ok, ευχαριστώ.
Last edited by rat_poison; 29-11-2010 at 23:04.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/299414.html
ας τους πει κάποιος πως όταν κοιτάει σαν χαζό δεν είναι επειδή στοχάζεται αλλά επειδή δεν καταλαβαίνει !
satan was a lez
Λοιπόν ερώτηση. Πιο παλιά ήξερα ότι αν είχες περάσει τις εξετάσεις για δίπλωμα μέχρι να σου 'ρθει, οδηγούσες και αν σε γράφανε πήγαινε δικαστήριο και αθωωνόσουν πανηγυρικά. Από την σχολή τώρα μου 'πανε κάτι τύπου ότι για να αποσυμφορηθούν τα δικαστήρια δεν πάει σε δίκη πλέον αλλά πέφτει απευθείας πρόστιμο, που είναι πανάκριβο. Ξέρετε τι ισχύει;
Επίσης αν ξεκληρίσω 10μελή οικογένεια αλλα φταίνε αυτοί, εμένα με γαμάει που δεν έχω το χαρτί στα χέρια μου; Γενικά να ετοιμαστώ για να μυρίσει αίμα η άσφαλτος ή να περιμένω κάνα 5μηνο γαμώ τα υπουργεία μέχρι να 'ρθει;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Δε σου δώκανε μια βεβαίωση απ'τη σχολή οδηγών ότι πέρασες τις εξετάσεις του διπλώματος;
Εγώ μ'αυτήν πάντως οδηγούσα κάνα τρίμηνο μέχρι να'ρθει το καθαυτό δίπλωμα (πριν 2 χρόνια περίπου) και ενώ με σταμάτησαν για τσεκ, δέχτηκαν τη βεβαίωση και δε μου είπαν τίποτα ούτε για δικαστήριο ούτε για πρόστιμο. Σε ατύχημα δεν ενεπλάκην οπότε δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι εξωτερικό με το χαρτί δεν πας.
για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι είναι σα να μην έχεις το πάσο σου μαζί - σου κόβουν ένα πρόστιμο και όταν είναι να πληρώσεις πας με το δίπλωμα και αποδεικνύεις ότι είχες περάσει τις εξετάσεις αλλά δεν είχε εκδοθεί. Βέβαια αυτά όταν το δίπλωμα έκανε κανένα μήνα να βγει, τώρα που λες για 5 μήνες, λέω 1)λολ, 2) εγώ θα οδηγούσα κανονικά, τι 5 μήνες;, 3) δεν ξέρω τι ισχύει.
Επίσης το "χαρτί της σχολής", δεν είναι ούτε κάτι επίσημο ούτε έχει κάποια αξία, γι αυτό και πολλές σχολές δεν δίνουν.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Αυτό που λέει ο SpiritCrusher όσον αφορά την βεβαίωση από την σχολή. Αν πέσεις σε καλό μπάτσο σε γλυτώνει, οκ. Κυρίως οι δικοί μου ανησυχούνε γιατί οι νέοι οδηγοί έχουν την τάση να τρώνε καθρέφτες κτλ, όχι για το δικό μας αμάξι, αλλά για το αν σε καλύπτει η ασφάλεια αν κάνεις ζημιά σε κάποιον. Ενιγούει, οδηγώ γενικά αρκετά με τον πατέρα μέσα, νομίζω ήρθε ο καιρός να κατακτήσω και μόνος μου τους δρόμους.
Last edited by Shadowking; 30-11-2010 at 14:13.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Τώρα που είπες για ασφάλεια, να ξέρεις οτι αν τρακάρεις στα 3 πρώτα χρόνια, δεν σε καλύπτει
Πρέπει να κάνεις άλλη εκ νεου
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Χμ; Και τότε γιατί πληρώνεις έξτρα τέλη νέου οδηγού;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ισχύει μωρέ η ασφάλεια, απλά αν τρακάρεις εκτός από τα έξτρα τέλη αυξάνονται και παραπάνω τα ασφάλιστρα νομίζω. Φυσικά και ισχύει πάντως, η ασφάλεια πληρώνει τον άλλον αν φταις.
εντιτ: ο 12σταρς μάλλον εννοεί ότι αν έχεις ασφάλεια σε υπάρχον αμάξι πρέπει να την επεκτείνεις για να συμπεριλαμβάνει νέο οδηγό, πράγμα λογικό.
Last edited by Weiss; 30-11-2010 at 14:40.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
υπάρχει περίπτωση να μπορεί κανείς να μου βρει την τελευταία τροπολογία για τον τρομονόμο που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα;
μια φίλη δικηγόρος μου είπε για την σελίδα της βουλής αλλά δεν βρήκα άκρη.
satan was a lez
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΒΔΟΜΑΔΑ: ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ,ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΣΤO STATUS ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ! ♥
![]()
![]()
![]()
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away