ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ER™ ; where F1 drivers are born.
hang all hope from the nearest tree
Με την πρώτη, λόγω τσακαλιού δασκάλου που μάθαινε καλή οδήγηση (imo πάντα) και ενισχυτικής διδασκαλίας από φάδερ. Είχε πει και στο δάσκαλο οτι προτιμά να πληρώσει 10 φορές το παράβολο παρά να λαδώσει οπότε σαν άφραγκος φοιτητής που ήμουν τότε ξέρανε οτι δεν είχα και να θελα να πληρώσω... Μια παρατήρηση μου κάνανε σε μια προσπέραση διπλοπαρκαρισμένης νταλίκας γιατί έβγαλα φλας μέχρι να αλλάξω ρεύμα και δεν το κράτησα όλη τη διάρκεια και αυτό ήταν... Μετά με πήγαινε ο πατέρας στο βουνό στο χωματόδρομο και με έβαζε να το ανεβάζω πάνω με την όπισθεν...
Πάνε και 9 χρόνια από τότε αλλά τον καθηγητή τον θυμάμαι.. Ενας στην αγία παρασκευή ήτανε που έβριζε όλη την ώρα... Μια φορα μας είχε πεταχτεί μια ηλίθια όταν έκανα μάθημα, εγώ είχα σκαλώσει δεν έλεγα τίποτα, αυτός χαλαρός: μου κάνει μια "μην ανησυχείς είσαι οκ δεν έφταιγες εσύ όλα οκ" και μετά γυρνάει στην άλλη "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓ...." και κατέβαζε καντήλια για κανα δίλεπτο...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
οι εξετασεις οδηγησης με εκαναν να τα λεω κομματακι (κουoυτσικο) εξω απο τα δοντια γιατι αυτη η φαρα ειναι πολυ σαθρη (δασκαλοι και εξεταστες).
η οδηγηση γενικα μου εμαθε να περιμενω.
![]()
αυτό είναι σαν να λες ότι γαμάς επειδή πέρασες σχετικότητα ΙΙΙ με την πρώτη ενώ κόπηκες στις πρωτοβάθμιες εξισώσεις.
Ε ναι ρε φίλε, δε γαμάς τότε;
οχι ομως οταν η επισκευη της βλαβης κοστιζει κανα χιλιαρικο
lol, anaferomai sto gegonos pou se exw "mazepsei" kana dyo fores me to amaksi na se petaksw mia pros tin douleia kai mi pros to spiti sou nomizw ... stin empeiria na se paw volta anaferomoun
twra an stin poreia eixame sizitisei kai tis dikes sou epidoseis stin odigisi na sou pw tin ali8eia den to poly8ymamai(twra pou to skeftomai mallon kati legame tin prwti fora pou prosekses kai to N
, pantws mou to exoun pei ki alloi oti den 8ymamai pramata pou exoume pei enw odigaw, an ki ekeini tin wra parakolou8w kanonika tin sizitisi
)
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
το πήρα με τη δεύτερη, δε ξέρω γιατί το θεωρείτε achievement, αν με είχαν περάσει την πρώτη θα είχα γίνει ο φονιάς των δρόμων.