Λοιπόν εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές, απλά σταματάς και τους λες "άρνηση πληρωμής", σου λένε "θα σταματήσετε να υπογράψετε", λες "δεν υπογράφω", σου παίρνουν την πινακίδα, σηκώνουν την μπάρα και φεύγεις. Η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μιλάει για κλειστούς αυτοκινητόδρομους - δλδ τουλάχιστον 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διάζωμα - απ' όσο ξέρω. Πρώτη "παράβαση" έκανα Ιούνιο του 2009 και δεν έχει υπάρξει φωνή και ακρόαση από την Ολυμπία Οδό, πραγματικά πιστεύω ότι δεν ασχολούνται με αυτούς που δεν πληρώνουν γιατί ξέρουν πως αν τυχόν πάνε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο θα αναγκαστούν να καταργήσουν τα διόδια τελείως.
Και φυσικά εννοείται σε όλα τα υπόλοιπα διόδια πληρώνουμε κανονικά, Πάτρα, Τέμπη είναι σα να πληρώνεις για να σου δώσουν το δικαίωμα να πεθάνεις σε αυτοκινητιστικό.
εντιτ ποστ: αυτά που είπε ο αποπάνω, πλην του ότι δεν κατανοώ το γιατί να μην πληρώνεις διόδια σε ένα δρόμο που είναι μια χαρά. Μπαίνε και στο σινεμά χωρίς να πληρώνεις, για να βλέπεις ότι μπορείς να γράψεις τις Village Roadshows αυτού του κόσμου.