ο μόνος τρόπος να μας προσέξουν----> http://www.electricrequiem.com/forum...02#post1052502
ο μόνος τρόπος να μας προσέξουν----> http://www.electricrequiem.com/forum...02#post1052502
Rock or Nothing
να στείλετε ένα πμ ήταν τεράστιος κόπος ή είχε μεγαλύτερη φάση να το παίξετε θιγμένες παρθένες; καθυστερημένοι.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ε ψιτ , φιλος, προς τι οι χαρακτηρισμοι?
δεν ειναι πρεπον. θιχτηκα
οκ βγαζω το ηλιθιο υφακι και απανταω
σιγα ε που θιχτηκαμε. χαβαλε καναμε. οποτε επειδη εσυ θιχτηκες, χωρις να υπαρχει λογος, και επειδη εισαι γαμω τα παιδια ας το αφησουμε εδω
δε χρειαζονται περαιτερω σχολια. ο νοων νοητω
και ο εμετος ξερναει
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
α και κατι τελευταιο. ο ακαταβνομαστος κλικερμαν δραγονλορδος(ναι με εχει πιασει η μαλακια) ξερεις τι θα εκανε για να μας την σπασει? θα κλειδωνε το θρεντ με τη σωστη ημερομηνια, και θα αφηνε το αλλο. γιοα να ειμαι ειλικρινης το περιμενα πως και πως για να σπασουμε λιγη πλακα. αλλα πολοι σοβαροι ειστε τελευταια. τσονος που σας χρειαζεται
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εγω ναθινμανε σου εβαλα πινκς γιατι ακους στοκους
ετσι για την πορωση
ποθτανα ολα
iola 11
support act : MAMMA KIN
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 22 ΕΥΡΩ, ΤΑΜΕΙΟ : 25 ΕΥΡΩ.
edit: προπώληση: rock music store - κοραη 34, δισκορυχειο - ηπειρου 72
Last edited by Raven Lord; 24-11-2010 at 12:54.
Rock or Nothing
esu re raven thasai athina i larisa ekeinh th mera
tha anevei kanas allos? eishthria tha vrw sigoura?
ti wra an fugw me to saxona(de tha trexw oikonomia den exw salio) thamai sthn wra mou?
akouw lizzy kaito niwthw de ginetai na mh paw tha ginei ths kariolas
ποθτανα ολα
iola 11
3καλα θα είμαι. να υπολογίζεις 3,5 - 4 ώρες ταξίδι.
για εισιτήρια δεν πιστεύω να μη δίνουν και απέξω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. κ εγώ μάλλον εκεί θα πάω να πάρω.
Rock or Nothing
re malaka apo ekei pou legame 3 wres para kati twra mou to phges stis 4
? an isxuei de paizei na erthw
dhladh 8 wres odhghsh se ena dekawro den paleuetai
tha me piasei stadar nusta na poume....
pwwwwwwwwwwwwgamwwwwwwwwwwwwwww
ποθτανα ολα
iola 11
εσύ υπολόγισες 3 παρά. εγώ σου είπα ότι είναι 350 χλμ όλο αυτοκινητόδρομος.
προσωπικά με χαλαρή οδήγηση - από το σπίτι μου μέχρι ζωγράφου - το κάνω 3μιση - 3.45'. για σιγουριά υπολογίζω 4ωρο. αν είσαι πιο γρήγορος γίνεται και 3 παρά.
Rock or Nothing
entaxei de thelw na phgainw me 200 loge venzinhs ktl ktl
de xerw kai ta mploka opote katalavaineis
alla eilikrina to 4 wres einai upervoliko gia na kanw phgaine ela kai na exw kai kai thn kourash ths sunaulias
psilo lalakies rww alla prospathw na katalabw an to olo egxeirhma mou einai plausible
papagou menw skepsou oti tha mpw kateutheian attiki na vgw athinwn lamias kai na arxisw thn anavash
me mia 150ara lew na phgainw stathera, opote to exw to triwro? de thelw parakatw de thelw kai parapanw gia na antexw
kaneis allos apo to forum to psinei?
ποθτανα ολα
iola 11
ότι γίνεται 3ωρο, γίνεται σίγουρα, αλλά είναι σκότωμα... εδώ σκέφτομαι το τρίκαλα - λάρισα που είναι 40-45'![]()
Rock or Nothing
ειμαστε ηδη εκει...
Α , την Δευτερα το βραδυ στην εκπομπη θα δωσω 2 προσκλησεις για το live![]()
ποθτανα ολα
iola 11