Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 373

Thread: Diablo 3

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    giati sixainesai to expansion? mia xara einai.
    single player παίζω expansion, δεν έχω πρόβλημα.

αλλά στο battle.net γίνεται ο εξής εμετός:

• όλοι φοράνε συγκεκριμένα uber-uniques, shako/enigma/δε ξέρω πώς σκατά τα λένε. ότι sorceress βλέπω και είναι πάνω από 85 lvl, φοράει εκείνη τη χαρακτηριστική μωβ πανοπλία και το πάνινο καπελάκι.
    • τα baal runs. σου παίρνει 1 λεπτό να τελειώσεις ένα baalrun, και αν είσαι 40 lvl ας πούμε, με 30 hell baalruns έχεις πάει 65. σε μια ώρα το πολύ δηλαδή.
    • οι ηλίθιοι. το LoD έχει γεμίσει ηλίθιους που σε 5 μέρες έχουν πάει lvl 90, και δε ξέρουν που παν τα τέσσερα.
    • στο classic τα uniques είναι άχρηστα γύρω στο lvl 40. μετά παίζεις με rare. γι'αυτό και δύσκολα θα δεις δυο χαρακτήρες που φοράνε τα ίδια πράματα, και αυτό είναι γ-α-μ-α-τ-ο.
    • το quest που βάζεις socket σε αντικείμενο. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, πρέπει να το κάνεις μέσω horadric cube, θυσιάζοντας ένα Stone Of Jordan. που το soj στο classic είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο

επίσης σπάστηκα που στην 1.13 βάλανε δυνατότητα για reskill. τι σκατά, λες και είμαστε 5χρονα.

edit: ξέχασα το χειρότερο. paladins με teleport και sorceress με αύρες. YEH RIGHTS
    Last edited by Shrinebuilder; 29-10-2010 at 23:30.
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

Senior Member DannyCarey's Avatar

Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Quote Originally Posted by DannyCarey View Post
    Δεν είπανε και σίγουρα πάει για 2011 το πράμα, αφού δώσανε πρώτα βάση στο starcraft2. Εγώ πάντως ξαναξεκίνησα μετά απο 1 χρόνο απουσίας μια frozen orb mf sorc στο diablo II περιμένοντας το 3. καλή φάση γιατί μηδενίστηκε το ladder τον Σεπτέμβριο και είναι ακόμα ωραία τα πράγματα στο Bnet.
    ακριβώς τα ίδια κι εδώ.
    δε παίζω expansion πάντως, το σιχαίνομαι. αν είσαι κι εσύ classic στείλε κάνα pm με το account σου, έχω μαζέψει μπόλικο πράμα και μπορώ να σε ζμπρώξω.

Μπα, το LOD παίζω και ενω συμφωνώ και με τα 2 σου ποστ πίστεψε με είναι καλή φαση ακόμα που είναι η αρχή του ladder και δεν έχουν γεμίσει όλοι με υπεραντικείμενα enigma,tal rasha set(που έλεγες για τις μοβ sorc) κτλ κτλ, και έχουν και άλλη αξία τα items ακόμα. το μίσος της υπόθεσης όμως δεν είναι ούτε τα items ούτε τα μεγάλα lvls γιατι ο οποιοσδήποτε που ξέρει να κάνει level up στο d2 απλά το κάνει(με baalruns,cows etc ή με το να σε boostάρει κάποιος) , αλλα τα γαμημένα μπάσταρδα botάκια που βγαίνουν σε κάθε "create game" που θα κάνεις ή σε οποιοδήποτε άλλο game μπεις και σου πουλάνε runes,items, και οτι άλλη μαλακία θες απο site στο internet για 4.5€....
    spamming σε επίπεδα να μην βλέπεις την αριστερή μεριά της οθόνης σου να παίξεις..... απορώ πως η blizzard δεν έχει κάνει κάτι με αυτή την ιστορία.
    Επίσης τα ιδια site κάνουν baalruns πάλι με bot σε normal, nm kai hell με υπερτούμπανους χαρακτήρες εννοείται σαν ένα άλλο μέσο διαφήμισης το οποίο όσο και να βοηθάει με τσατίζει εξίσου.
    Straight to the top we headed leaving devils beheaded

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

• όλοι φοράνε συγκεκριμένα uber-uniques, shako/enigma/δε ξέρω πώς σκατά τα λένε. ότι sorceress βλέπω και είναι πάνω από 85 lvl, φοράει εκείνη τη χαρακτηριστική μωβ πανοπλία και το πάνινο καπελάκι.
    • τα baal runs. σου παίρνει 1 λεπτό να τελειώσεις ένα baalrun, και αν είσαι 40 lvl ας πούμε, με 30 hell baalruns έχεις πάει 65. σε μια ώρα το πολύ δηλαδή.
    • οι ηλίθιοι. το LoD έχει γεμίσει ηλίθιους που σε 5 μέρες έχουν πάει lvl 90, και δε ξέρουν που παν τα τέσσερα.
    • στο classic τα uniques είναι άχρηστα γύρω στο lvl 40. μετά παίζεις με rare. γι'αυτό και δύσκολα θα δεις δυο χαρακτήρες που φοράνε τα ίδια πράματα, και αυτό είναι γ-α-μ-α-τ-ο.
    • το quest που βάζεις socket σε αντικείμενο. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, πρέπει να το κάνεις μέσω horadric cube, θυσιάζοντας ένα Stone Of Jordan. που το soj στο classic είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο
    1) Ναι, γιατί το theorycrafting έβγαλε πως είναι τα καλύτερα για min/maxing. Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες λίστες και για το D2. Δεν είναι πως δεν υπάρχουν τα items όπως λες, απλά δεν τα ξέρετε μάλλον, που είναι και λογικό μιας και διάλεξες να μην παίζεις πχ LOD.
    2) Πριν τα baal runs υπήρχαν και υπάρχουν τα meph runs, τα cow runs ή τα diablo runs (δε θυμάμαι πως τα λένε: όνομα-περιοχής-του-diablo-runs λέγονταν). Είναι απλά η ιδέα σου. Επίσης τι 1 λεπτό; Πρέπει να καθαρίσεις όλο το μέρος νομίζω για να βγάλεις exp από εκεί μέσα. Επίσης τα Baal runs είναι και επικίνδυνα.
    3) Οκ, ναι. Λογικό κιόλας, μιας και έχει τον 10πλάσιο κόσμο, να συναντάς και παραπάνω ηλίθιους, δίκιο έχεις.
    4) Δες το 1. Αν δεν θεωρούσαν δεδομένο το LOD σε τίποτα theorycrafting forums θα ήταν πανεύκολο να βρεις λίστες και πάλι θα φορούσατε όλοι τα ίδια. Απλα αντι για shako θα φορούσατε όλοι το ίδιο rare. Ίδιο πράγμα.
    5) Δεν είμαι σίγουρος πως το πιάνω, πιθανότατα γιατί έχω να παίξω και 1-2 χρόνια, αλλα οκ.

Γενικά πάντως, πιστεύω πως τα πιο πολλά που λες είναι απλά η ιδέα σου.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

perfect beast commissar's Avatar

Ο Senior Designer του Diablo III, Jason Bender δήλωσε στη BlizzCon που μας πέρασε ότι το action RPG θα μπορούσε να μεταφερθεί στις κονσόλες.

O Bender είπε ότι η Blizzard σκέφτεται συνέχεια αυτή την πιθανότητα, μιας και όλοι θα ήθελαν να παίξουν το Diablo III σε μια κονσόλα. Παρόλα αυτά, προς το παρόν τους ενδιαφέρει μόνο η έκδοση του PC και εργάζονται σκληρά πάνω σε αυτή.

Φυσικά, καμία πληροφορία δεν υπήρξε για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μια ακόμα είδηση έκανε την εμφάνισή της, για το PVP. Σύμφωνα με τον Bender το Diablo III θα έχει ένα σύστημα ανάπτυξης των online χαρακτήρων που θα θυμίζει το αντίστοιχο του Call of Duty.

Από ότι φαίνεται η Blizzard έχει πάρει πολύ σοβαρά το online κομμάτι του Diablo III.
    authority.gr

Quote Originally Posted by commissar View Post
    μιας και όλοι θα ήθελαν να παίξουν το Diablo III σε μια κονσόλα.
    ΝΟΤ

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    1) Ναι, γιατί το theorycrafting έβγαλε πως είναι τα καλύτερα για min/maxing. Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες λίστες και για το D2. Δεν είναι πως δεν υπάρχουν τα items όπως λες, απλά δεν τα ξέρετε μάλλον, που είναι και λογικό μιας και διάλεξες να μην παίζεις πχ LOD.
    2) Πριν τα baal runs υπήρχαν και υπάρχουν τα meph runs, τα cow runs ή τα diablo runs (δε θυμάμαι πως τα λένε: όνομα-περιοχής-του-diablo-runs λέγονταν). Είναι απλά η ιδέα σου. Επίσης τι 1 λεπτό; Πρέπει να καθαρίσεις όλο το μέρος νομίζω για να βγάλεις exp από εκεί μέσα. Επίσης τα Baal runs είναι και επικίνδυνα.
    3) Οκ, ναι. Λογικό κιόλας, μιας και έχει τον 10πλάσιο κόσμο, να συναντάς και παραπάνω ηλίθιους, δίκιο έχεις.
    4) Δες το 1. Αν δεν θεωρούσαν δεδομένο το LOD σε τίποτα theorycrafting forums θα ήταν πανεύκολο να βρεις λίστες και πάλι θα φορούσατε όλοι τα ίδια. Απλα αντι για shako θα φορούσατε όλοι το ίδιο rare. Ίδιο πράγμα.
    5) Δεν είμαι σίγουρος πως το πιάνω, πιθανότατα γιατί έχω να παίξω και 1-2 χρόνια, αλλα οκ.

Γενικά πάντως, πιστεύω πως τα πιο πολλά που λες είναι απλά η ιδέα σου.
    ξέρωγω, θα σου απαντήσω αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι θα πεις τα αντίθετα, αλλά anyway:

1) αν καταφέρεις και μου βρεις δύο ολόιδια rare στο Diablo γενικά, συγχαρητήρια, πήγαινε παίξε και ένα Τζοκερ, γιατί είναι μια στο εκατομμύριο. Υπάρχουν γενικά συγκεκριμένα preffix/suffix που είναι επιθυμητά σε συγκεκριμένα αντικείμενα (πχ στις πανοπλίες: faster hit recovery - life - strength - resists), αλλά δε παίζει να δεις ίδιο αντικείμενο να το φοράνε δύο άτομα. του ενός θα είναι Chaos Armor, κόκκινου χρώματος γιατί θα δίνει 60 life, του αλλουνού Ornate Plate, κίτρινη γιατί θα δίνει 24 fhr. δε κατάλαβα την τελευταία σου πρόταση η αλήθεια είναι.
    2) σίγουρα, κι εγώ κάνω cs runs (έτσε λέγονται, απ'το Chaos Sanctuary), αλλά δεν είναι απλά η διαδικασία town portal στον Baal και καθόμαστε ακίνητοι μέχρι να κάνουν spawn τα επόμενα τέρατα. είναι σίγουρα τελείως αυτοματοποιημένο στα μεγάλα levels και εδώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πλέον το LoD έχουν καταλάβει bots που σκοτώνουν κάθε κύμα τεράτων πριν τον Baal μέσα σε 3 sec. ε απλά κάθεσαι και levelάρεις, ποιό το νόημα.
    3) όχι μόνο. είναι πανεύκολο να φτάσεις ψηλό level στο LoD χωρίς να κουνήσεις δάχτυλο. αυτό εννοούσα.
    4) σου εξήγησα στο 1
    5) στο Act5, υπάρχει quest που σου επιτρέπει να βάλεις socket σε ένα αντικείμενο, κάνοντας το overpowered συνήθως, ανάλογα το gem/rune/jewel που θα βάλεις. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, γίνεται μόνο με μια συνταγή (1 soj, 3 pskulls, αντικείμενο) στο horadric cube. Για να βάλεις δηλαδή socket σε αντικείμενο, πρέπει να είσαι ζάπλουτος (στο diablo ε), γιατί κανείς δε θυσιάζει έτσι απλά ένα Stone of Jordan.

τεσπα, γενικά έχω δει και άτομα να γυρνάνε στο classic γι'αυτούς τους λόγους, δε ξέρω πόσο καιρό έχεις να παίξεις, και μάλιστα online, αλλά τα πράματα πλέον είναι σκατά, και στο LoD είναι δυο φορές σκατά. απλά ξέρωγω, όχι διαφωνίες just for the shake of it, έχεις να παίξεις καιρό, παίζω κάθε μέρα.

ξέρωγω, θα σου απαντήσω αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι θα πεις τα αντίθετα, αλλά anyway:

1) αν καταφέρεις και μου βρεις δύο ολόιδια rare στο Diablo γενικά, συγχαρητήρια, πήγαινε παίξε και ένα Τζοκερ, γιατί είναι μια στο εκατομμύριο. Υπάρχουν γενικά συγκεκριμένα preffix/suffix που είναι επιθυμητά σε συγκεκριμένα αντικείμενα (πχ στις πανοπλίες: faster hit recovery - life - strength - resists), αλλά δε παίζει να δεις ίδιο αντικείμενο να το φοράνε δύο άτομα. του ενός θα είναι Chaos Armor, κόκκινου χρώματος γιατί θα δίνει 60 life, του αλλουνού Ornate Plate, κίτρινη γιατί θα δίνει 24 fhr. δε κατάλαβα την τελευταία σου πρόταση η αλήθεια είναι.
    2) σίγουρα, κι εγώ κάνω cs runs (έτσε λέγονται, απ'το Chaos Sanctuary), αλλά δεν είναι απλά η διαδικασία town portal στον Baal και καθόμαστε ακίνητοι μέχρι να κάνουν spawn τα επόμενα τέρατα. είναι σίγουρα τελείως αυτοματοποιημένο στα μεγάλα levels και εδώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πλέον το LoD έχουν καταλάβει bots που σκοτώνουν κάθε κύμα τεράτων πριν τον Baal μέσα σε 3 sec. ε απλά κάθεσαι και levelάρεις, ποιό το νόημα.
    3) όχι μόνο. είναι πανεύκολο να φτάσεις ψηλό level στο LoD χωρίς να κουνήσεις δάχτυλο. αυτό εννοούσα.
    4) σου εξήγησα στο 1
    5) στο Act5, υπάρχει quest που σου επιτρέπει να βάλεις socket σε ένα αντικείμενο, κάνοντας το overpowered συνήθως, ανάλογα το gem/rune/jewel που θα βάλεις. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, γίνεται μόνο με μια συνταγή (1 soj, 3 pskulls, αντικείμενο) στο horadric cube. Για να βάλεις δηλαδή socket σε αντικείμενο, πρέπει να είσαι ζάπλουτος (στο diablo ε), γιατί κανείς δε θυσιάζει έτσι απλά ένα Stone of Jordan.
    1) Χμ δεν το κατάλαβες. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια υπάρχει theorycrafting. Στο δε Diablo που έχουμε και τα server data στη διαθεσή μας, δεν έχει μείνει κανένα μυστικό από το player-base. Μέω theorycrafting μπορείς να βγάλεις από το πόσες πιθανότητες έχει κάπου να πέσει τι, μέχρι και ποια είναι τα βέλτιστα items για το εκάστοτε spec. Κάποιος που το κατέχει μπορεί να σου πει πως "ξέρεις τι; Για τη Sorc σου χωρίς LoD αυτά εδώ είναι τα optimal items" και να σου βγάλει μια λίστα με items και όλοι που θα το δουν θα ακολουθήσουν αυτό. Ετσι κατεληξαν όλοι να είναι ίδιοι στο LoD, που λες. Δεν είναι trend, και δεν είναι δύσκολο να γίνει και στο Diablo, απλά όλοι έχουν περάσει στο LoD και δεν βγάζουν συχνά τέτοια πράγματα για vanilla. Για την τελευταία πρόταση, εφ'όσον δεν βρίσκονται εύκολα αυτά τα "κείμενα" πια στο net για Diablo (όπως είπαμε κυρίως για LoD μιλάνε όλοι) είναι λογικό να μην τα γνωρίζεις (γιατί αμφιβάλλω αν διαβάζεις για LoD κτλ κτλ ).
    2) Είσαι υπερβολικός στο θέμα Baal. Έπαιζα hardcore Lightning Javazon (aka μεγαλύτερο DPS spec στο παιχνίδι) και ακόμα και στα τελευταία (80κάτι) τα Baal runs ήταν από τους μόνους κινδύνους για να ψοφήσω. Δεδομένου ότι μιλάμε για hell difficulty στα 80φεύγα και προφανώς nightmare στο δικό σου παράδειγμα δεν ήταν πάντα το πιο άνετο πράγμα στο κόσμο. Δηλαδή προτιμούσα να κάνω CS runs που ήταν πιο γρήγορα και δεν υπήρχε περίπτωση να ψοφήσω. Θέλω να πω πως το LoD content είναι πιο δύσκολο. Τώρα αν είναι θέμα γούστου ε οκ, καλά κάνεις και μαγκιά σου. For the record γενικά το content του LoD δεν μου πολυάρεσε ( αν και Baal runs > meph runs), προτιμούσα κι εγώ CS (καλα ντε, είχα ξεχάσει πως λέγεται και βαριομουν να γκουγκλάρω, μην βαράς).
    3) Εννοείς από την άποψη πως έχει μεγαλύτερο Level content; Τότε ναι, ισχύει μιας και θα δίνει παραπάνω exp/ kill.
    4) Ok, φαντάζομαι πως ακομα και αν πετύχαινες το ίδιο αποτέλεσμα από άποψη stats μπορεί να έχει άλλα looks. Μαζί σου.
    5) Ναι, δεν κατάλαβα γιατί το ανέφερες. Τώρα πιάνω πως πρακτικά εννοείς πως το να βάλεις socket είναι είδος πολυτελείας στο vanilla. Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι στο LoD πως γινόταν πέρα από τα quests. Στο Diablo μάλλον θα ήμουν πλούσιος γιατί είχα βρει αρκετά SoJ. Δε θυμάμαι που ακριβώς, απλά είχα κάτσει και το είχα υπολογίσει. Andariel nightmare? Κάτι τέτοιο.

τεσπα, γενικά έχω δει και άτομα να γυρνάνε στο classic γι'αυτούς τους λόγους, δε ξέρω πόσο καιρό έχεις να παίξεις, και μάλιστα online, αλλά τα πράματα πλέον είναι σκατά, και στο LoD είναι δυο φορές σκατά. απλά ξέρωγω, όχι διαφωνίες just for the shake of it, έχεις να παίξεις καιρό, παίζω κάθε μέρα.
    Μόνο online και hardcore. To απλό είναι βαρετό μιας και ισχύουν πιο πολύ όσα λες για το LoD, αν δεν φοβάσαι να ψοφήσεις τα πάντα είναι πανεύκολα. Τουλάχιστον έτσι ένιωθα εγώ.

Τώρα ωραίο και όμορφο το ποστ σου, γιατί πρέπει να πετάξεις αυτό στο τέλος και να το χαλάσεις;
    Η διαφωνία δεν ήταν για θέμα των καιρών ήταν γιατί κάποια από αυτά που είπες δεν κολλούσαν με το theorycrafting. Δεν γνωρίζω τι ξέρεις, αλλά και 5 χρόνια παραπάνω να έπαιζες αν εγώ ξέρω το theorycrafting και εσύ όχι τότε πάλι θα ήξερα καλύτερα τι παίζει
    Και επειδή γραπτά φαίνεται κάπως η προηγούμενη πρόταση ότι το-παίζω-γαμάω ή οτιδήποτε (αλήθεια, δεν! φιλικό είναι όλο αυτό) μπορεί πχ και κάποιος από εδώ μέσα που έχει παίξει και πχ WoW να σου πει ότι ισχύει.
    Για έξτρα εξήγηση: Δεν λέω πως ξέρω όλο το theorycrafting απλά ότι το να παίζεις κάθε μέρα ή παραπάνω είναι άσχετο με το πόσο γνωρίζεις πως δουλεύει ενα παιχνίδι.

εδιτ: wall of text critical hit.
    Last edited by SpiritCrusher; 03-11-2010 at 15:42.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

1) Χμ δεν το κατάλαβες. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια υπάρχει theorycrafting. Στο δε Diablo που έχουμε και τα server data στη διαθεσή μας, δεν έχει μείνει κανένα μυστικό από το player-base. Μέω theorycrafting μπορείς να βγάλεις από το πόσες πιθανότητες έχει κάπου να πέσει τι, μέχρι και ποια είναι τα βέλτιστα items για το εκάστοτε spec. Κάποιος που το κατέχει μπορεί να σου πει πως "ξέρεις τι; Για τη Sorc σου χωρίς LoD αυτά εδώ είναι τα optimal items" και να σου βγάλει μια λίστα με items και όλοι που θα το δουν θα ακολουθήσουν αυτό. Ετσι κατεληξαν όλοι να είναι ίδιοι στο LoD, που λες. Δεν είναι trend, και δεν είναι δύσκολο να γίνει και στο Diablo, απλά όλοι έχουν περάσει στο LoD και δεν βγάζουν συχνά τέτοια πράγματα για vanilla. Για την τελευταία πρόταση, εφ'όσον δεν βρίσκονται εύκολα αυτά τα "κείμενα" πια στο net για Diablo (όπως είπαμε κυρίως για LoD μιλάνε όλοι) είναι λογικό να μην τα γνωρίζεις (γιατί αμφιβάλλω αν διαβάζεις για LoD κτλ κτλ ).
    2) Είσαι υπερβολικός στο θέμα Baal. Έπαιζα hardcore Lightning Javazon (aka μεγαλύτερο DPS spec στο παιχνίδι) και ακόμα και στα τελευταία (80κάτι) τα Baal runs ήταν από τους μόνους κινδύνους για να ψοφήσω. Δεδομένου ότι μιλάμε για hell difficulty στα 80φεύγα και προφανώς nightmare στο δικό σου παράδειγμα δεν ήταν πάντα το πιο άνετο πράγμα στο κόσμο. Δηλαδή προτιμούσα να κάνω CS runs που ήταν πιο γρήγορα και δεν υπήρχε περίπτωση να ψοφήσω. Θέλω να πω πως το LoD content είναι πιο δύσκολο. Τώρα αν είναι θέμα γούστου ε οκ, καλά κάνεις και μαγκιά σου. For the record γενικά το content του LoD δεν μου πολυάρεσε ( αν και Baal runs > meph runs), προτιμούσα κι εγώ CS (καλα ντε, είχα ξεχάσει πως λέγεται και βαριομουν να γκουγκλάρω, μην βαράς).
    3) Εννοείς από την άποψη πως έχει μεγαλύτερο Level content; Τότε ναι, ισχύει μιας και θα δίνει παραπάνω exp/ kill.
    4) Ok, φαντάζομαι πως ακομα και αν πετύχαινες το ίδιο αποτέλεσμα από άποψη stats μπορεί να έχει άλλα looks. Μαζί σου.
    5) Ναι, δεν κατάλαβα γιατί το ανέφερες. Τώρα πιάνω πως πρακτικά εννοείς πως το να βάλεις socket είναι είδος πολυτελείας στο vanilla. Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι στο LoD πως γινόταν πέρα από τα quests. Στο Diablo μάλλον θα ήμουν πλούσιος γιατί είχα βρει αρκετά SoJ. Δε θυμάμαι που ακριβώς, απλά είχα κάτσει και το είχα υπολογίσει. Andariel nightmare? Κάτι τέτοιο.

Μόνο online και hardcore. To απλό είναι βαρετό μιας και ισχύουν πιο πολύ όσα λες για το LoD, αν δεν φοβάσαι να ψοφήσεις τα πάντα είναι πανεύκολα. Τουλάχιστον έτσι ένιωθα εγώ.

Τώρα ωραίο και όμορφο το ποστ σου, γιατί πρέπει να πετάξεις αυτό στο τέλος και να το χαλάσεις;
    Η διαφωνία δεν ήταν για θέμα των καιρών ήταν γιατί κάποια από αυτά που είπες δεν κολλούσαν με το theorycrafting. Δεν γνωρίζω τι ξέρεις, αλλά και 5 χρόνια παραπάνω να έπαιζες αν εγώ ξέρω το theorycrafting και εσύ όχι τότε πάλι θα ήξερα καλύτερα τι παίζει
    Και επειδή γραπτά φαίνεται κάπως η προηγούμενη πρόταση ότι το-παίζω-γαμάω ή οτιδήποτε (αλήθεια, δεν! φιλικό είναι όλο αυτό) μπορεί πχ και κάποιος από εδώ μέσα που έχει παίξει και πχ WoW να σου πει ότι ισχύει.
    Για έξτρα εξήγηση: Δεν λέω πως ξέρω όλο το theorycrafting απλά ότι το να παίζεις κάθε μέρα ή παραπάνω είναι άσχετο με το πόσο γνωρίζεις πως δουλεύει ενα παιχνίδι.

εδιτ: wall of text critical hit.
    ακόμα όμως και να φτιάχναν όλοι chars βασισμένους στο theorycrafting, ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να φοράει ο άλλος. στο LoD απλά βλέπεις έναν ήρωα απέναντί σου, και ξέρεις τι φοράει. στο classic όμως θα του ζητήσεις να δεις τι φοράει, έστω και αν ξέρεις ότι η πανοπλία του θα δίνει life και resistances, επειδή αυτά είναι τα πιο επιθυμητά pre/suffixes plus, με αυτό τον τρόπο, ποτέ δε μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από αυτά που φοράς, ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις το απόλυτο stash με αντικείμενα, γιατί πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις.

baalruns η αλήθεια είναι ότι έχω ΠΟΛΥ καιρό να κάνω, πάνω από 3 χρόνια. από diabloφίλους που παράτησαν το LoD, έχω ακούσει πως πλέον είναι 3-4 bots σε κάθε game που οδηγούν το run, και καθαρίζουν σε χρόνο dt. αλλά και πριν τα bots, δε ξέρω, μου φαινόταν πολύ απλό το πράμα, έμπαινες σε μια αίθουσα και περίμενες να κάνουν άλλοι τη δουλειά. στα cs runs τουλάχιστον περπατάς και λίγο

soj δε μπορείς να πάρεις από nightmare andy στο classic, επειδή δεν υπάρχει ο baal (και άρα η andariel δεν έχει το απαιτούμενο level για να ρίξει soj). αλλά ναι, στο LoD το πιθανότερο είναι να πέσει απ'αυτήν. ευαίσθητο θέμα το soj για μένα, έχω γαμηθεί στα runs (γύρω στα 100 τη μέρα, hell andy/mephi) και τίποτα, έχει πέσει κάθε άλλο πιθανό αντικείμενο :/

hardcore είναι σίγουρα καλύτερα από softcore. λιγότεροι newbs, περισσότερη "δράση", λιγότερα rush.
    δεν ήθελα με το ποστ μου να πω ότι "ίσα ρε φίλε που θα μου πεις εμένανε για diablo", απλά είμαι κει μέσα κάθε μέρα και μου λένε και άτομα που παίζουν LoD αυτά τα πράματα, δε μπορείς να μου λες ότι είναι στη φαντασία μου αυτά που λέω

Δεκτό αν και δεν έλεγα πως είναι φαντασία, αλλά οπτική γωνία. Πως πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα με άλλο περιτύλιγμα και σε ξεγελάει αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Μιλούσα για solo runs. Δεν ασχολιομουν με runs που είχαν πάνω από 3 άτομα (ή 4; Ακόμα και γι αυτό υπήρχε η χρυσή τομή) οπότε δεν τύχαινα με bots.
    Τώρα που το λες μάλλον hell ήταν, γιατί θυμάμαι που εγώ πήγαινα άνετος μόνος μου Hell andariel ενώ κάτι Meteorb Sorcs γνωστοί δεν το πάλευαν ακόμα στο ~70κάτι νομίζω. Αλλά οκ με Lightning Javazon λίγο πολύ τα πάντα είναι αστεία
    Last edited by SpiritCrusher; 03-11-2010 at 16:37.

Senior Member DannyCarey's Avatar

. Αλλά οκ με Lightning Javazon λίγο πολύ τα πάντα είναι αστεία
    Επίσης, ίσως η καλύτερη cow-killer του d2.έβερ.
    Straight to the top we headed leaving devils beheaded

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Θυμόμουν οτι καπως γινεται να κανεις reset τα skill points σου, ειμαι στο nightmare και δεν τα έχω κάνει καμία φορά, τώρα θέλω.

Πείτε τι σκατά γίνεται, τωρα που ψαχνω να βρω ακρη, κατι λεει για την Akara αλλα δεν βρισκω πως τι που.

Βρίσκομαι στο τέταρτο chapter as we speak.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Θυμόμουν οτι καπως γινεται να κανεις reset τα skill points σου, ειμαι στο nightmare και δεν τα έχω κάνει καμία φορά, τώρα θέλω.

Πείτε τι σκατά γίνεται, τωρα που ψαχνω να βρω ακρη, κατι λεει για την Akara αλλα δεν βρισκω πως τι που.

Βρίσκομαι στο τέταρτο chapter as we speak.
    παλιά δε γινόταν.

στην 1.13 γίνεται. μόλις κάνεις den of evil, έχεις δυνατότητα να κάνεις reskill.

μόνο στην 1.13 ε!

edit: το οποίο ρεσκιλλ είναι μια μαλακία και μισή, λες και είμαστε πεντάχρονα. δεν εννοώ κάτι για τον βικότνη

ρε μαλάκα της ίδιας άποψης είμαι, αλλά άμα δεις τι drops μου κανει στα γαμημένα bows, ε δεν αντέχω, στον πούτσο μου η javazon.

τώρα που έχω προχωρήσει το game δεν παίζει να κάνω reskill; =/

edit: εννοώ θέλει αμέσως μετα το doe; (1.13 εχουμε!)

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    ρε μαλάκα της ίδιας άποψης είμαι, αλλά άμα δεις τι drops μου κανει στα γαμημένα bows, ε δεν αντέχω, στον πούτσο μου η javazon.

τώρα που έχω προχωρήσει το game δεν παίζει να κάνω reskill; =/

edit: εννοώ θέλει αμέσως μετα το doe; (1.13 εχουμε!)
    βασικά όχι, η ακαρα θα έχει την επιλογή ρεσκιλλ μέχρι να την χρησιμοποιήσεις, σαν το imbue

talk, trade, cancel.

πήγα και στο normal να δω, παπάρια.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

το γεγονός οτι παιζουμε Lan προφανως δεν επηρρεαζει ε.

bright idea: το στατους μεχρι τον mephisto του nightmare το πήραμε με εκδοση 1.11.
    οποτε υποθετω γι'αυτο δεν γινεται reskill, αν φαμε στο hell τα του den of evil, γίνεται ή πουτσες;
    Last edited by 12 stars circle your brow; 07-11-2010 at 00:33.