Και εμένα μου τη δίνει όλο αυτό το σκηνικό με τις συνελεύσεις για να φιλοξενηθεί κάποιο άτομο -ξέρω για κατάληψη που για να μείνεις για μεγαλύτερο διάστημα των 2 ημερών σου ζητάν να δηλώσεις αναρχικός-, αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι ξενώνας.

Επίσης, το να συγχέεις τις ναρκοκαταλήψεις του εξωτερικού με τη πλειοψηφία αυτών της ελλάδας είναι τραγικό. Τελείως διαφορετικές καταστάσεις σε τελείως διαφορετικές κοινωνίες.

Το κτίριο εννοείται πως δεν τους ανήκει αλλά εφόσον βρέθηκαν εκεί πρώτοι ώστε να το οργανώσουν -ίσως και να το κάνουν κατοικήσιμο- και αργότερα να το υπερασπιστούν, ακολουθείς τους κανόνες που έχουν βάλει.

Σε άλλα νέα, την εμπειρία σου την έγραψες στο ηάρ και μάλλον όχι μπροστά στα μούτρα τους.

Μπράβο που φιλοξένησες τον Ισπανό. Ενημέρωσε τον και για το κάουτσέρφιν επί τη ευκαιρία, ίσως του φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

Τέλος, το σκατά στην αναρχία σας μου κάνει για πολύ ανοιχτόμυαλο, εμπεριστατομένο, και καθόλου παραπλανητικό -ίσως φταίει η φάση με το καπσλοκ στο σκατά- και αυτό το θρεντ είναι στο πολιτικσ για να πούμε πόσο κακοί είναι οι αναρχικοί, πόσο διαφέρουν οι θεωρίες από τις πράξεις τους, να γελάσουμε με τα ταγκς και να ξεσπάσει η χ.