Quote Originally Posted by rage for order View Post
κόλλαγε το πληκτρολόγιο αλλά είχες ποντίκι; δεν μπορούσες να ανοίξεις τίποτα από μενού αλλά πχ μπορούσες να ανοίξεις κάποιο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας;

δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει αλλά πριν πας σε opensuse ή κάτι άλλο αν θες να το παλέψεις βάλε το καινούργιο ubuntu που είναι να βγει σήμερα.
Ποντίκι είχα κανονικά. Ανοιγε πχ τον firefox, αλλά δεν άνοιγε κανένα drop down menu. Επίσης δεν μπορούσα να δω πχ την μπαταρία πόσο % έχει μείνει. Με λίγα λόγια, από το tray δεν άνοιγε τίποτα εκτός από τα screenlets και από τα drop down menus που έχει δεν ανοιγε τίποτα επίσης (εκτός από το firefox πού είναι δίπλα από αυτά). Όταν άνοιγα τον firefox, δεν μπορούσα να γράψω, ούτε έπιανε καμία συντόμευση, παρόλο που το πληκτρολόγιο έπαιρνε κανονικά ρεύμα (το usb πληκτρολόγιο που έχω, έχει συντόμευση για calculator και άνοιγε κανονικά όταν το πάταγα).

Τέλος δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με ubuntu, σχετικά νέος θα έλεγα, οπότε μην μου πείτε πολλά περίεργα.

Αυτό που μου την έσπασε με τον openSUSE 11.3 είναι πως δεν μπορούσα να κάνω τα πολύ βασικά. Δεν μπορούσα με τίποτα να ρυθμίσω το wireless και εκεί που φαινόταν να το χω ρυθμίσει (μου έβγαζε connected καρδούλες και ιστορίες), έπαιρνα τα αρχίδια μου. Αυτό σε 2 διαφορετικές μέρες, οπότε απελπίστικα και το σούταρα.
Τέλος άλλη απορία μου για opensuse είναι αν είναι αντίστοιχα εύκολος ο προγραμματισμός σε C όπως και στο ubuntu όπου απλά κατέβαζεις τον compiler και δουλεύεις με gedit και terminal.