meta lyphs mou diapistwnw oti exei parei ton kathforo to sons. krima.
meta lyphs mou diapistwnw oti exei parei ton kathforo to sons. krima.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
swstos alla sugxistika
soz
porwseis pwpww tha kanw mplouza samcro xerw gw kiets
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
LOL στο τελευταίο επεισόδιο, δείτε τη σκηνή με το όπλο και το μωράκι.
την πεμπτη θελω υποτιτλους
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Γαμάτο το τελευταίο. Αν και έκανε μια μικρή κοιλιά προς τα μισά της τρίτης σεζόν πλεον εδώ και 2 επεισοδια η σειρά επέστρεψε για τα καλά.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ποθτανα ολα
iola 11
Ο Jax μοιαζει με κομπαιν και λετζερ
τελειωσα 2η
πολυ καλυτερη απο την 1η αν και τα 10-11 ηταν καλυτερα απο 12-13
γενικα μουσικη, καστ κλπ ειναι σε πολυ καλο επιπεδο
παμε για 3η
η 3η δν λεει κ πολλα. κριμα
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Μαλάκες είναι απαίσιο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
οχι και απαισιο απλα ηταν πολυ καλη η 2η σεζον και τα στορις της 3ης δεν του πολυβγηκανε
περιμενες απο την αρχη να πανεSpoiler
επισης η προφορα των "Ιρλανδων" ειναι αθλια ειδικα του Jacob Τζιμι ο Φελαν
vghkan subs?
ποθτανα ολα
iola 11
Όχου ρε μλκ γκρίνια, οι δύο πρώτες σαιζόνς μια χαρά είναι και με ρυθμό και σασπένς για την συνέχεια και με ωραία αισθητική, καιμεγαμώ σάουντρακς, και αυτά.
Τώρα αν έχεις εσύ κανένα κόμπλεκς, επειδή σου έκλεψε κάποιο γκομένακι, κάποιος που είχε μηχανή, άκουγε στόνερ και ήτανε macho, δεν σου φταίμε εμείς ή η σειρά.
ΦΛΩΡΕ.
Στην τρίτη τι παίζει ; Την έχω αφήσει. Να την δω μαζεμένη ;
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…