Όχι σφαγή, αλλά "έγκλημα κατά της Ελλάδας".Σφαγή από διαιτησία να υποθέσω;
Κατά την άποψή μου άλλη ομάδα έπρεπε να παίζει με 10.
Όχι σφαγή, αλλά "έγκλημα κατά της Ελλάδας".Σφαγή από διαιτησία να υποθέσω;
Κατά την άποψή μου άλλη ομάδα έπρεπε να παίζει με 10.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Οι ψευτοτσαμπουκάδες των παοκιών στην αρχή του δευτερού, ήτανε ταμάμ, γιατί εμείς είχαμε μπει πολύ χαλαροί, ήρθε και η αποβολή του Ίβιτς, εξού και η τριάρα.
Μέτρια τα άκρα σήμερα και ο Φουστέρ (μια αλλαγή ρε Ερνέστο θα τον κάνεις ; ).
ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ.
ΓΚΑΡΣΙΑΣ.
Γενικά ψιλομέτριοι σήμερα, καλύτερος ο Παοκ στο πρώτο με στρωτή κυκλοφορία μπάλας αλλά πιο ήρεμοι εμείς.
Πιστεύω το ματς τελειώσε στη κόκκινη.
Ρε Θεόφιλο, γαμώ την σκοτεινούλα μου, πες ένα γαμημένο όνομα σωστά, και στη τύχη να τα έλεγες πιο πολλά θα πετύχαινες.
Πόσο δύσκολο να καταλάβεις πως ΚΡΕΣΙΤΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ;
Last edited by Dal-; 21-11-2010 at 21:53.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
...![]()
Bloodshed on every shore
για ποια φαση λες warlord. εκτος αν το λεμε γενικα γιατι παίζαμε δυνατα και δε θα πρεπε =(
ο ντουντου που εκτος φασης κλωτσαει τον Γκαρσία. Στη φάση που πήραν και οι 2 κίτρινη
Bloodshed on every shore
α, μαλιστα. αν ηταν κοκκινη αυτο ομως δεν ηταν κ η κλωτσια απο πισω του μουσλι καπου προς το τελος;
δε θα δινα καμμια απ τις 2 περιπτωσεις, προσωπικα, συνεχιστε.
καπου προς το τελος ομως...
Bloodshed on every shore
α, ναι, ειχα ξεχασει τους κανονες, σορρυ.
χαχαχαχα μπεεε πρόβατα gay-βροι.
να βγεί ο μαρινακης να κανει καταγγελια για το πεναλτυ στον Σαλπιγγιδη.στο 1-0.
το παιχνιδι χαθηκε στην αποβολη του Ιβιτς.
χαχαχα απο μια κιτρινη στον καθενα,χωρις να φταιει ο Παμπλο.
κατα τα αλλα,μια ζωη πεταμενα πατσαβουρια θα ειστε.![]()
Last edited by Reject; 21-11-2010 at 22:27.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μαλακιες...ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθησε να κανει εκει ο ιβιτς
οπ κατσε κατσε...το βρηκα! να καταστρεψει το παιχνιδι μας...
κατα τ'αλλα μεχρι την αποβολη παιξαμε καλα μπλα μπλα
συγκινησις τα 4 λεφτα καθυστερησεις και η παλικαρισια προσπαθεια για το τεταρτο
περιμενουμε αυριο επικα πρωτοσελιδα για μια επικη νικη
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει να κάνει με τους κανόνες αλλά με την εντελώς διαφορετική σημασία των χρονικών σημείων των δύο αυτών φάσεων για την τελική έκβαση του αγώνα. Κι έχω επίσης την εντύπωση ότι κι εσύ το κατάλαβες από την αρχή αυτό και απλά έπρεπε να πεις κάτι.
Όπως και να έχει, πικρή ήττα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ε, δε μπορουσα να τ αφησω ετσι!
υπηρξαν καμποσες φασεις που θα μπορουσαν να συζητηθουν και για τις 2 πλευρες, απλα οι μεν γκρινιαζουν γιατι εχασαν, οι αλλοι στα παπαρια μας. συμβαινουν καθε βδομαδα αυτα.
στο συγκεκριμενο ματς, αν εχανε ο ολυμπιακος θα γκρινιαζαν οι gay-ροι για τη φαση με το χερι του δε-θυμαμαι, για την ιδια φαση με ντουντου-γκαρσια, μπλαμπλαμπλα.
συνολικα καλη διαιτησια ειδα, αν αρχισουμε για σφαγες και αλλοιωσεις αποτελεσματων ξεφευγουμε χωρις λογο, θαρρω πως.
αλλα στ αρχιδια μας, μιραλλας.
και βαλβερδε, που ακομα τον βριζουν στα διαφορα σαιτς/φορουμς.
δεν ειδα κανεναν τσαμπουκα...αντιθετα ειδα εναν Παυλαρα που εκανε την χαρη στον ντιντη και δεν τον (ξανα)κυνηγησε να τον δειρει
εγω δεν ειπα τιποτα για το κορακι παρα μονο για τις καθυστερησεις...εσυ αν ειχες αυτην ΑΚΡΙΒΩΣ την διαιτησια μεσα στην Τουμπα η με κανενα βαζελο τι θα ελεγες αναρωτιεμαι