δεν ακούμπησα εχτές και είμαι κερδισμένος ... ότι είχα στο μυαλό μου ήρθαν ανάποδα![]()
δεν ακούμπησα εχτές και είμαι κερδισμένος ... ότι είχα στο μυαλό μου ήρθαν ανάποδα![]()
πιάνω ρομα, σίτυ, μίλαν και χάνω το παιγμένο όβερ του λίβερπουλ τσέλσι. ΦΜΛ...
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
2 εβδομάδες γεμίζουμε κουβάδες εδώ ....
εδω 12 μερες μονο με 1 μερα διαλλειμμα που ρεφαραμε τις πρωτες 10...Ηταν η πρωτη θεικη Παρασκευη με 8 ευρω 110.
1) e4, c5
2) Νf3
λολ, μόνο στον χαβαλέ πάμε ταμείο ...
τίμια τριαδούλαCode:1 14/11/2010 Μπανταχόθ v Βεσιντάριο (Τελικό Αποτέλεσμα) Μπανταχόθ 1.70 Κανένα Κερδισμένο 2 14/11/2010 Μπανταλόνα v Σπόρτινγκ Μαχόνες (Τελικό Αποτέλεσμα) Μπανταλόνα 1.66 Κανένα Κερδισμένο 3 14/11/2010 Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας v Αλκαλά (Τελικό Αποτέλεσμα) Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας 1.61 Κανένα Κερδισμένο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
η Τριαδα Μιτς για το FA Cup.
α) Γουωκινγκ - Μπραιτον. Η Μπραιτον ειναι πρωτη στην Ληγκ 1, παει καρφι για Τσαμπιονσηπ. η Γουωκινγκ ειναι στην Κονφερενς Σαουθ. μια κατηγορια κατω απ την Κονφερενς. Κοινως τρεισιμιση κατηγοριες διαφορα. Του πουστη. Διπλο για τη Μπραητοναρα.
β) ΜΚ Ντονς - Στηβενεητζ. Μιαμιση κατηγορια διαφορα, ασος στο 1,70. ε, το παιρνω. Κερδιζουμε την πτωχη Στηβενεητζ.
γ) Λειτον Οριεντ - Νταγκεναμ. Οβερ. Δεν παιζει ο παππους ρομπερτς, οι 2οι τερματοφυλακες της Νταγκεναμ -πιστεψτε με- ειναι για τα μπαζα. Προβλεπω ροντεο, βροχη τα γκολ και τα εκατομμυρια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μεσημεριανή τριάδα με άσσους:
μπόχουμ
αταλάντα
χαρτς
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
εναν χαμηλο ασο θα πω, δε ξερω τι θα παιξω γενικα, αλλα το Τσαρλτον Γεοβιλ ασος στο 1,50 ειναι ισχυροτατο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Και το μποχουμ κινδυνευει...
1) e4, c5
2) Νf3
Το 0-1 γκολ της Ξάνθης στο 2,40 μου αρέσει , όπως και ο άσσος της Αϊντραχτ στο 2.10.
η μπόχουμ ήδη χάνει 0-2, είμαι μεγάλος γκουρού
Spoiler
δίνει κώλο το thread κανονικά.
αφού μας πούλησε η πουτάνα η Ίντερ, εμπιστεύτηκα άσσο Θέλτας και όβερ Σπόρτινγκ Λισ.
Spoiler