ποιοι εισαστε εσεις ? ας μπουμε στην λογικη του ΕΡ λοιπον, ΕΡίτες μου..
Γιατι εγω ειδα ικονοκλαστ να λεει πως οι εβραιοι χωνουν πουτσες στα δοντια της αρχαιας ελληνικης γραμματειας,
φοιβο να λεει πως οι αρχαιοι γαμησαν ολες τις επιστημες
κ σενα να παιζεις με τις λεξεις κ να μου λες σε μεσες ακρες πως φρασεις οπως
"Ότι το μυαλό και η καρδιά είναι για το ανθρώπινο σώμα, είναι η Ελλάς για την ανθρωπότητα"
"Καταραμένε Έλληνα ανακάλυψες τα πάντα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία… δεν άφησες τίποτα για εμάς"
"Η Ελλάς υπήρξε το αληθινό λύκνο της ελευθερίας στο οποίο σφυριλατήθηκαν οι πρώτες πολιτείες. Εμείς είμαστε οι μαθητές [αυτών] των μεγάλων ανδρών, σε όλες τις αρχές της επιστήμης, της ηθικής και της καλής διακυβέρνησης"
"Εαν αληθεύει πως το βιολί είναι το τελειότερο των μουσικών οργάνων, τότε Ελληνικό είναι το “βιολί” της ανθρώπινης σκέψης"
"Οι Έλληνες μας εντρόπιασαν όχι μόνο με την απλότητά τους, που είναι ξένη στην εποχή μας, είναι ταυτόχρονα ανταγωνιστές μας, όχι, συχνά τα πρότυπά μας, σε αυτά ακόμη τα σημεία ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ από τα οποία αναζητούμε ανακούφιση όταν μετανοούμε για τον αφύσικο χαρακτήρα των τρόπων μας. "
δεν ισοδυναμουν με ανωτεροτητα..
"Πού αναφέρει ότι αυτός ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον σύγχρονο; "
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΕΜΕ