Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69

Thread: God Of War III

raz smash Abruzzi's Avatar

Quote Originally Posted by atahoualpi View Post
    νταξει, το βρηκα στο γιουτουμπ τελικα, ειχε βιδεο. γενικα δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το να βρισκεις κατι χωρις βοηθεια, αλλα εκει κολλησα ασχημα =(

το περασα πριν λιγο και σχετικα γρηγορα.
    δεν ηταν δυσκολο.απλα η camera angle στο σημειο αυτο ηταν περιεργη και δυσκολευοσουν να το δεις.λογικα αυτο ελεγε και ο cynic.
    παντως αν παιζεις το 3 χωρις να παιξεις τα 2 πρωτα,ειναι σα να βλεπεις το λοστ ξεκινοντας το απο τη τεταρτη σεζον ξερω γω.

επισης roswell πες μου ενα λογο που δεν εχεις το ps3 μονιμα συνδεμενο στο νετ.κανεις οικονομια στο σημα του wireless ή στα καλωδια ethernet? =P

επικο τελος σε μια επικη τριλογια.απο τις πιο επικες ιστοριες σε video game που εχω παιξει.
    μη τα πολυλογω,απιστευτα γραφικα και gameplay απο fps και portal μεχρι guitar hero(για ποια "τα ιδια" μιλαμε;εκτος και αν θελαμε kratos world cup africa mmorpg nba warfare ε).
    μεχρι στιγμης(εχουμε δρομο ακομα) goty.

Senior Member cynic's Avatar

Vale kapaki to 1 tora, kai tsekare sistima maxis . [][]Δ spamming 5xronia +. Otan vgike to 1 orise ena eidos se arketa simia (QTE Finishers klp).Auto peran tou texnikou tomea, kai tis oloklirosis tou story den kanei kati kainourgio.Exei mia logiki vevea pou de to riskarane, afou polis kosmos pou epeze gow kai dokimase ninja gaiden efage fiasko tote Guitar hero komati aneta to pio ili8io simio tou paixnidiou.Ektos xronou, me input lag sta koubia, kai to akiro ps3 controller scheme se ena game pou diadramatizete ston olympo.Mou 8imise little big planet hub to simio

Gamato nai, goty me tipota
    (Kala gia ps3 pezei ki olas, de vlepw na vgenei lost guardian fetos )

ε κοιτα απο τις μεχρι στιγμης κυκλοφοριες κραταω μια πισινη μονο για το mass effect 2 που το εχω περασμενο στο πισι και δεν εχω αξιωθει να το προχωρισω ακομα.
    το bad company δεν με επεισε τελικα να το αγορασω και το mag ουτε για πλακα.metro δεν ξερω καν αν ασχοληθω ακομα.και κραταμε μια καβατζα γιατι καπου θα πεταχτει ο marillion και θα μας πει για τιτλο wii =p.
    και σου λεω ειναι νωρις,ασχετα που συνηθως βγαζει η πλειοψηφια goty κατι που κυκλοφορει πιο κοντα προς το τελος της χρονιας.μιλαμε για 4-5 τιτλους επιπεδου (υποψηφιοτητας εστω) goty μεχρι στιγμης;και πολλα παιζει να λεω.και εννοειται παντα παιζει το "imo" του καθενος.
    γιατο combo που λες,ασχετα που παιζει να ειναι αυτο που χρησιμοποιω λιγοτερο(χωρις να εχει κανει αυτο) , μαλλον ζητας να αλλαξει κατι που καθιερωσε το game.μπορει να ειναι κακο,ασχημο,καλο,γαματο,whatever αλλα ετσι το μαθαμε.δε νομιζω να ηταν εξυπνη κινηση και μαλιστα στο φιναλε να γινει καποια δραματικη αλλαγη.ισα ισα πηραν οτι ειχαν και το εμπλουτισαν.δλδ η φαση guitar hero για μενα ηταν αρκετα διασκεδαστικη παρα το input lag,οπως και το σκηνικο portal και το dvd της αφροδιτης =p
    και τα blades σε first person οπως πρεπει,αν και δεν θα τη παλευα ετσι ολο το game (συμφωνα με μια φημη που ειχε βγει περυσι καποια φαση οτι σκεφτονταν να κανουν το gow3 fps)
    αν θες κατι πιο δυσκολο στη τελικη,το βαζεις hard mode.
    ninja gaiden devil may cry εχω ξαναπει,δεν εχω ασχοληθει περα απο ενα demo,αν και δεν βλεπω τον λογο γιατι θα επρεπε να βαζουμε αλλους τιτλους στη μεση για να κρινουμε το gow ντε και καλα.θα μου πεις(και με το δικιο σου) οτι πχ οταν μιλας για το fifa θα κανεις μια συγκριση με το pro και τουμπαλιν αναποφεκτα,αλλα για το gow3 του 2010 μιλαμε τωρα,αυτο κρινουμε.κουραζουμε το κεφαλι μας χωρις λογο =p

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Τα πάντα συγκρίνονται με κάτι άλλο, αν δεν γινόταν αυτό όλα τα games θα ήταν υπέροχα γιατί όλα θα είχαν μόνο θετικά. Επίσης το [][]Δ είναι το πιο υπέροχο combo για το hard γιατί είναι το μόνο που σου δίνει περιθώριο να κάνεις Evade στο καπάκι και να αποφύγεις το προβλέψιμο-χτύπημα-που-κάνει-το-boss-κάθε-3-secs και θα σου φάει τη μισή μπάρα λόγω hard.

Βασικά όπως το έχω δει, εμπειρικά, υπάρχουν 3 λόγοι που κάποιος είναι fanboης του GoW/Kratos:

1) Δεν έχουν ασχοληθεί με άλλα games του ιδιώματος. Αυτό ισχύει γενικά και σε άλλες μορφές τέχνης όπως μουσική κτλ.
    2) "Ω ρε φίλε, flesh, blood, σοκοφρέτα*. Κοίτα τι έκανε ο Μπουταράς (σικ) στο μινώταυρο, καύλωσα τώρα λίγο"
    3) Είναι ΜΠΑΟΥΓΚ.

Το 2 και το 3 μοιράζονται μια γκρίζα ζώνη όπου ισχύουν μαζί.

*: Μπούτσερ, πινκζ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Kala to [][]Δ paradeigma to efera. Etsi ki alliws ta 260+ hits ta kana me to ble gatzo kai L1+O

Oompa loompa Roswell47's Avatar

Abruzzi to router mou exei mono mia ethernet 8yra re...kai den einai wireless....opote vgainw apo to net gia na syndesw to ethernet sto ps3...malakia

Quote Originally Posted by cynic View Post
    Kala to [][]Δ paradeigma to efera. Etsi ki alliws ta 260+ hits ta kana me to ble gatzo kai L1+O
    Οκ απλά σου λέω πως στο Hard πχ που πρέπει να αποφέυγεις σχεδόν τα πάντα είναι το πιο δυνατό γρήγορο.

Quote Originally Posted by Roswell47 View Post
    Abruzzi to router mou exei mono mia ethernet 8yra re...kai den einai wireless....opote vgainw apo to net gia na syndesw to ethernet sto ps3...malakia
    Άρα είναι modem και όχι router

Ον τόπικ έπεσε στα χέρια μου το GoW collection οπότε είπα να το πάρω από το 1ο για να έχει παραπάνω συνοχή και για να μην μου φανούν μούφες τα 2 πρώτα αργότερα. Εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι είπε ο cynic. Πραγματικά είναι τόσο ίδια που είναι λίγο τρομακτικό.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Ki egw xtes etsi to epiveveosa.Mias kai allaxa mixanima dokimasa kapia saves apo games tou paliou na dw an pezoun.To collection de to xw arxisei akoma, alla epexa ligo to 1 mexri to boss tis arxis.E to idio prama leme.O kolitos edwse to gow3 logo autou tou 8ematos...

Βασικά όπως το έχω δει, εμπειρικά, υπάρχουν 3 λόγοι που κάποιος είναι fanboης του GoW/Kratos:

1) Δεν έχουν ασχοληθεί με άλλα games του ιδιώματος. Αυτό ισχύει γενικά και σε άλλες μορφές τέχνης όπως μουσική κτλ.
    2) "Ω ρε φίλε, flesh, blood, σοκοφρέτα*. Κοίτα τι έκανε ο Μπουταράς (σικ) στο μινώταυρο, καύλωσα τώρα λίγο"
    3) Είναι ΜΠΑΟΥΓΚ.
    βασικα αυτο ειναι τυπου μεταλλοπατερας "εμεις τοτε αγοραζαμε δισκους αχχ που να καταλαβουν οι νεοι" αλλα εκτος του οτι το εχω κανει και γω αθελα μου και μη,δεν παυει να ειναι μαλακια.ειδικα το πρωτο που λες ειναι σαν να μην μπορει καποιος να χαρει/κολλησει με το 360 επειδη δεν ειχε καποτε neogeo ή το uncharted 2 επειδη δεν επαιξε ποτε του pitfall πχ.

και τεσπα επειδη πρεπει να φυγω και δεν ξερω τι να πρωτογραψω,πειτε μου τι αλλαγες θα θελατε να δειτε εσεις στο 3 για να βγαλουμε μια ακρη.

Όχι μωρέ, απλά είμαι γραφικός.

Δεν λέω να μην το χαρεί κτλ. για το fanboyλίκι λέω που όντως ισχύει. Είναι οι ίδιοι τύποι που έβαζαν reader review 0.1 στο Bayonetta γιατί έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και όχι φαλακρό άντρακλα που ρίχνει ΠΟΥΤΣΕΣ, είναι οι ίδιοι που νομίζουν ότι το GoW υπάρχει μόνο στο είδος και όλα τα άλλα είναι clones, είναι οι ίδιοι που θα κράξουν το GoW 4 αν δεν έχει Kratos, είναι αυτοί που πίνουν καφέ φορώντας φανέλα της Αργεντινής, οι ίδιοι που λένε για το πως το GoW 3 είναι άπιαστο σαν gameplay για το Χ360 (...), οι ίδιοι που θα μείνουν στα γραφικά όταν τους πεις πως "οκ μια από τα ίδια ρε παιδιά".

Δεν τα βλέπω απλά από random άτομα στο ιντερνε, αλλά τα ζω με τους καμμένους στην υπηρεσία κάθε βδομάδα
    Σκεφτόμουν πως εν μέρη ίσως να με έχει κάνει λίγο προκατειλημμένο όλο αυτό αλλά ξέρεις τι, μάλλον όχι. Κάθομαι και το παίζω ευχάριστα και μάλιστα ο λόγος που το άφησα και άρχισα τώρα το 1 είναι για να μπορέσω να δω το story κανονικά και για να μην υποτιμήσω τα 2 πρώτα μετά το πολύ -θεωρητικά- αρτιότερο, 3. Θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω το 3 και μετά να κράξω ελεύθερα!

Και εδώ είναι αυτό που είπα, 1η φορά είδα τόση πολλή ομοιότητα ανάμεσα σε τόσο μεγάλη χρονική περίοδο ανάμεσα σε κυκλοφορίες. Εξ ου και το "τρομακτικό" του προηγούμενου ποστ. Όχι, βάλε να δεις. Τα animation είναι ίδια, από το τρέξιμο και το ανοιγμά των "κιβωτών" μέχρι τα combos. Tα combos. Όχι απλά είναι ίδια σαν εμφάνιση, είναι ίδια και σαν Inputs και σαν ονόματα. Είναι αυτούσια. Και να πεις ότι δε χωράνε και βελτίωση να πάει στο καλό.
    Funny moment που έγινε χθες, έπαιζε ο bro το 1ο remastered και μπήκα στο δωμάτιο και κοίταζα για λίγη ώρα την τηλεόραση για να καταλάβω ποιο έπαιζε. Μπορεί κάποιος που το έχει τελειώσει το παιχνίδι υποσυνείδητα να το αναγνωρίζει από το "α είσαι στο athens town square που αυτοκτονεί η μπλαμπλα" αλλά από εκεί το καταλαβαίνεις. Εγώ χρειάστηκε να κάτσω να δω λίγο τη ποιότητα των γραφικών για να το καταλάβω. Τα οποία γραφικά του remastered στέκονται μια χαρά btw.

Έχω την εντύπωση πως δεν το έχω ξαναπετύχει σε άλλο παιχνίδι αυτό το πράγμα, αν και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Είπαμε if it ain't broke, don't fix it αλλά το παράκαναν λίγο.
    Τώρα τι θα μπορούσαν να αλλάξουν; Θα δω αν έχω κάτι να πω όταν τα τελειώσω αλλά θα ήθελα ότι έγινε στη μεταφορά DMC --> Bayonetta, Fable 1 --> Fable 2 (ξέρω άλλο είδος αλλά μιλάμε καθαρά για πρόοδο σε sequel). Τα MGS.

Τώρα για uncharted 2, pitfall είσαι υπερβολικός Πιο κοντά θα είναι μάλλον με το Indiana Jones and the Infernal Machine που είναι σχετικά πιο πρόσφατο αλλά θα σου πω όταν με το καλό το τελειώσω κι εκείνο. Αν και με GoW 1,2,3 , MGS έχω πράμα στο PS3 για πολύ καιρό ακόμα και μάλλον θα αργήσει

Όχι πως νοιάζεται και κανείς αλλά λέμε τώρα...

Και σκέψου πως μετά το φιάσκο που λέγεται Chains Of Olympus, μέχρι στιγμής έχω θετική άποψη για τα άλλα GoW (όσο έχω παίξει ε)

Τέλος
    "I'm terrified," says Peter Molyneux, looking tanned, rested, and distinctly unterrified. "The third time out is tricky. This is where it could all go wrong." He leans back in his chair and spreads his arms wide, as if to show us there's nothing up his sleeves. "This is where it could all... go... wrong."
    Last edited by SpiritCrusher; 04-04-2010 at 04:32.

εγω εκανα το εξης.εβαλα να συνεχισω το demons souls στο οποιο ειχα κολλησει στο tower of latria και το ειχα αφησει για λιγο στην ακρη να ξελαμπικαρω.ε,μετα απο gow προσπαθουσα να κανω avoid με το right stick,να κανω kills με spam button και αλλα τετοια ομορφα.εκει ναι,λολ.one shoted εφευγα.
    συμβουλη.μην παιξετε demons souls μετα το gow =p

edit : http://www.godofwar.com/spartansstandtall/ ??
    Last edited by Abruzzi; 06-04-2010 at 02:55.

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    παντως αν παιζεις το 3 χωρις να παιξεις τα 2 πρωτα,ειναι σα να βλεπεις το λοστ ξεκινοντας το απο τη τεταρτη σεζον ξερω γω.
    το είχα δει αυτό το ποστ και λέω θα παρω πρώτα το collection, θα τερματίσω τα 2 πρώτα και μετά θα πάρω το 3ο. Μετά σκέφτομαι ότι έχω τόσα πολλά παιχνίδια που πρέπει να παίξω, που δε με παίρνει να παίξω σερί από το 1-3 και πήρα κατευθείαν το GOW3. έπαιξα 3 ώρες.

Spoiler
    σήμερα πήγα πήρα το collection, το 3 μπαίνει στον πάγο και θα το αρχίσω πάλι απ'την αρχή.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

metaphor fandango's Avatar

these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.