βάζουμε κι εμείς πικ σ'αυτή τη σελίδα γιατί μας αρέσει ο σκληρός ανταγωνισμός
![]()
αυτο το scabeau (chic) το πηρες για τη γατα και μονο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ναι, είναι καλαθάκι-ονυχοδρόμιο-παιχνίδι.
Onyxodromio e? Kai pianei? Giati h dikia mou oti kai na ths parw to snobarei kai akonizei ta nyxia ths se 2 sygkekrimena xalia, both xeiropoihta. XD K ston kanape ama laxei kai den exei ta xalia proxeira XD XD
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Πιάνει γενικώς, τώρα τι να σου πω, χαλιά δεν έχω, και ένα ψάθινο σκαμπό από το ικεα την πατάει καπου κάπου αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Εντωμεταξύ τα κοιτούσα, και υπάρχουν κάτι ΤΕΡΑΤΑ ε; Για παράδειγμα:
"να φύγουμε από το σπίτι για να χωράνε τα έπιπλα της γάτας" φάση.
υπερβαλεις. Αφου το χεις το ζωο στο σπιτι, πρεπει να του δωσεις και χωρο
Vielen Dank für alles was mal war
κοίτα, τα ζώα στο σπίτι μου έχουν εν γένει όσο χώρο θέλουν, το να πάρω μια κατασκευή 3 μέτρα επί ενάμιση και να πρέπει να την έχω και να δεσπόζει στο σαλόνι, ομολογουμένως δε μπορώ να το καταλάβω. Ας ανεβαίνει στη βιβλιοθήκη, ας σκαρφαλώνει στους πάγκους και ας χώνεται σε όποιο ντουλάπι θέλει, ας βγαίνει στα μπαλκόνια και ας κοιμάται στη μπανιέρα. Ορισμένα πράγματα μου φαίνονται υπερβολή, τι να κάνουμε. (Και συγκεκριμένα εγώ σκοπεύω μόλις στειρωθεί η μικρή μου, και εάν δείξει ενδιαφέρον, να την αφήνω να κάνει τη βόλτα της και έξω).
εμείς της είχαμε πάρει ένα μικρό για τα νύχια της αλλά δεν.
το πετάξαμε μετά από 6 χρόνια αχρηστίας.
πλέον και η αδερφή μου παρέδωσε τα όπλα κ δεν της λέει τίποτα όταν νυχιάζει τον καναπέ.
satan was a lez
η δικιά μας μια χαρά το χρησιμοποιεί.
Απλά όταν θέλει "προσοχή" το ξύνει τα νύχια στον καναπέ ... ίσα για να ακούσει το μπινελίκι της.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ