ok και τι βλέπουμε;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
dlc promo?
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
τελικα το site http://www.godofwar.com/spartansstandtall/ ηταν ο νεος τιτλος για το psp ε.
2 μήνες ε; E ok δεν ασχολούμαι και συχνά με κονσόλες άσε που επειδή είναι και το ίδιο πράγμα όλη την ώρα και στα 3 κάπου στη μέση του 2ου βαρέθηκα. Και τα 3 όμως, πάμε:
God Of War 1: Αρχίζει πολύ ωραία και βασικά μέχρι να φτάσεις στο τέλος είναι ανέλπιστα καλό για ντεμπούτο. Οκ δεν έχει πρακτικά καμία πρωτοτυπία, αλλά οκ Sony τι περίμενες.Αλλαγή σκηνικού στη σωστή στιγμή ίσα ίσα για να μην βαρεθείς ενώ έχει και κάποια ενδιαφέροντα σημεία. Επίσης μου αρέσει που ξαναπερνάς από τα ίδια σημεία αλλά από διαφορετικά δρομολόγια. Είναι κάτι που έκανε το Super Metroid, Castlevania: SotN, Zelda κτλ και πάντα το έβρισκα ωραίο. Να πούμε και ότι έχει το καλύτερο γράψιμο από τα 3. Στα μειονεκτήματα τα άχρηστα spells/όπλα και τα τραγικά κενά που έβλεπες ώρες ώρες στο story. Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν ο Άδης πριν το τέλος. Δηλαδή άντε και γαμήσου κι εσύ και η σταθερή σου κάμερα που πεθαίνω επειδη αλλάζει το χειρισμό στον αερα και καταλήγω στο κενό. Το ίδιο και για το Pillar με τις λεπίδες όπου επειδή γυρνά λίγο η κάμερα και αλλάζει λίγο ο χειρισμός έτυχε να πέσω και δίπλα από τη κορυφή. Ηλίθιοι. Επίσης επειδή είχαμε κάνει μια συζήτηση κάποτε, όποιος πιστεύει πως δεν έχει καμία σχέση το GoW με DMC και σία είναι μπούφος.
God Of War 2: Οκ καθαρή συνέχεια του 1, πρακτικά ίδιο μαζί με όλα τα μειονεκτήματα, τα θερμά μου συγχαρητήρια. Μου πήρε 12 ώρες περίπου και είναι το πιο μεγάλο από τα 3 (χαχα). Ωραία η δικαιολογία με το νησί ώστε να μπορούν να φτιάξουν ότι χώρους θέλουν και το art ήταν πολύ ωραίο εκεί. Όπως είπα στην αρχή με κούρασε κάπου στη μέση, μιας και δεν είχε και τόσο καλές εναλλαγές όσο το 1ο οπότε μάλλον τους γύρισε boomerang το προαναφερθέν σκηνικό με το νησί. Φταίει λίγο και το γράψιμο που του γαμήσαν το κέρατο. Ενώ στο 1ο βλέπαμε ψήγματα μαλακίας εδώ κι εκεί, εδώ πετύχαμε τον κυρίως όγκο. Μου προκαλεί σοβαρή εντύπωση πως υπάρχουν άτομα που γουστάρουν τον Κρατος μετά από αυτό μιας και δίνει την αίσθηση πραγματικά ηλίθιου ατόμου. Κατα τη γνώμη μου μάλλον το χειρότερο από τα 3. Τέλος με cliffhanger και μπόνους αστειότητα για να πάμε στο
God Of War 3: Λοιπόν το θέμα σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο τα γραφικά απο τεχνικής άποψης όσο το εξαιρετικό του art. Είναι το καλύτερο art στη τριλογία και έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Η χαζοκάμερα επιστρέφει και ακόμα και τώρα που μπορώ να παίξω με κλειστά μάτια μου προκαλεσε θανάτους σε άλματα. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν το έχουν φτιάξει αλλά άντε και γαμήσου. Είπαν να φτιάξουν τα spells και τα έδεσαν σε όπλα. Μπράβο τους. Κρίμα που τα όπλα καθεαυτά είναι άχρηστα πέρα από το Cestus (κάποιοι έπαιξαν Prototype ) και ως αποτέλεσμα αχρηστεύονται και τα spells. Τους γύρισε boomerang δηλαδής.
Από εκεί και μετά τα γνωστά, λίγο οι χαζομάρες στο σενάριο, λίγο τα ίδια combos και οκ.
Δεν είναι κακό παιχνίδι, κάθε άλλο, είναι πάρα πάρα πολύ καλό και παίζεται πολύ πιο ευχάριστα από το 2 αν και έχω την εντύπωση πως είναι το πιο μικρό από όλα (μου πήρε ~9 ώρες). Αν έχεις PS3 αξίζει να το παίξεις ακόμα και αν πχ δεν έχεις καμια επαφή.
Για το κωμικοτραγικό του σεναρίου
Spoiler
Έπαιξα λίγο το 1ο, μαλάκα έπεσα μέσα. Ίδιο είναι λέμε με καλύτερα γραφικά, χειρότερο melee combat και μικρότερη διάρκεια. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό γιατί το IJATIM ήταν υποτιμημένη παιχνιδάρα.
Last edited by SpiritCrusher; 27-06-2010 at 03:28.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Γιατί το ξέχασα και αξίζει δικό του ποστ
TL;DR το προηγούμενο: http://www.escapistmagazine.com/vide...God-of-War-III
Συνήθως είναι επιτηδευμένα υπερβολικός αλλά αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε![]()
για οποιον τυχoν ενδιαφερεται,ανεβηκε στο psn το ghost of sparta για 26,99e και την πρωτη βδομαδα της κυκλοφοριας του δινει extra dlc:
Kratos PSN Avatar
God of War: Ghost of Sparta Original Soundtrack
Ghost of Sparta Static PSP Theme
Legionnaire Kratos Skin
God of War: Ghost of Sparta – Palace of Hades Dynamic PS3 Theme
This new journey picks up after God of War concludes, telling the story of Kratos’ ascension to power as the God of War. In his quest to rid the nightmares that haunt him, Kratos must face his dark past to prove his worthiness to the Gods — a journey that will reveal the origins of lost worlds, and finally answer long-awaited questions about Kratos’ tattoo, scar and family. Armed with the deadly chained Blades of Athena, he will once again have to overcome armies of mythological monsters, legions of undead soldiers, and amazingly dangerous and brutal landscapes throughout his merciless quest.
α και http://apps.facebook.com/ghostofsparta/