ρε παιδια, δεν ειπε κανεις πως δεν εχουν οι Εβραιοι σημαντικες προσωπικοτητες (κ γιατι να μην εχουν δηλαδη, ολοι οι λαοι εχουν), ασε που όλοι εξ αυτων αναγνωριζαν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμβολη των αρχαιων ελληνων στην πορεία την ανθρωποτητας..Baσικα επρεπε να σας προλαβω, διοτι κανοντας την παραπανω ερωτηση, παρελειψα να αναφερω την λεξη 'συγχρονοι'.
Anyway, το θεμα δεν ειναι εκει, στις συγκρισεις. Όλοι το ιδιο ειμαστε στην τελικη. Αλλά το να λεμε κοιταχτε ποσοι γαματοι εβραιοι υπαρχουν κ πως οι Έλληνες ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ γιδια ειναι μια μαλακια κ μιση.
Και μην παραθεσουμε αντιστοιχη διαχρονικη λιστα ελληνων γιατι θα πιασει 6667 σελιδες απο μονη της, ετσι ?
Αν ειναι δυνατον να μην αναγνωριζουμε την αξια ανθρωπων οπως ο μεγιστος Einstein - πασιφιστης και ειρηνοφιλος οσο δεν παει κ στα αρχιδια μας απο που καταγεται- ο cohen k o dylan, o woody allen -poy brizei, ειρωνευεται κ ρεζιλευει το γενος του οσο κανεις αλλος- κ όλων των αλλων που αναφερθηκαν.
Το θεμα για μενα ειναι τι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ οι δυο αυτες 'ιδεολογιες' κ γιατι ΕΜΕΙΣ ως ελληνες σφαζομαστε μεταξυ μας και οι περισσοτεροι εξ υμων δεν αντιλαμβανομαστε σε ποσο υψηλη εκτιμηση μας εχουν ολοι οι πολιτες του κοσμου..Όπου κ αν εχω ταξιδεψει το χω δει αυτο.. Το γιατι εγινε της καραπουταναρας πχ όταν στην Γαλλία πηγαν να αφαιρεθουν τα αρχαια ελληνικα απο την σχολικη υλη -φυσικα ο νομος δεν περασε απ οσο ξερω- ενω εδω μιλαμε αγγλικα ολο κ περισσοτερο, δεν μαθαίνουμε ορθογραφια, στο FB ta κοριτσακια μιλανε αποκλειστικα στα αγγλικα μεταξυ τους κλπ.
Μην ξεχναμε επισης πως εχουνε την επισημως την ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ γλωσσα του πλανητη, μαζι με τα κινεζικα. Συγκρινετε βεβαια αυτους τους δυο κωδικες για το γελιο.. Μογγολοι με τα γιο τσι μανγκ τουνγκ γιαν με την ομορφια κ απιστευτη πληροτητα της δικης μας γλωσσας.
Γιατι οταν εισαι αγγλος γαλλος γερμανος εχεις το ελευθερο να εκθειάσεις τους Έλληνες κ την ομορφια της πατριδας μας, ενω αμα εισαι ελληνας κ κανεις το ιδιο εισαι φασιστας.
Γιατι χαρακτηριζουμε γραφικους τυπους σαν τον Λιακοπουλο που ισχυριζεται πως οι Ελληνες ανακαλυψαν το Αμερικα (επειδη αναγραφεται καθαρα στο αρχαιο κειμενο πως ο Θησεας ταξιδεψε δυτικα) κ εχουν 40000 χρονια ιστοριας κ πολιτισμου, πολεις σε ολο τον πλανητη, ενω αμετρητους γαλλους γιαπωνεζους γερμανους που ισχυριζονται το αυτο τους παιρνουμε στα σοβαρα.
Εδω δεν εχουμε σχολη που να δινει ντοκτορα-διδακτορικο στις κλασικες σπουδες ενω στον υπολοιπο κοσμο γινεται της πουτανας.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
σε τι διαφωνάς;
Κοίτα, σοβαρά τώρα και χωρίς ίχνος κακίας, δεν είναι κακό να πεις απλά ότι είσαι φασίστας, δε χρειάζεται να μας πείσεις ότι είσαι πατριώτης και όχι εθνίκι και ότι έχει διαφορά, δε χρειάζεται να το εκλογικεύσεις, δε θα σου κρατήσουμε μούτρα, αποδώ η ομορφιά της γλώσσας μας κι αποκεί οι μόγγολοι, έγινε, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ποιο μόγγολο μούτζωσε
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Λυπάμαι, αλλά πάλι κάνεις λάθος. Παρότι υπάρχει η υπόθεση και για παλαιότερες γλώσσες, αυτές που γνωρίζουμε ως αρχαιότερες προφορικές γλώσσες είναι τα σανσκριτικά (5η χιλιετία π.Χ.), την σουμεριακή γλώσσα και την κινέζικη (4η χιλιετία π.Χ.).
Όσον αφορά τις γραπτές γλώσσες με συστηματικό τρόπο γραφής: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...itten_accounts
BTW, ο Ηρόδοτος αναφέρει ως πρώτη γλώσσα την φρυγιακή, οπότε σίγουρα δεν ισχύει ο χαρακτηρισμός της αρχαίας ελληνικής ως αρχαιότερης γλώσσας.
Όχι, όχι, όταν αυτά που αναφέρεις δεν συμπίπτουν με την ιστορική πραγματικότητα αλλά προέρχονται από την εθνικιστική προπαγάνδα, τότε είvαι λογικό να σε ταυτίζουν με φασίστα.
Επειδή δεν ισχύει;![]()
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Υποθέτω ότι ο cybernaut εννοεί την αρχαιότερη γλώσσα από αυτές που εξακολουθούν να μιλιούνται.
ικονοκλαστ, φθογγε, ρατ, σας σεβομαι ως ατομα, θεωρω πως ολοι εχουμε πραματα να μοιραστουμε κ να ανταλλαξουμε αποψεις πολιτισμενα, σοβαρευτειτε λιγο ομως ρε, δεν γινομαι ουτε πλευρης ουτε καν λιακοπουλος ή οποιοσδηποτε αλλος πωρωμενος να πω πως χρειαζεστε κρεμάλα ή τουλαχιστον γιατρό αν πιστευετε την παραπανω προταση, εχω ομως μια ερωτηση να κανω.
Νομιζετε πως αποδυκνυετε κατι με το να εισαστε τοσο απολυτοι σε τετοια θεματα, δεν θα σας παιρναν με τις ντοματες σε οποιοδηποτε σημειο του πλανητη ξεστομιζατε κατι αντιστοιχο ή επειδη ενας τυχαιος cybernaut μπορει να λεει τις παπαριες που πιστευει και σας τσαντιζει, σας κανει να αντιτιθεστε τοσο στην ελληνικη ιδεα και να υπερβαλλετε περα απο καθε προσδοκια? Δηλαδη αν ειναι δυνατον ρε παιδια, 'ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ της αρχαίας ελληνικής γραμματείας' ,
ποσο 'εβραιος' πρεπει να σαι μονο κ μονο να ΣΚΕΦΤΕΙΣ κατι τετοιο..
Ξαναλέω πως δεν μειωνω κανεναν πολιτισμο, κανενα γενος, αναγνωριζω την προσφορα των παντων, απλα,
ΕΛΕΥΘΕΡΑ, χωρις φοβο κ παθος εχω διαλεξει να εξυμνω εκεινους τους ανθρωπους που εκαναν τοσο κ τοσα δυσθεωρητα πολιτιστικα κ νοητικα αλματα, να τους θεωρώ ακομα κ σημερα αξεπεραστους, και να τους εχω δικους μου 'αγιους', αντι για τον αη ποντ, τον αη λάινερ και τον αη γιωργη που σκοτωσε τον δρακο .
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Rwxamhs και ίσως cybernaut, μπορείτε να εξηγήσετε σε εμένα που διαφωνείτε με αυτά που γράφω; Ευχαριστώ.