αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Και να σκεφτεις οτι εχω πιασει ακριβες σκορ αποδοση 26, αλλο ακριβες σκορ αποδοση 11, αλλο ακριβες σκορ αποδοση 8 και τελικα το τριημερο με βρηκε μονο με +20. Κατι κανω στραβα.
1) e4, c5
2) Νf3
Τριαδα Μιτς Σ/Κ στο γνωστο μοτιβο.
1.) Σριουσμπερι - Μπαρνετ. Ασος. Εδραρα τα μουνια της Σριουσμπερι, αθλια η Μπαρνετ εκτος εδρας, θα το παρουν. Τερμα τελειωσε.
2.) Λυων - Σοσο. Ασος. Ματς χωρις αυριο για ολους στη Λυων, ειναι πιο σκατα και απο βοθρο αλλα η Σοσο ειναι χειροτερη απ αυτο. Και εχει και απουσιες στην αμυνα. Ασος λεμε.
3.) Ατλετικο Μαδριτης - Αλμερια. Ασος. Ολοι μεσα. Φορλανηδες, Αγκουεροι, Σιμαοι, ασος και χαρα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
bwin + paypal δεν μπορώ να βάλω λεφτά ....
έχετε άποψη?Payments to this merchant are not available from the country where your bank or credit card on your PayPal account is registered.
Εγω ειχα βαλει...αλλα ειχα κανει αλλαγη σε κατι...δεν θυμαμαι. Ειχα βαλει ομως χωρα Δανια νομιζω. Στην μπετ365 τωρα δεν γινοταν με τιποτα και εκανα λογαριασμο σε μονειμπουκερς.
1) e4, c5
2) Νf3
παίζει κανένα site με paypal (γιατί σαν να βλέπω ότι δεν...)
κανε αυτο.κατι παιζει με ελλαδα κ πειπαλ.
1) e4, c5
2) Νf3
Εννοω στοιχηματικες εταιριες και πειπαλ. Γενικα οχι δεν ειχα προβλημα. και γω βγουιν με πειπαλ εβαλα. τραπεζα απο ελλαδα, στοιχεια απο δανια. Αλλα στην μπετ 365 δεν επαιζε για κανεναν λογο.
1) e4, c5
2) Νf3
γελάμε έξω δυνατά με φράξιμο Ηλιούπολη - Διαγόρας. ΜΑ ΓΙΑΤΙ
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
η βετ365 το χε κανονικα μεχρι πριν λιγο που τσεκαρα.
1) e4, c5
2) Νf3