Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Δευτερον, μπορει να ειναι οπως λες ολα, αλλα η ουσια ειναι πως υπαρχουν 4 τοπικ για το αγγλικο ποδοσφαιρο, και ειναι ενοχλητικο, ειτε ηταν Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα, Γαλλια ή Μαγαδασκαρη, οποτε το να γινεσαι(στε) ευαισθητοι με το θεμα αυτο ειναι δικο σου (σας) προβλημα. Τριτον, θεωρω το αγγλικο ποδοσφαιρο υψιστου επιπεδου και το παρακολουθω τακτικα, αν προσεχες λιγο παραπανω θα το ειχες καταλαβει αντι να θεωρησεις το ευκολο, αποψη που συμπιπτει με την αποψη της Μορφιν, ε λολ, κατσε και μιλα με την μορφιν για μπαλα, το μονο στο οποιο ειναι καλη ειναι να πεταει εξυπνακιστικες ατακες οποτε λεει καποιος κατι που δεν της αρεσει, χωρις να εχει καταλαβει οτι εχει γινει πιο γαυρους κι απο τους γαυρους η ιδια.
δεν βλέπω το λόγο της ξαφνικής σου επίθεσης προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον χαρακτηρισμό "γαύρος" (ο οποίος όπως καταλαβαίνω χρησιμοποιήθηκε προσβλητικά), όταν ουδέποτε έχω ασχοληθεί με την κατηγορία Σούπερ Λίγκα πέραν του θέματος "Prediction League" και σε προκαλώ να ψάξεις τις δημοσιεύσεις μου για να το διαπιστώσεις ο ίδιος. Επίσης δεν κατανοώ πώς συμπέρανες ότι οι απόψεις μου συμπίπτουν με αυτές του χρήστη Mitsmann σχετικά με το θέμα το οποίο συζητείται. Το δικό μου σχόλιο "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" εξέφραζε με σαφή τρόπο την ικανοποίησή μου για την παραίτησή σου (αν και εικονική) από την κατηγορία "Athletics". Ο λόγος είναι ότι τα σχόλια που προσθέτεις στα θέματα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι σχεδόν πάντα κακεντρεχή, κομπλεξικά, βρίθουν ανακριβειών και ασχετοσύνης, συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που συζητείται αλλά στοχεύουν απλώς στο να μειώσουν μια συγκεκριμένη ομάδα της οποίας τυχαίνει να είμαι οπαδός. Κάποιος με σχετική μόρφωση θα έλεγε πως ίσως πάσχεις από κάποιο σύμπλεγμα το οποίο οφείλεις να λύσεις με επαγγελματική βοήθεια. Εξόν από αυτό, η αντικοινωνική σου συμπεριφορά κρίνεται ιδιαιτέρως ανάρμοστη σε έναν χώρο όπως το παρόν φόρουμ, σκοπός του οποίου είναι η συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και ουχί οι λεκτικές διενέξεις. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι θα κινηθώ δικαστικά για να δικαιωθώ για την ηθική βλάβη που υπέστην ως απότέλεσμα της απρόκλητης εξίβρυσης και δυσφήμισης από το πρόσωπό σου, η οποία βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου.
Φιλικά,
Ψώνια Γερογιαννηκωστόπουλου