Πες του ότι όντως δε γίνεται. Αν είναι τόσο βλάκας του αξίζει να χεστεί λιγάκι πάνω του.
Πες του ότι όντως δε γίνεται. Αν είναι τόσο βλάκας του αξίζει να χεστεί λιγάκι πάνω του.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ταξιδακι με Dythor λοιπον.
Not.
Εχω πονοδοντο εδω και 8 ωρες. Εχω πλυνει τα δοντια μου (βοηθουσε στο παρελθον) 3 φορες, εχω κανει γαργαρες με στοματικο διαλυμα αλλες 3, εχω παρει 4 παυσιπονα, εχω δοκιμασει αλατονερο, ηπια ενα ποτηρι βοτκα, αυτη τη στιγμη ΓΑΜΙΕΤΑΙ το συμπαν και ολοι μεσα σε αυτο. Σκοτωνω ανθρωπο. Ανυπερβλητος πονος.
νοσοκομειο
Vielen Dank für alles was mal war
λοιπον, εδω και 2 μηνες περιπου εχω μετακομισει, λογω δουλειας, στο κωλοχωρι που λεγεται λεπτοκαρυα. Ηδη εφυγα απο το πρωτο σπιτι που ειχα νοικιασει (δεν χρειαζεται να αναλυσω ποσα προβληματα μου ειχε βγαλει), στο οποιο εμεινα απο τις 5/10 εως 22/11. Ημουν ο πρωτος που εμεινε εκει και η συνδεση ρευματος εγινε για πρωτη φορα τοτε και στο ονομα μου. Σημερα που πηγα να κανω διακοπη, μου ειπαν οτι εχω υπολοιπο λογαριασμου 494 ευρω, πραγμα αδυνατον(εμενα 3 μερες/εβδομαδα, Χ 7 εβδομαδες που εμεινα συνολο 21 ημερες-ΔΕΝ ειναι δυνατον να εκαψα 400φευγα ευρω σε ρευμα).
Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εφταιξε, τι πρεπει να κοιταξω/κανω κλπ? (εννοειται και δεν πληρωσα τιποτα-αλλα ουτε και εγινε η διακοπη προφανως)
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
χμμμ, βασικά επειδή είναι νέα σύνδεση έχει κάποια σταθερά πάγια έξοδα (τα οποία μου φαίνεται παράλογο να 'ναι 500€) τα οποία πρέπει να πληρώσεις. Αλλά και πάλι. Μην σε παίρνει από κάτω όμως, η λεπτοκαρυά καλοκαίρια είναι τίγκα στις τσέχες, βουλγάρες, σέρβες νομίζεις ότι είσαι σε σκλαβοπάζαρο του ανατολικού μπλοκ.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
sto logariasmo pu sou irthe egrafe panw tis kilovatores, des ti paixthke. o monos logos na plhrwneis tetoia deh einai na exeis epaggelmatiki stegi pu sti periptwsi su den paizei. epishs sinipologizonte kapoioi sintelestes palaiothtas, ke metrwn kai fisika ert & dimo. alla pali teleiws paralogismos. opws su egrapsa des ti katanalwses kai vres enan ypeythino. ta exoda energopoiisis pu leei o shadowking, ta pairneis pisw meta tin diakopi ston ekatharistiko.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
χμου, μου εβγαλε περιπου 410 ευρω καταναλωση, οποτε μαλλον δεν ηταν τα παγια.....Ασε που οταν εκανα την συνδεση ειχα πληρωσει ενα ποσο(που υποτιθεται θα το επαιρνα πισω οταν θα εκανα διακοπη βεβαια)
e nai re mono opws eipa epaggelmatikes steges tetoious logariasmus
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Last edited by MoRmEnGiL; 02-12-2010 at 12:16.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
ευχαριστω, ξεκιναω να το ψαχνω, προφανως ή καποιο λαθος εγινε ή καποιος κλεβει ρευμα απο μενα
εδιτ: μαλλον λαθος εγινε τελικα, αποτι φαινεται ο υπαλληλος που ηρθε για την καταμετρηση μου χρεωσε εξτρα 2.319Kwh μπουρμπουαρ. Ελπιζω να λυθει τις επομενες μερες
Last edited by Zoonchild; 02-12-2010 at 14:26.
γελάω με μενουμίσιο που έχει ρίξει μούτζα σε όλα τα ποστς της προηγούμενης σελίδας (ίσως και σε όλο το θρεντ γενικά) και συνεχίζει να ρίχνει ακάθεκτη.
I'll bury you in your god's fucked garden