πολύ καλύτερη στο πρώτο η Arsenal , σαφώς πιο ομάδα, εμείς κλασσικά επιπόλαιοι, όσο περνάει η ώρα και δεν βγαίνουν οι φάσεις ακόμα χειρότερα...
Νασρί πάλι από άλλο πλανήτη ...
πολύ καλύτερη στο πρώτο η Arsenal , σαφώς πιο ομάδα, εμείς κλασσικά επιπόλαιοι, όσο περνάει η ώρα και δεν βγαίνουν οι φάσεις ακόμα χειρότερα...
Νασρί πάλι από άλλο πλανήτη ...
καλά ..άντε γεια, κρίμα αλλά όταν έχεις να παίξεις σχεδόν ολόκληρο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο δεν έχεις και μεγάλες απαιτήσεις ... δεν βλέπω άλλο πάω να κάνω μπάνιο και στην επιστροφή να δω την μεγάλη ανατροπή![]()
Man of the match ο Κυργιάκος
http://www.goal.com/en-gb/match/4607...-rovers/report
για τους οπαδούς
Κάπου στο θρεντ είχα γράψει για τη διαφορά του Άλεξ του Σονγκ από τον Εσιέν, η οποία συνίστατο στο ότι ο Άλεξ δε σκόραρε το ίδιο συχνά με τον Γκανέζο.
Έχει βαλθεί η παιχτάρα να με εκθέσει.
edit. Η μορφιν είναι εκστασιασμένη ακόμα από το live του πετράκη και δεν έχει ποστάρει για το γκολ Sotis και τη νίκη;
Last edited by zihuatanejo; 25-10-2010 at 02:20.
ναι, και επίσης έχω ένα διαολεμένο χανγκοβερ από τις ρετσίνες της νίκης, αλλά δεν μπορώ να σε αφήσω παραπονεμένο. Απλά υπέροχος ο Σότις χθες, το είπε και ο κάπτεν, αλλά η καλύτερη στιγμή του ματς ήταν η κλωτσιά που έφαγε ο λούκας στα πλευρά
(στην πραγματικότητα η καλύτερη στιγμή ήταν το πρόσωπο του τόρρες όταν έβαλε γκολ, αλλά η κλωτσιά ήταν πιο απολαυστική, αν και δεν τον τραυμάτισε αρκετά)
επίσης χαίρομαι που δεν άκουσα τον ναθινμαν και άφησα το διπλό της άρσεναλ ως έχει
a monkey in silk is a monkey no less
To ποστ έγινε περισσότερο για το λάιβ του πετράν (που οι συγκυρίες ήταν τέτοιες ώστε να ακούσω το μεγαλύτερο μέρος του από το τηλέφωνο, παρά να είμαι στο gagarin.), παρά για το scouser παρτ.
Και κυρίως για το πόσο ζηλεύω που δεν ήμουν εκεί διάολε.
Μη μου ρίχνεις άδικες μούτζες.
Δεν υπήρχε ποτέ κάτι εκτός από διπλό για το παιχνίδι, ναθινμαν γτφ ρε!;![]()
δε σου έριξα εγώ τη μούντζα, γενικά δε συνηθίζω να ρίχνω αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος
στενοχωρήθηκα τώρα, έπρεπε να έρθεις κι εσύ να διαπιστώσεις από κοντά πόσο χαριτωμενότερος από 100 κουτάβια είναι
αλλά έφαγε ο λούκας κλωτσιά στα πλευρά οπότε δε στενοχωριέμαι και τόσο πια
a monkey in silk is a monkey no less
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
μονος του θα το επαιρνε το x o Green
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Εμείς ψιλοάθλιοι χθες, καλύτερη η Μπλάκμπερν, ευτυχώς του βγήκε του Αντσελότι που ξεκίνησε τον Ιβάνοβιτς. Τουλάχιστον το καλό είναι ο Τσεχ κάνει πραγματικά εκπληκτική χρονιά και ο Ζίρκοφ φέτος όταν παίζει είναι οκ, εξάλλου οι λύσεις στον πάγκο για κέντρο είναι λίγες.
Επίσης 2ο γκολ Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχουν λόγια.
το απολυτο 0
γελαει ο πλανητης
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
χαχαχ, η τότεναμ στο ολντ τράφορντ είναι μια υπέροχη ιστορία, χαίρομαι που υπάρχει και συνέχεια.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
idios diaithths me to gkol tou mendez leei. Ti tou exoun kanei ekei sto londino???
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΝΙΟΥΚΑΣΛΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΡΑ
ΧΟΝΤΡΕ ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ
μα τι ομαδα ειναι αυτη ρε πουστη μου.
ξυλο και νηστεια.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.