στα θετικα του 2 οτι ξεφορτωθηκαμεSpoiler
στα ορια μετριοπροςκαλο το επεισοδιο
παραμενω επιφυλακτικος για την 5η με καποια αισιοδοξια λογω πρότερου έντιμου βίου
στα θετικα του 2 οτι ξεφορτωθηκαμεSpoiler
στα ορια μετριοπροςκαλο το επεισοδιο
παραμενω επιφυλακτικος για την 5η με καποια αισιοδοξια λογω πρότερου έντιμου βίου
Μπα, αφού
Spoiler
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Φτανει το δικο του το Ντεξτερακι. Τα αλλα τα μουλικα να μεινουν με τς' παππουδογιαγιαδες τους.
Α στα διαολα με την προεφηβεια της μικρης κ το μαλακισμενο σαν τη μανα'τ καλουλικο.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Όντως, μαλακία είπα, αν τα κράταγαν θα είχε ελάχιστο χρόνο για να σφάζει με σχολεία κλπ
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Το Dexter μαλλον ειναι η σειρα με την μεγαλυτερη και καλυτερη εξελιξη του πρωταγωνιστη σε ολη την ιστορια της τηλεορασης. Οσο αρρωστημενος και να ειναι ο χαρακτηρας του. Παρα πολυ καλο το δευτερο επεισοδιο, ειδικα τα τελευταια λεπτα του, κι ας μην δολοφονηθηκε κανεις. Ο Κουιν μαλλον θα μας αφησει χρονους ε...
έχει σήμερα επεισόδιο; Ρωτώ διότι κυκλοφορούν κάτι εκδόσεις οι οποίες δεν με πείθουν πως έχουν μέσα νέο επεισόδιο.
Έχει ναι. Πήγαινε στο eztv να το κατεβάσεις.
κανονικα.έχει σήμερα επεισόδιο;
στα του επεισοδιου:
Ειχα την φαεινη ιδεα να πιω τον πρωτο ζεστο καφε της σεζον βλεποντας ντεξτερ.και πανω που τελειωνε το φλιτζανι,πεταει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μασουκα τοSpoiler
...ακομα καθαριζω.
γαμησε το επεισοδιακι.
και σε συνδιασμο με το trailer του επομενου στο τελος,μπαινουμε σε τρελα γλεντια πολυ νωρις.
Spoiler
και εμενα μου αρεσε πολυ το επ και ενταξει μασουκα θεουλης τι να λεμε...
Στην αρχή βαρέθηκα λίγο, αλλά απ'τη μέση και μετά έφτιαξε πάρα πολύ, έχω περιέργεια που θα το πάνε τώρα. Ο Κουίν δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σε ρόλο Doakes πάντως.
subtitles paizoun?
edit: vghkan sto tvsubtitles
Last edited by wino; 11-10-2010 at 23:56.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día