Quote Originally Posted by JnB View Post

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
Quote Originally Posted by JnB View Post
Οι αγγελογιαννακόπουλοι που είναι οι μόνοι που τα σκάνε και πληρώνουν και στην ώρα τους σε τι φταίνε;

Μήπως εννοούσες Βασιλακόπουλων;
πραγματικά πιστεύεις ότι ο λόγος για να μη συμμετάσχουν στην απεργία οι έλληνες καλαθοσφαιριστές του παναθηναϊκού και ολυμπιακού είναι ο πόνος για τα (πάρα) ΠΟΛΛΑ λεφτά που παίρνουν;
Αυτό έγραψα στο ποστ μου;
Ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας μου φαίνεται.
Είπα ότι οι τυπάδες ΔΕ φταίνε γιατί είναι οι μόνοι σωστοί εργοδότες επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, και για το πρόβληματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της Α1, Α2 κλπ φταίει η ελληνική ομοσπονδία που τόσα χρόνια τους γράφει στα αρχίδια της.
Αν υπονοείς ότι τους πίεσαν να παίξουν για να μη χάσουν τους βαθμούς της πρεμιέρας σορρυ, αλλά δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα αυτό.

Το γιατί κατέβηκαν οι σπανούληδες, μπουρούσηδες και διαμαντίδηδες δεν το ξέρω και ό,τι και να'ναι είναι αδικαιολόγητοι, γιατί αυτοί έχουν κονομήσει για μιά ζωή τη στιγμή που παίζουν με αντίπαλους στην ίδια κατηγορία που μπορείς να τους πεις μεροκαματιάρηδες.
πιστεύω πως οι δοιηκήσεις δεν έμειναν αμέτοχες στην επιλογή τους αυτή. ΝΑΙ πληρώνουν στην ώρα τους, είναι οι εργοδότες που κάθε καλαθοσφαιριστής θα ήθελε, αλλά στην περίπτωση που πίεσαν καταστάσεις (λέω εγώ τώρα), είναι τόσο ματόσο αντισυναδελφικό να μπουν οι παίκτες στο παρκέ και να αγωνιστούν σαν να μην τρέχει τίποτα. η διάσταση που έχει πάρει το θέμα πια δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το αν οι απεργοσπάστες έπαιξαν με θέλω ή πρέπει. ο λάζος αισθάνεται προδομένος, ο κόσμος απογοητευμένος, το μπάσκετ είναι βαθιά πληγωμένο. Έως πότε?