχουν ούτε μία πιστωτική; Και εσύ που στάνταρ μου έχεις ρίξει μούτζα, γιατί δεν αποσύρεις τα χρήματά σου και γιατί δε λες στο αφεντικό σου να σε πληρώνει στο χέρι; Μεγαλύτερο κακό θα κάνουμε στις τράπεζες έτσι από το πάει ένας επαναστάτης να σκοτώσει και να την κλέψει.

Οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον υπόκοσμο, ούτε αυτό είναι επαναστατικό έ; Μάλλον όχι.

Επειδή μάλλον ήδη με σιχαθήκατε, το κλείνω και λέω το εξής. Το πολίτευμα δεν πρόκειται να αλλάξει δυστυχώς, κάποιοι ακόμα μιλάνε για κατάργηση της μισθωτής εργασίας και πούτσες μπλέ. Κινητό έχουν όμως, και ίντερνετ, και ΝΙΚΕ παπούτσια που κάποιο κινεζάκι δουλεύοντας 18 ώρες την ημέρα τα έφτιαξε, και αυτοκίνητο με δόσεις, και τα λεφτά στην τράπεζα και μηχανάκι που αν τους το κλέψουν θα πάνε στην αστυνομία να τους το βρει. Δε συμβαδίζουν αυτά... λέω εγώ.
    Τον κόσμο μας μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλιώς όμως. Με πράξεις που έχουν αποτέλεσμα, όχι με γραφικότητες. Αυτά τα ολίγα.

γεμίσαμε επαναστάτες του κώλου [σορρυ]..είχα συνάδελφο που δεν είχε κατέβει ούτε σε απεργία, ούτε σε διαμαρτυρία του κλάδου μας και έγραφε μετά στο φεισμπουκ "βία στη βία της εξουσίας" ελεοοοοοοοοοοος! γενικά παρατηρώ ότι ο καθένας έχει μια δική του ερμηνεία- θεώρηση για το τι είναι επαναστατικό-ποιός είναι αναρχικός, όπως τον βολεύει φυσικά.

rat poison ---> σωστόοοοοοος!

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Χεστήκαμε για το ένοπλο. Ειδικά αυτό το ένοπλο. Να τους πιάσουν. Στ' αρχίδια μας. Αλήθεια.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Atropos View Post

1ον, δεν είμαι ενάντίον της βίας, είμαι υπέρ αρκεί να έχει αποτελέσματα. Το να εκτελείς κόσμο για πλάκα, βλέπε σέχτα, δεν είναι επανάσταση, είναι μαλακία στον εγκέφαλο. Θα μου πείτε είναι προβοκάτορες, καλά, εντάξει.
    ΤΟΣΟ ΝΑΙ

Και σ' αυτή ακριβώς τη βάση είναι που σχολιάζω το ζήτημα ΝΑΔΙΡ.

Δηλαδή ύστερα από γκαζάκια στην μπουένα βεντούρα, αναίτιο ξύλο σε πάρτυ γενεθλίων, παράλογες γηπεδικές συμπεριφορές στις πορείες και πεσίματα στην ΥΦΑΝΕΤ (αυτό με μία επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος/θυμάμαι καλά αν το έχουν κάνει αυτοί) πώς μπορείς να αξιώνεις αλληλεγγύη; Έρχεται και η στιγμή που πρέπει να εφαρμοστεί κάποιου είδους κοινωνική απομόνωση σε προβληματικές ομάδες. Δηλαδή αν εσύ θέλεις το κίνημά σου με έναν συγκεκριμένο τρόπο (λογικό ή παράλογο άσχετο), κάν' το μεν, αλλά αν μου κάνει κακό η συναναστροφή μαζί σου, τότε λυπάμαι, αλλά κλείσαμε.

ΟΚ, η παρέμβαση στο χώρο της εστίας είναι ένα βήμα στη σταδιακή διολίσθηση του σεβασμού στο άσυλο και έχει και πολιτικό / προπαγανδιστικό αντίκτυπο και η μπατσοκρατία πρέπει να καταπολεμάται, αλλά απλά για τέτοιες ομάδες για μένα πραγματικά παίζει το πιο μικρό βιολί του κόσμου. Δηλαδή ο κοινωνικός αυτοματισμός που μας οδηγούν τέτοιες συμπεριφορές προσωπικά μου είναι εξίσου μισητός με τον καπιταλισμό. Άλλωστε την αναρχία δεν τη θέλω σαν αυτοσκοπό, δηλαδή αναρχία σε οποιαδήποτε μορφή και με κάθε κόστος, αλλά σαν ένα εργαλείο βελτίωσης της ζωής μας (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Μία αναρχία βασισμένη στον κοινωνικό αυτοματισμό είναι το ίδιο ανάλγητη και απάνθρωπη με τον πιο ακραίο καπιταλισμό (σε σημείο που δεν είμαι σίγουρος αν σε τελική-τελική ανάλυση έχουν διαφορά)

Όσον αφορά για το χαρακτηρισμό μου ως προβοκατόρικης ομάδας, δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες τα παιδιά, αλλά τελικά η συμπεριφορά τους, είτε εκούσια, είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω χουλιγκάνικου ξεκαβλώματος σε κάθε ευκαιρία, καταλήγει να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ προβοκάτσια. Άσχετα αν είναι εσκεμμένη ή όχι. Στην ουσία το media-gestalt και οι μπάτσοι επιθυμούν ακριβώς αυτήν την εικόνα του αναρχικού και για να έχουν κοινωνικό πάτημα να τη συντρίψουν και για να μην παίρνει ποτέ κανείς στα σοβαρά αντιεξουσιαστικές απόψεις.
    Last edited by rat_poison; 05-12-2010 at 17:14.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

valor camarada

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Δηλαδή ύστερα από γκαζάκια στην μπουένα βεντούρα, αναίτιο ξύλο σε πάρτυ γενεθλίων, παράλογες γηπεδικές συμπεριφορές στις πορείες και πεσίματα στην ΥΦΑΝΕΤ (αυτό με μία επιφύλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος/θυμάμαι καλά αν το έχουν κάνει αυτοί)
    auta ti sxesi exoun me ti sexta?

Στην ουσία το media-gestalt και οι μπάτσοι επιθυμούν ακριβώς αυτήν την εικόνα του αναρχικού και για να έχουν κοινωνικό πάτημα να τη συντρίψουν και για να μην παίρνει ποτέ κανείς στα σοβαρά αντιεξουσιαστικές απόψεις.
    xreiazontai alitheia koinwniko patima? dld an de sinevenan auta tha itan diaforetika ta pragmata?

-ti einai koinwnikos automatismos?
    a cry for help, a hint of anaesthesia

για τους ναδιραίους αναφέρομαι. διάβασε προηγούμενα ποστ (kas κτλ)

Το κοινωνικό πάτημα το έχουν ήδη. Επειδή όμως ο κόσμος θα μπορούσε μπορούσε να έχει μίντια τέτοιου τύπου ώστε να κρίνει με βάση τα γεγονότα και τα επιχειρήματα και όχι τις εικόνες και τις ιδεοληψίες, φαντάζομαι ότι τουλάχιστον σα φιλοσοφία η αναρχία θα ήταν πολύ πιο κατανοητή στις πραγματικές τις διαστάσεις υπό αυτές τις συνθήκες, σε αντίθεση με τον μπαμπούλα του νοικοκυραίου που είναι τώρα. Βέβαια γίνεται κάπου το "αυγό και η κότα" γιατί πώς θα ενημερωθεί σωστά ο κόσμος χωρίς ελεύθερες συνθήκες και πώς θα υπάρξουν ελεύθερες συνθήκες χωρίς ενημερωμένο κόσμο. Αυτό όμως δεν ξέρω να σ' το λύσω.

<edit>Τουλάχιστον όμως μπορούμε να μην τους δίνουμε το φαΐ στο πιάτο, ε;</edit>

Κοινωνικός αυτοματισμός είναι συνοπτικά το "όλοι εναντίον όλων"
    Last edited by rat_poison; 05-12-2010 at 17:39.

valor camarada

Επειδή όμως ο κόσμος θα μπορούσε μπορούσε να έχει μίντια τέτοιου τύπου ώστε να κρίνει με βάση τα γεγονότα και τα επιχειρήματα και όχι τις εικόνες και τις ιδεοληψίες, φαντάζομαι ότι τουλάχιστον σα φιλοσοφία η αναρχία θα ήταν πολύ πιο κατανοητή στις πραγματικές τις διαστάσεις υπό αυτές τις συνθήκες
    se xanw ligo edw.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Senior Member

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Τον κόσμο μας μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλιώς όμως. Με πράξεις που έχουν αποτέλεσμα, όχι με γραφικότητες. Αυτά τα ολίγα.
    πες 2-3 πραξεις που εχουν νοημα
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Να σου γαμήσουμε ΤΗ ΜΑΝΑ ως παράδειγμα.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Tags for this Thread