Originally Posted by
Shrinebuilder
ξέρωγω, θα σου απαντήσω αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι θα πεις τα αντίθετα, αλλά anyway:
1) αν καταφέρεις και μου βρεις δύο ολόιδια rare στο Diablo γενικά, συγχαρητήρια, πήγαινε παίξε και ένα Τζοκερ, γιατί είναι μια στο εκατομμύριο. Υπάρχουν γενικά συγκεκριμένα preffix/suffix που είναι επιθυμητά σε συγκεκριμένα αντικείμενα (πχ στις πανοπλίες: faster hit recovery - life - strength - resists), αλλά δε παίζει να δεις ίδιο αντικείμενο να το φοράνε δύο άτομα. του ενός θα είναι Chaos Armor, κόκκινου χρώματος γιατί θα δίνει 60 life, του αλλουνού Ornate Plate, κίτρινη γιατί θα δίνει 24 fhr. δε κατάλαβα την τελευταία σου πρόταση η αλήθεια είναι.
2) σίγουρα, κι εγώ κάνω cs runs (έτσε λέγονται, απ'το Chaos Sanctuary), αλλά δεν είναι απλά η διαδικασία town portal στον Baal και καθόμαστε ακίνητοι μέχρι να κάνουν spawn τα επόμενα τέρατα. είναι σίγουρα τελείως αυτοματοποιημένο στα μεγάλα levels και εδώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πλέον το LoD έχουν καταλάβει bots που σκοτώνουν κάθε κύμα τεράτων πριν τον Baal μέσα σε 3 sec. ε απλά κάθεσαι και levelάρεις, ποιό το νόημα.
3) όχι μόνο. είναι πανεύκολο να φτάσεις ψηλό level στο LoD χωρίς να κουνήσεις δάχτυλο. αυτό εννοούσα.
4) σου εξήγησα στο 1
5) στο Act5, υπάρχει quest που σου επιτρέπει να βάλεις socket σε ένα αντικείμενο, κάνοντας το overpowered συνήθως, ανάλογα το gem/rune/jewel που θα βάλεις. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, γίνεται μόνο με μια συνταγή (1 soj, 3 pskulls, αντικείμενο) στο horadric cube. Για να βάλεις δηλαδή socket σε αντικείμενο, πρέπει να είσαι ζάπλουτος (στο diablo ε), γιατί κανείς δε θυσιάζει έτσι απλά ένα Stone of Jordan.