ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για τον Καζάκη δεν ξέρω) προσπαθεί να εξηγήσει στον Παπανδρέου γιατί η διαγραφή του χρέους είναι καλό πράγμα για το ΠΑΣΟΚ και τον παρακαλάει.
ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για τον Καζάκη δεν ξέρω) προσπαθεί να εξηγήσει στον Παπανδρέου γιατί η διαγραφή του χρέους είναι καλό πράγμα για το ΠΑΣΟΚ και τον παρακαλάει.
Και μετά;
Όχι 30%. Το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών στην περίπτωση της Ελλάδας είναι τέτοιο που αυτό που λες μεταφράζεται αυτόματα σε καμμένη γη και μόνον και πούτσα που δε φαντάζεσαι.
Καλά, βγες εσύ από την ευρωζώνη να κάνεις το μάγκα με το χρέος και μετά που θα έχεις αποπαγκοσμιοποιηθεί περίμενε να έρθουν ως δια μαγείας οι αγορές και τα εργοστάσια ν' αρχίσεις να παράγεις. Κούνια που σας κούναγε.
Όσο έχουμε καπιταλισμό η λύση της ΕΕ και του μνημονίου είναι αυτή που θα εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς όρους διαβίωσης που είναι οπωσδήποτε άθλιοι. Αν δεν θέλετε ΕΕ και ΔΝΤ να βοηθήσετε στην παγκόσμια συγκρότηση της αριστεράς για κομμουνισμό πάντα και παντού. Αιτήματα μου πήραν το μπιφτέκι μου και σοσιαλιστικού κράτους σε παγκοσμιοποιημένη κοινωνία έχουν φέρει, ξανά και ξανά, καταστροφές ολόκληρων κρατών και μεγάλη πείνα. Ή ολική ανατροπή ή μνημόνιο.
Last edited by Dythor; 03-12-2010 at 19:27.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
i me tis koukoules i me tis gravates.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Ναι, γιατί η μεγαλύτερή μας ελπίδα για τον παγκόσμιο ελεύθερο κομμουνισμό είναι τα φρικιά.
ενώ η μεγαλύτερη ελπίδα των φρικιών είναι ο παγκόσμιος ελεύθερος κομμουνισμός;
(νταξ μερικών ναι)
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Στο ότι μέχρι να το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι θα πεις το ψωμί ψωμάκι όπως δεν το φαντάζεσαι. Μαλάκα.
Πιο πολύ από τώρα; Αλήθεια; Γιατί;
Σοβαρα τωρα ικονοκλαστ σου λειπει καποιο αγαθο; Πινεις την μπυριτσα σου; κανεις κανα ταξιδακι; γιατι οσο και αν συμφωνω σε καποια σημεια μαζι σου νομιζω οτι εισαι λιγο προκατειλλημενος με τον νταιθορ και απλα επιτιθεσαι ετσι για το τζερτζελο. Νταιθορ το ισοζυγιο εισαγωγων εξαγωγων υποθετουμε οτι θα γινει θετικο με μια τετοια εξελιξη. Σαφως θα πρεπει να ξεχασετε καινουριο αυτοκινητο, μηχανη και ταξιδια, πολυτελειες κλπ.
1) e4, c5
2) Νf3
Με 592€ βασικό, σου λείπουν πολλά αγαθά, δεν μπορείς να συντηρήσεις σπίτι, δεν μπορείς να πιεις την μπυρίτσα σου, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα εκτός του να ζεις οριακά. Και όλα αυτά τα ωραία ΑΝ είσαι τυχερός και έχεις δουλειά. Και ακόμα δεν αρχίσαμε. Αλλά απαντάω στον ατομ_σμασερ, που ναι και λίγο μπιθουλάκος, φταίω και γω.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Γιατί ρε μαλάκα (και μέχρι να σταματήσει αυτό) όλη η οικονομία μιας χώρας παίζεται πλέον στο να μπορεί να είναι αρεστή στις αγορές, στα χετζ φαντς, στα αστραπιαία κινούμενα κεφάλαια, όχι στο θα βγάλουμε λαδάκι και θα το πουλήσουμε στους Ευρωπαίους (όχι πια) φίλους μας για δραχμές δύο. Μαλάκα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ξέρωγω, εγώ προς το παρών έχω λεφτά να πιω τις ποτάρες μου και να αναλύω την επανάσταση σε καφενεία του κώλου, δεν έχω λεφτά να μείνω στην πόλη που σπουδάζω, οπότε έχω επιστρέψει στην hometown, οπότε λίγο ή πολύ στερούμαι το δικαίωμα της δημόσιας & δωρεάν παιδείας. Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πεις, άλλοι τρώνε στα συσσίτια. Και επίσης το αν τα 'χεις ζήσει ή όχι δεν λέει τίποτα πια, πρέπει να 'σαι τυφλός για να μην βλέπεις τι γινεται γύρω σου.
Last edited by Shadowking; 03-12-2010 at 22:44.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
καταρχην να διευκρινισω πως οι προθεσεις μου δεν ειναι επιθετικες...
να ξερεις πως βλεπω σχεδον καθημερινα ανθρωπους που χανουν δουλειες, δεν ξερουν που θα τους ξημερωσει
και γενικοτερα ΤΗΝ εργασιακη ανασφαλεια που πλεον την αναπνεουμε μαζι με το οξυγονο την καταλαβαινω
τυφλος δεν ειμαι ευτυχως,εχω λιγο αστυγματισμο (τζαμπα μαστουρα οπως λεει και ο πανουσης)
απλα δν ξερω,με οσα εχω διαβασει στο θρεντ δεν νομιζω πως οι απολυτες αποψεις που εχουν εκφραστει (εξοδος απο ευροζωνη-ευρω,ανταρτικο αυτονομιες και πηρυνικο ολοκαυτωμα για να χτιστει μια νεα δικαιη κοινωνια)
εχουν καποια πρακτικη βαση στις παρουσες συνθηκες
αλλου ειναι τα θεματα...
φιλικα παντα