Τι κάνει ο Bale ρε
Τι κάνει ο Bale ρε
απογοήτευση ρε πούστη,ούτε παντζιτζιφιακός - λύκοι δράμας
hang all hope from the nearest tree
ήταν ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα 2 προηγούμενα.
σκατά όμως
Rock or Nothing
Ματς σούπα και αποτέλεσμα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Άνευρο παιχνίδι και από τον ΠΑΟ, αλλά πως να μην είναι, αφού το σοβαρότερο αμυντικό χαφ και η τριπλέτα ( Λέτο, Νίνης, Γκοβού) που σχεδιαστηκε να πλαισιώνει τον Γάλλο ψωλαρά, απουσιάζουν χάρη στην τζιγγεροεπιλογή του άχρηστου που παρίστανε τον γυμναστή όλο το καλοκαίρι.Παίζαμε λοιπόν χωρις τα 4/5 των βασικών του κέντρου και το αποτέλεσμα είναι προφανώς ανάλογο. Η ομάδα κουρασμένη και κομμένη στα δύο, είχε να αντιμετωπίσει μια ρωσική εκδοχή του παιχνιδιού που πρόσφερε στην ανθρωπότητα πρώτη Ξάνθη: ταμπούρι και πεσίματα να κυλήσει ο χρόνος. Μέσα σε όλα αυτά είδαμε τον Νιόπλια να κρατάει παγκίτη τον Χριστοδουλόπουλο, (μοναδικό παίχτη όπως αποδεικνύεται τα τελευταία δύο μάτς που κάπως μπορεί να δώσει μια σπιρτάδα και μια "μπούκα" ελλείψει των άλλων) και αντ' αυτού να παίζει βασικός ο Μαρίνος που δημιουργικά δεν το πολυέχει το παλικάρι. Γαρνιτούρα και ανούσιος φραμπαλάς ως τώρα, βλέπω να αποδεικνύεται κι ο έτερος εναπομείνας "δημιουργικός" χαφ, Λουίς Γκαρσία, που αντι να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα βασικού, ακόμη και όταν γυρίσουν οι τραυματίες, έδειξε οτι το έχει το τόπι, αλλά από πρωτοβουλία και δημιουργία 0. Σχετικά με την φάση του γκολ νομίζω είναι πολύ οριακή και δυστυχώς νομίζω οτι είναι ελαφρώς οφσάιντ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέσπα αυτά εν ολίγοις. Νίκη με αεκ και τον Πουτάνας Γιο, και δεν θα θυμώμαστε τίποτα. Εξάλλου, αν δούμε δυό χρόνια πίσω, την τρίτη αγωνιστική του CL, ο ΠΑΟ ήταν με 1 βαθμό και το τελείωμα των ομίλων τον βρήκε πρώτο. Θεωρητικά λοιπόν πάντα τίποτα δεν χάθηκε ακόμη, γιατί ΕΣΥ μωρή ΠΑΝΑΘΑ το έχεις κάνει πράξη.Αυτά.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Μίζερη εμφάνιση.
ΥΓ. Φίξξξερ λες πίπες.
η αμυντικη λειτουργια ηταν καλη γενικα και ο ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ εκανε πολυ καλο ματς..αλλα χωρις ζιλμπερτο(που ηταν αυτος που βοηθουσε να παει σωστα η μπαλα μπρος και να ηρεμει το παιχνιδι) λετο και γκοβου ή νινη το αποτελεσμα ηταν να κλεβουμε μπαλες και μετα να γινεται μια τρυπα στο νερο καθως ο γκαρσια δεν ειναι εξτρεμ και ο μαρινος περισσοτερο βοηθαγε αμυντικα..
ε μετα τις αλλαγες το παιχνιδι εγινε πανηγυρι και δεν υπηρχε κανενα συστημα οποτε εκει αν μας καθοταν το γκολ...
Σαν καλός καμμένος, έκανα το παρακάτω και τελικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι οφσάιντ. Η φτέρνα του Σισέ και ο αγκώνας του Βύντρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι καταλογίσιμα τελικα...
Spoiler
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
αχχαχααχαχα μαλακες τωρα ειδα τα γκολ τοτεναμ...ο Bale () για την πλακα τα πεταξε στην ιδια γωνια ε..ιδιως το πρωτο αφου εκανε κουρσα το μισο γηπεδο απο αριστερα
Τάηλερ, ο Σισέ έχει και παίκτη μπροστά του, με τον οποίο παίζει να είναι ίδια ευθεία. Σίγουρα είναι οριακό όμως.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
οριακά ΔΕΝ είναι οφσάιντ, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...
Rock or Nothing
E ok ακόμα και χωρίς το κουτάκι του Ταιλερ φαίνεται πως το πόδι του Σισσέ είναι πιο πίσω από όλους. Είναι ένα οριακό offside, σιγά.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
το κουτακι του ταηλερ στερειται κατι πολυ σημαντικου
λεγετε ''προοπτικη''...
η κιτρινια διαγωνιος συγκλινει βεβαια κι αλλο αριστερα κανονικα,αλλα οκ για να καταλαβαινομαστε την εκανα παραλληλη
τουλαχιστον ενα μετρο οφφ
Τύφλα να χουν οι εκπομπές και οι Βαρούχες![]()