Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 255

Thread: ΣΚΑΤΑ στην αναρχία σας

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Μάλλον τρολλ είναι.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 04:04.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Phantom, ο Μαρξισμός-κομμουνισμός είναι θεωρία, έχει δομή, "καταστατικά"
    όχι, είναι πολιτικοοικονομικό σύστημα, όχι κόμμα.

και όπως είπες τον έχουν αναθεωρήσει 800, αλλά, πάντα παραμένει στις σοσιαλιστικές-κομμουνιστικές νόρμες του, ασχέτως διαφωνιών μεταξύ σταλινικών, τροτσκιστών κτλ... βλέπε Δικτατορία του προλεταριάτου και "κρατική εξουσία" για παράδειγμα κτλ κτλ.
    όχι, το μισό κομμουνιστικό κίνημα σήμερα διαφωνεί με τη δικτατορία του προλεταριάτου.

Το πήγα γενικά στην έννοια της αναρχίας γιατί μου τη σπάει να την ορίζουν και να την ταμπελιάζουν όπως θέλουν διάφοροι και να σου λένε: αααα εγώ είμαι αναρχικός, εσύ όχι, εγώ πιο πολύ, εσύ είσαι πουλημένος, εγώ πετάω μπουκάλια, εσύ όχι, εγώ κάνω κατάληψη, ο Νετσάγιεφ έχει δίκιο, όχι ο Μπακούνιν έχει δίκιο, ο Προυντόν ήταν πουλημένος κτλ κτλ.... Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του αναρχικό, με τους δικούς του όρους, με γεια του και χαρά του, δε μου πέφτει λόγος. Και σου λέω είμαι ο σούπερμαν, οκ;
    αυτό λέμε, αν διαφωνείς με τα βασικά στοιχεία που οι αναρχικοί δίνουν στην αναρχία, μιλάς για κάτι άλλο.

Phantom, κάτι τελευταίο, ένα παράδειγμα το οποίο πιστεύω ξεκαθαρίζει κάπως αυτό που θέλω να τονίσω, το κακό της νόρμας και του δόγματος. Διάφοροι, από κάποιες γκρούπες, αρνήθηκαν να δώσουν λεφτά για το πόδι του Σίμου του Σεϊσίδη, για το τεχνητό μέλος, λόγω "πολιτικών διαφωνιών". Η αναρχία έχει καταντήσει "πολιτική";

Γεια χαρά νταν.
    α οκ disregard that, νόμιζα μιλάγαμε για την αναρχία, την πολιτική θεωρία.

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

διατηρώ αμφιβολίες, αλλά νομίζω ότι ο babis bakalis επέστρεψε με μάσκα αναρχικού αυτή τη φορά...

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 04:05.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Κριμα και γω περιμενα μια απαντηση...
    1) e4, c5
    2) Νf3

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 04:05.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Κι εσύ είσαι τραγικό καραγκιοζάκι αλλά είχες ήδη 3 που σε τάπωσαν.

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 04:07.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μη μπερδεύεσαι, στο γυμνάσιο όλοι εμείς είχαμε διάσπαση προσοχής, κάναμε οχτω φεηκ, μπαίναμε στα πολιτικά sections των μουσικών φόρα, απαξιώναμε τους αστούς, κάναμε ρόμπα τους κομμουνιστάς, περιφρονούσαμε τους ψευδοαναρχικούς, γράφαμε μανιφέστα, πριν πάμε να συνεχίσουμε τα τσιμπούκια στη δουλειά.

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 04:07.

valor camarada

Εγώ μιλάω σαν Σούβλας και πως αντιλαμβάνομαι εγώ την αναρχία. Δεν έχει κανείς δικαιώματα πάνω στην έννοια της, δεν ανήκει σε κάποιον. Όσους ανέφερε ο καθυστερημένος πριν στο ποστ του έχουν χίλιες διαφωνίες μεταξύ τους [θα "συμβίωνε" άραγε ποτέ ο αναρχοατομικιστής Γκόντγουϊν με τον συλλογικό Μπακούνιν;] και τα βασικά είναι έννοιες πολύ γενικές, με τις οποίες μπορεί να συμφωνεί και ένας π.χ. χουλιγκάνος. Κάτω το κράτος, κάτω τα σύνορα, αυτοοργάνωση κτλ κτλ. Τα εγχώρια και real life παραδείγματα πολλά, γι' αυτό έφερα και το παράδειγμα πριν, για να τονίσω τα αποτελέσματα της αναρχικής "θεωρίας" που λες. Δηλαδή όταν η φάση γίνεται Politics (με την κακιά σύγχρονη έννοια, όχι την αρχαΐζουσα)... Τον άλλο τον έχουνε δέσει οι μπάτσοι και δε χαίρει αλληλεγγύης από όλους επειδή είναι ΑΚ. Τα παπάρια μου κουνιούνται. Αν ποτέ γίνει η επανάσταση, και παίζουν όπλα, όλοι αυτοί μεταξύ τους τι θα κάνουνε;;; Θα σκοτωθούνε ή θα συνυπάρξουνε αρμονικά; Και ποιος θα το ορίσει αυτό; Τέλος πάντων, γιούχου, πάει στο διάολο η βαλίτσα.

Γι΄αυτό είπα ότι θεωρώ, προσωπικά, την αναρχία σαν μια κίνηση, μια τάση, χωρίς ολοκλήρωση, γιατί όταν ολοκληρωθεί παύει να υφίσταται η φλόγα της αμφισβήτησης και εκφυλίζεται. Θα ρωτήσει κανείς: δηλαδή ρε μαλάκα, δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ αναρχική κοινωνία; Επανάσταση και μετά πάλι τα ίδια και καπιταλισμός ή ολοκληρωτικά καθεστώτα; Απάντηση: και πού θες να ξέρω εγώ;
    tote poios o logos na ginetai i sizitisi aderfe? simfwna me ta legomena sou anarxia den iparxei san orismeni ennoia, einai eksisou oti ennoia tis dinei o nikos o souvlas, o house o low culture, o rudie, o karvelas. an skasei twra o antras_apo_volo kai pei 'anarxia einai oi kampoi kai ta vouna. ki egw eimai anarxikos' tote i ennoia pou dinei autos exei oso nomima exei i ennoia pou dinei o kathenas mas, diladi katholou.genika tpt de simainei tpt. kaneis den exei dikaiwmata panw stin ennoia tis ki autos me ton diko tou monadiko tropo einai anarxikos. otan ginei i epanastasi thimisou na ton pareis tilefwno.
    Last edited by rudie; 28-10-2010 at 16:45.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Senior Member

επειδή δεν είπα ποτέ ότι είμαι αναρχικός κι επειδή με έβαλες δίπλα στον καρβέλα, άντε γαμήσου.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Μεταφέρω και ένα "άντε γαμήσου" από τον antras_apo_volo.
    It is known.

valor camarada

Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    επειδή δεν είπα ποτέ ότι είμαι αναρχικός κι επειδή με έβαλες δίπλα στον καρβέλα, άντε γαμήσου.
    einai obscure reference se palio post. i mnimi sou exei ta xalia tis. kai mporei na eisai anarxikos alla na mi to ksereis, i anarxia den exei fixed orismo se peisma oswn pane na tin kapileutoun,diavase to thrent euxaristw kai tin kalispera mou.
    a cry for help, a hint of anaesthesia