Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100

Thread: mai xaiskoul pleilist

Senior Member warlord mkII's Avatar

1989 - 1992:

Agent Steel - Mad locust rising
    Annihilator - Alice in hell
    Anthrax - State of Euphoria
    Black Sabbath - Headless Cross (κλαίω)
    Candlemass - Tales of Creation
    Coroner - No more colour
    Deceptor - Demo 1989
    Domine - Champion Eternal (ξανακλαίω)
    Dream Theater - When dream and day unite
    Fates Warning - Perfect Symmetry (σοκ και δεος)
    Helloween - Live in the UK
    Leatherwolf - Street Ready
    Metallica - One (ήθελες δεν ήθελες, το άκουγες 5 φορές την ημέρα)
    Paradox - Heresy
    Rage - Secrets in a weird world (από τότε έχω να τον ακούσω)
    Riot - Live
    RUNNING WILD - DEATH OR GLORY (αυτό μόνο φτάνει)
    Sabbat - Dreamweaver
    Savatage - Gutter Ballet (ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν το πρωτοάκουσα)
    Wasp - The Headless Children (άπειρες ακροάσεις, ακόμα το λατρεύω)
    Black Sabbath - Tyr (το απόλυτο έπος, γέννησε ολόκληρη γενιά επικομεταλάδων)
    Dio - Lock up the wolves
    Riot - The priviledge of power
    Sanctuary - Into the mirror black (τεράστια δισκάρα)
    Slayer - Seasons in the abyss
    Udo - Faceless world
    Armored Saint - Symbol of Salvation
    Fates Warning - Parallels
    Heaven's Gate - Livin' in Hysteria (παντοτινός έρωτας)
    Metallica - Metallica (κι αυτό χωρίς να το θέλω, παντού άκουγες αυτή τη μαλακία το enter sandman)
    Motorhead - 1916 (αγορασμένο όπως και κάμποσα άλλα της λίστας από σκυλοδισκάδικο στο εμπορικό κέντρο της Καλλιθέας)
    Ozzy - No more tears (δεν είχα σκοπό να το αγοράσω, αλλά μια ακρόαση στο happening με έκανε ν αλλάξω γνώμη)
    Raven - Architect of fear (μεγαλο σοκ)
    Running Wild - Blazon Stone
    Saxon - Solid ball of rock (η μεγάλη επιστροφή)
    Skyclad - The wayward sons of mother earth (το παίζαμε και ψαγμένοι με τον συγκεκριμένο δίσκο.... αχ ωραίες εποχές)

Παράλληλα ακούγαμε και Guns n roses, Alice Cooper, Scorpions, Cinderella, The Almighty...
    Κλασσικούρες που ανακαλύπταμε σιγά σιγά, πιο "ψαγμένα" πχ ακόμα θυμάμαι τη μέρα που αγόρασα το Open the Gates, Ample Destruction και άλλα
    Και κανά Πανούση, Παπακωνσταντίνου....
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Spammity Spam rat_poison's Avatar

α, κι επίσης για το λύκειο, το ίντερνετ και τα μουσικά γούστα

#metal_temple (και αργότερα #metallized) ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    1989 - 1992:
    Domine - Champion Eternal (ξανακλαίω)
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

τι δεν πάει καλά Μάριε? Το ντέμο λέω
    Bloodshed on every shore

Aααα... Βάσικα, θυμόμουν ότι συχνά λες ότι ακούγατε τα πολύ overground στα νιάτα σας και παρασύρθηκα. Σκέφτηκα ότι δεν ταιριάζουν αυτές οι δυο δηλώσεις! Για πες λεπτομέρειες για την ντεμάκλα... Πώς έφτασε κ.λπ.;

Σε άλλα νέα, κι εγώ σήμερα ξέθαψα το demo του 1991 από τους Ιταλούς.

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    Quote Originally Posted by FaithFails View Post
    τα σκηνικά έτσι έγιναν.
    προφανώς έστειλες γράμμα στο μέταλ χάμερ και είσαι ο λόγος που εδώ και χρόνια ο Χρονόπουλος στα editorials μιλάει για τους κατατρεγμένους μεταλλάδες, τους παρίες της κοινωνίας τούτης.
    nope πάλι μπουρδες λέτε. Δε διάβασα ποτέ χάμερ. Ό,τι μάθαινα το μάθαινα από φίλους στ'Αγρίνιου που΄τανε πιο προχω κι είχανε γίνει Ευρωπαίοι πριν τα Μεσολόγγια κι είχανε κι ένα Dewars στην τελική να βλέπουμε κανα λαιβάκι και μας γράφανε και κασέτες Power Crue και Mirage κι άλλα τέτοια ψαγμένα (sic) να μάθουμε ότι υπάρχει κι ελληνικό μέταλ. Υπάρχει κάνα πρόβλημα?
    Once I was trapped, but now I am free

perfect beast commissar's Avatar

Υπάρχει κάνα πρόβλημα?
    γενικά όχι, αλλά τον τσαμπουκά θα έπρεπε να τον δείξεις τότε που σε υποχρέωσαν να βγάλεις μπλουζάκι paradise lost με τον ανάποδο εσταυρωμένο και έξυναν με μαχαίρι να βγει η αμαρτωλή στάμπα μπροστά σε όλο το σχολείο.

Ναι όπως φαίνεται από τη λίστα ακούγαμε κυρίως overground πράγματα, αλλά παράλληλα ψάχναμε με μανία για ντέμος και underground κυκλοφορίες. Έπαιζε τρελό tape trading ακόμα και με άγνωστα άτομα (μέσω αλληλογραφίας), θυμάμαι στον πίνακα ανακοινώσεων του Rock City να υπάρχουν "αγγελίες" του στυλ "γράφω 90ρα κασσέτα με jag panzer σε όποιον μπορεί να μου γράψει vicious rumors"... Πολλές φιλίες ξεκίνησαν μ αυτόν το τρόπο!!

Το ντέμο μου το έδωσε φίλος από το Χαλάνδρι που είχε δει άρθρο σε φανζιν για τους Domine, ήρθε σε επαφή με τη μπάντα μέσω αλληλογραφίας και πήρε το ντέμο. Είχαμε πάθει πλάκα με τις κιθάρες και την επική όσο δεν πάει άλλο ατμόσφαιρα των τραγουδιών! Μόλις είχαμε ανακαλύψει και τον Moorcock... Αργότερα πήραμε και τα υπόλοιπα ντέμος της μπάντας. Ίσως να φταίει η αγάπη γι αυτά τα ντέμος για την μη αποδοχή από μέρους μου των cds των Domine (με εξαίρεση το ντεμπούτο). \

Με τον φίλο μου αυτό (ο οποίος επειδή είναι από φραγκάτη οικογένεια, ήταν έτη φωτός μπροστά από εμένα στο metal, και τον ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όσα μου έμαθε) είχαμε βγάλει και ένα fanzine με τον εξαιρετικά πρωτότυπο τίτλο Riot. Είχαμε κάνει συνέντευξη Sabbat (μας φαινόταν απίστευτο ότι απάντησαν) και δίναμε μαζί και ένα ντέμο του Γερμανικού παίγνωστου συγκροτήματος Bourbon!!!! (πέρα από τη πλάκα, μια χαρά ντεμάκι ήταν αυτό). Το fanzine μέτρησε ένα και μοναδικό τεύχος, αφού βγάλαμε περίπου 70 τεύχη φωτοτυπίες στην υπηρεσία που δούλευε η μάνα του φίλου μου, μας πήραν χαμπάρι και αυτή έφαγε γκάζια από τον διευθυντή της...
    Bloodshed on every shore

Α να προσθέσω ότι δεν είχαμε και πλήρη επίγνωση του τί είναι underground και τί mainstream τότε. Μετά από πολλά χρόνια που γνώρισα μικρότερους σε ηλικία μεταλάδες, μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι μπάντες όπως οι heir apparent, οι hittman κλπ γι' αυτούς ήταν περίπου underground, εγώ το μόνο που είχα να κάνω ήταν να μαζέψω φράγκα και να πεταχτώ μέχρι το happening/rock city για να αγοράσω τους δίσκους τους...
    Παράλληλα, είχαμε και τρελά αποθημένα και είχαμε θεοποιήσει μπάντες χωρίς καν να έχουμε ακούσει ένα τραγούδι τους (πχ Brocas Helm), γράφαμε ραδιοφωνικές εκπομπές που έβαζαν εξωτικά συγκροτήματα με ονόματα όπως Tygers of Pan Tang, αγοράζαμε fanzines και στέλναμε με κάθε πιθανό τρόπο δολάρια παραγγέλνοντας δίσκους και μας έτρωγε η αγωνία αν θα πέσουμε σε απατεώνα...
    Τα lives με το σταγονόμετρο αλλά ακόμα θυμάμαι τί φόραγε ο Bruce στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Lemmy στο Σπόρτινγκ, τον Kasparek (παρτα witchie) στο Ρόδον να τρώει στα μούτρα το μικρόφωνο και να τραγουδάει το Conquistadores o Moti...
    Δύσκολες εποχές αλλά ωραίες.
    Bloodshed on every shore

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    Υπάρχει κάνα πρόβλημα?
    γενικά όχι, αλλά τον τσαμπουκά θα έπρεπε να τον δείξεις τότε που σε υποχρέωσαν να βγάλεις μπλουζάκι paradise lost με τον ανάποδο εσταυρωμένο και έξυναν με μαχαίρι να βγει η αμαρτωλή στάμπα μπροστά σε όλο το σχολείο.
    μλκια μου, στα 14-15 δεν είχα τα κότσια όντως

edit: έμαθα όμως να αποφεύγω σα το διάολο φανατίλες εμπαθείς και κολλημένους
    Last edited by FaithFails; 30-10-2010 at 15:10.
    Once I was trapped, but now I am free

Όποιος έγραψε μια "χαϊκού pleilist" στα tags είναι μεγάλος θεός.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

εγω δεν πολυασχολιομουν στο σχολειο με μουσικες αλλα θυμαμαι πως στα διαλλειματα που καναμε απο το να κυνηγαμε βαζελους με λοστους και πεταλουδες ακουγα μονο τζαζ αλλα μετα ωριμασα και εγινα οπαδος gg allin και blasphemy.....
    μαλιστα θυμαμαι ακομα τον χρυσαυγιτη γυμνασιαρχη που ειδε το συλλεκτικο t-shirt miles davis που φορουσα και μου το εσκισε ουρλιαζοντας θανατος στους μαυρους.....
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    εγω δεν πολυασχολιομουν στο σχολειο με μουσικες αλλα θυμαμαι πως στα διαλλειματα που καναμε απο το να κυνηγαμε βαζελους με λοστους και πεταλουδες ακουγα μονο τζαζ αλλα μετα ωριμασα και εγινα οπαδος gg allin και blasphemy.....
    μαλιστα θυμαμαι ακομα τον χρυσαυγιτη γυμνασιαρχη που ειδε το συλλεκτικο t-shirt miles davis που φορουσα και μου το εσκισε ουρλιαζοντας θανατος στους μαυρους.....

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

Στο γυμνάσιο άκουγα φανατικά guns n roses (ακόμα θυμάμαι απέξω κάθε στίχο τους), ace of base, 2Unlimited, και αην τσβαη πολιτσαη. Στο τέλος της 3ής γυμνασίου ένας μεγαλύτερος συμμαθητής μου στα αγγλικά , μου έγραψε μια κασσέτα που στη μια μεριά είχε το harvester of sorrow και το shortest straw, και απο την άλλη το smash των offspring.
    Εκείνο το καλοκαίρι άρχισε η κατρακύλα, σιγά σιγά στην αρχή, κανα maiden, κανα metallica άμα έβρισκα γιατί ο κύκλος μου ήταν κάπως περιορισμένος και γενικότερα προτιμούσα να κάθομαι στον υπολογιστή( είχαμε βάλει και κάρτα ήχου και cd-rom τότε) και να παίζω παρά να ακούω μουσική.
    Ώσπου ξεκινάει η 2α λυκείου, γνωρίζω μια παρέα απο πρωτάκια που ξεκινούσαν και αυτοί τότε τα πρώτα τους χεβημεταλικά βήματα και η ιστορία ξεκινάει.
    Κυκλοφοράει το holy land και εγώ παθαίνω ψυχολογικό σοκ απο αυτό που ακούω. Μακραίνω το μαλλί, φοράω μαύρο κολητό παντελόνι και martins, και σε κάθε ευκαιρία αγοράζω μπλουζάκια απο συγκροτήματα.
    Παράλληλα αποφασίζουμε με την νέα μου παρέα να πάρουμε θάρος και να πάμε στο rock block το μοναδικό μεταλάδικο στην πόλη, το οποίο βρισκόταν τέρμα θεού και είχε τη φήμη κακού μαγαζιού με κακούς μεταλλάδες ὀπως τον Γιώργο τον SLAYER ο οποίος άν έμπαινες στο μαγαζί με μπλουζάκι sepultura σε έσπαζε στο ξύλο.
    Απο εκεί και πέρα ξεκινάει μια περίοδος της ζωής μου με πολλά κενά λόγω αλκοόλ, αλλά και μνήμες και φιλούς που έχω μέχρι και σήμερα.
    Ο Μάκης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είχε τεράστια δισκοθήκη στο μαγαζί, και μας έγραφε συνέχεια κασσέτες, μάθαμε τους liege lord, τους sanctuary, τους riot, τους metal church και ένα σωρό άλλα συγκροτήματα που αλλιώς δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ακούσουμε.
    Στο τέλος του λυκείου άρχισα να μπαίνω και στο irc, ιδρύσαμε το metal_tempol και απο εκεί αρχίζει άλλη ιστορία.
    Η playlist της περιόδου
    Angra - Holy Land
    Helloween - Keepers + Walls of Jericho
    Stratovarious - 4th Dimension
    Gamma Ray - Land of the Free
    Hammerfall - Glory to the brave
    Blind guardian - Imaginations
    Metallica - Master of puppets
    Iron Maiden - Powerslave
    [/URL]