Ειμαι με τον Λαζο και τους παιχτες. Ας παρει την ομαδα ο Γιαννακοπουλος και ας παει να παιξει αλλου.
Ειμαι με τον Λαζο και τους παιχτες. Ας παρει την ομαδα ο Γιαννακοπουλος και ας παει να παιξει αλλου.
1) e4, c5
2) Νf3
ρε τυφωνα θαναση ουτε τα προσχηματα δεν κρατας πλεον
"Η απόφαση είναι ομόφωνη να πορευτούμε όλοι μαζί. Η ΕΟΚ συμπαραστέκεται.
Ο Βασιλακόπουλος είναι ο Θεός του μπάσκετ και θα δώσει τη λύση. Είμαστε όλοι στο πλευρό του."
[...]Σε κόκκινο πανί εξελίχθηκε κι ο Γιάννης Μπουρούσης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων Παικτών, αλλά κι οι Σπανούλης, Παπαλουκάς, για να καταλήξουν οι φίλοι του Άρη τραγουδώντας εν χορώ: "με το έτσι, με το θέλω, καταντήσατε το άθλημα μπ...λο".
It is known.
με 5 ξένους η μία, με τους ξένους και τους εφήβους η άλλη, απέναντι σε δύο πλήρεις αντιπάλους. δύο παιχνίδια παρωδία. σε κάτι τέτοια ειναι που φαίνεται το μεγαλείο των αγγελοπουλογιαννακόπουλων !
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Οι αγγελογιαννακόπουλοι που είναι οι μόνοι που τα σκάνε και πληρώνουν και στην ώρα τους σε τι φταίνε;
Μήπως εννοούσες Βασιλακόπουλων;
Και επειδή πληρώνουν πρέπει να αντιτίθενται στα αιτήματα των καλαθοσφαιριστών και να πουλάει τσαμπουκά ο κοντός στον Λάζο; Ναι πληρώνουν, και πολλές φορές παίρνουν και παραπάνω από αυτά που τους αξίζουν. Τελικός κυπέλλου 2005.
Από την πλευρά του ναι, γιατί αυτός μια χαρά σωστός είναι απέναντι στους αθλητές του, και κάνει το μαλάκα τόσα χρόνια που τα σκαέι μόνο και μόνο για την ευρωλίγκα μπαίνοντας μέσα.
Προφανώς δεν είναι σωστό να τη λέει στον παπαδόπουλο, γιατί έχουν υπερδίκαια αιτήματα οι αθλητές, αλλά δε φταίνε οι αγγελόπουλοι και οι γιαννακόπουλοι για το πώς έγινε το μπάσκετ, η ομοσπονδία φταίει που αφήνει στην κατηγορία ομάδες που δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις αλλά έχουν το όνομα, που αφήνει τόσους ξένους, που έχει ανασφάλιστους τους έλληνες και άλλα.
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
ok οι κοντοι και ο αυγουλοματης μια χαρα τα χωνουν τα φραγκα και δεν φταινε για το καταντημα του μπασκετ στην ελλαδα(ή εστω φταινε λιγοτερο)
αλλα μπουρουσης και διαμαντιδης που ειναι και μελη του πσακ
για πολλες φαπες και οι 2
Τι πάει να πει κάνει το μαλάκα και μπαίνει μέσα; Το χόμπι του κάνει, φυσικά δίνει ένα σκασμό λεφτά και εκ των πραγμάτων θα μπει μέσα. Και πως δε θα μπει αν με τον παοκ είχε 1000 άτομα μέσα.
Φυσικά και τα χρήματά του έκαναν καλό στο ελληνικό μπάσκετ, ποιος δε γούσταρε που έπαιξε εδώ ο Ντομινίκ ο Σκοτ κτλ. Αλλά βρε αδερφέ, δες λίγο και τη μεριά των καλαθοσφαιριστών που δεν παίρνουν τα μύρια και θέλουν να έχουν τα στοιχειώδη.
Όσον αφορά τους 2 που είπε ο GG που είναι και μέλη του πσακ, ο Παπαδόπουλος είπε οτι αισθάνεται προδωμένος από τα αδέλφια του, και κάπως έτσι ειναι.
Μόνο αυτή την πρόταση που έβαλες στο quote διάβασες από το ποστ μου;
Αυτό έγραψα στο ποστ μου;
Ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας μου φαίνεται.
Είπα ότι οι τυπάδες ΔΕ φταίνε γιατί είναι οι μόνοι σωστοί εργοδότες επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, και για το πρόβληματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της Α1, Α2 κλπ φταίει η ελληνική ομοσπονδία που τόσα χρόνια τους γράφει στα αρχίδια της.
Αν υπονοείς ότι τους πίεσαν να παίξουν για να μη χάσουν τους βαθμούς της πρεμιέρας σορρυ, αλλά δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα αυτό.
Το γιατί κατέβηκαν οι σπανούληδες, μπουρούσηδες και διαμαντίδηδες δεν το ξέρω και ό,τι και να'ναι είναι αδικαιολόγητοι, γιατί αυτοί έχουν κονομήσει για μιά ζωή τη στιγμή που παίζουν με αντίπαλους στην ίδια κατηγορία που μπορείς να τους πεις μεροκαματιάρηδες.
Last edited by JnB; 24-10-2010 at 11:27.
πιστεύω πως οι δοιηκήσεις δεν έμειναν αμέτοχες στην επιλογή τους αυτή. ΝΑΙ πληρώνουν στην ώρα τους, είναι οι εργοδότες που κάθε καλαθοσφαιριστής θα ήθελε, αλλά στην περίπτωση που πίεσαν καταστάσεις (λέω εγώ τώρα), είναι τόσο ματόσο αντισυναδελφικό να μπουν οι παίκτες στο παρκέ και να αγωνιστούν σαν να μην τρέχει τίποτα. η διάσταση που έχει πάρει το θέμα πια δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το αν οι απεργοσπάστες έπαιξαν με θέλω ή πρέπει. ο λάζος αισθάνεται προδομένος, ο κόσμος απογοητευμένος, το μπάσκετ είναι βαθιά πληγωμένο. Έως πότε?
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
Άρα για να καταλήξουμε κάπου:
-για τα χτεσινά τραγελαφικά φταίνε οι παίχτες που κατέβηκαν έστω και αν τους πίεσαν.
-για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ φταίνε κατά κύριο λόγο οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ (ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης) και έπειτα σε μικρό βαθμό κάποιοι διοικούντες ομάδων. Πρώτα απ'όλα όμως αυτοί που κρατάνε τους παίχτες ανασφάλιστους, επιτρέπουν τόσους ξένους στο πρωτάθλημα κλπ.
inb4:
Last edited by JnB; 24-10-2010 at 14:42.
Ο λαζος εφυγε απο παοκ...
γενικα
πεσανε απειλες σολους τους παιχτες που απεργουσαν απο τις διοικησεις!
και ειναι λογικο να κανουν πισω...λιγα λεφτα παιρνουν ετσι κιαλλιως και αν χασουν το συμβολαιο πρεπει να βρουν
ομαδα στο εξωτερικο...η να μεινουν ανεργοι...ξεχνατε εκτος απο 2-3 ομαδες οι αλλοι παιρνουν ψιχουλα και αν τα παιρνουν...
μην ξεχνατε το μαρουσι για περσυ οι παικτες του θα πληρωθουν σε 26 ατοκες δοσεις για τα οφειλομενα...και με μισθους μικρους για ομαδα ευρολιγκας...
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
νιώσε λίγο ρε φίλε, δεν είπα ότι φταίνε οι παίκτες για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά με τη στάση που τήρησαν δικαίως ο λάζος αισθάνεται προδομένος. δηλαδή να συμμετέχουν σε ένα όργανο το οποίο μάχεται για τα δίκαια των ελλήνων παικτών από την μία, και από την άλλη να τους αφήνουν ξεκρέμαστους στην ανάγκη.
και μαζί σου για τον βασιλακόπουλο τι λέμε![]()
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.