Α δηλαδη δεν ειναι νεοχιπης...ειναι 35...αρα δεν ειναι 18...
18 ηταν το 93...α δεν ειναι νεοχιπης...ειναι λιγο πιο παλιος νεοχιπης...
Απ την αλλη βεβαια κατανοω οτι σπαζεσαι, αν και δεν νομιζω οτι φταιει
η αναρχια γι αυτο.
Α δηλαδη δεν ειναι νεοχιπης...ειναι 35...αρα δεν ειναι 18...
18 ηταν το 93...α δεν ειναι νεοχιπης...ειναι λιγο πιο παλιος νεοχιπης...
Απ την αλλη βεβαια κατανοω οτι σπαζεσαι, αν και δεν νομιζω οτι φταιει
η αναρχια γι αυτο.
1) e4, c5
2) Νf3
γενικά X, οι καταλήψεις δεν είναι ούτε χόστελ ούτε κάουτς σέρφινγ ναούμε για να πηγαίνει να κοιμάται ο κάθε χίππης τουρίστας. Εδώ παίζει μπατσοκρατία. Κι όπως τόνισαν κάποιοι παραπάνω, εδώ δε φιλοξενούν τόσους και τόσους μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα τον τζαμπατζή τουρίστα σου θα φιλοξενήσουν?
edit:
και ωραίο να γενικεύεις όταν δε γίνεται το δικό σου κι ας είναι και μαλακισμένες οι απαιτήσεις σου κι εκτός πραγματικότητας.
Last edited by House Of Low Culture; 24-10-2010 at 14:49.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Drumsick, δεν ξέρω τι γίνεται γενικά στη Σκαραμαγκά(εσύ θα ξέρεις καλύτερα) αλλά πιστεύω πως κάθε κατάληψη στέγης που σέβεται τον εαυτό της, κάνει συνέλευση, δεν αποφασίζουν 1-2 άτομα. Και όπως είπα και πιο πάνω, οι καταλήψεις δεν είναι χόστελ και κάουτς σέρφινγκ, φιλοξενούν αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη(όπως φάνηκε ο τύπος έμεινε σπίτι σου, άρα είχε κι άλλες επιλογές σε αντίθεση με τον πακιστανό που κοιμάται στο παγκάκι και δε θα τον έβαζες με τίποτα, ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥΛΕΩ στον καναπέ σου). Αυτά, και γενικά Δύθορ, δε μας νοιάζει.
εδιτ: Drumsick, το ότι είναι αστείες οι ετσιθελικές απαιτήσεις σου συνάδει με τις παιδιάστικες γενικεύσεις σου, διακρίνω μια ανώριμη στάση απέναντι στα παιδιά που έχουν τρέξει για την κατάληψη, λυπάμαι :/
Last edited by House Of Low Culture; 24-10-2010 at 15:40.
Ναρ, ΚΝΕ και Αναρχία χεράκι χεράκι σ'αυτό το θρεντ. Επιτέλους τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.
Η Ελεύθερη Αττική είναι με τον Ισπανό.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
το αρχικό ποστ θα ήταν τέλειο αν είχε και υπογραφή ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ.
Δεν τους πολυπάω στη Σκαραμαγκά, αλλά σκάσε πια μωρή απολίτικη κατίνα που θα κράξεις κιόλας. Επίσης τι λογική είναι αυτή, "α, ένας ξένος που δεν έχει που να κοιμηθεί, ας τον πάμε στα παιδιά στη Σκαραμαγκά", να του βάζατε λεφτά να κοιμηθεί στο χοτελ Μπραζιλ, ή και μαζί!
Για τις καταλήψεις ισχύει ο,τι είπε ο ικονοκλαστ.