"3 φορές μου χουνε πάρει δείγμα και το 'χουνε στείλει στο χημείο του κράτους, ακόμα να βρούνε τι έχει μέσα"
"3 φορές μου χουνε πάρει δείγμα και το 'χουνε στείλει στο χημείο του κράτους, ακόμα να βρούνε τι έχει μέσα"
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ΤΟ παθαινω αρκετα συχνα, πλεον οποτε συμβαινει απλα περιμενω να ανακτησω τις αισθησεις μου πληρως και δεν εγινε και τιποτα, σιγα τη μαλακια, πιο περιεργο ειναι το ντεζαβου παρα αυτη η μαλακια.
Ανεκτιμητο θρεντ παρολα αυτα
Γαμιέστε εσείς με το ντεζαβού, πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν το παθαίνει.
έντιτ, τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση, πχ μάλλον είμαι ακόμα στην πρώτη μου ζωή
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Η. mode on: πρωτόζωο.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ε υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι το μυαλο σου αποθηκευει πληροφοριες που μολις βιωσες στην long term memory αντι για την short term memory, οποτε μεχρι να επεξεργαστεις εσυ την πληροφορια αυτο που μολις εγινε πλεον φανταζει ως μακρινη αναμνηση και παθαινεις λιγο ενα "wat" κολλημα.
Αχαχα, άκου τι σκέφτεται ο κόσμος. Σόρι αλλά θα προτιμήσω τη δική μου ερμηνεία.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Δεν ξερω που κολλησες, ακουγεται πολυ ομορφη θεωρια παντως. Βεβαια μπορεις να μην κανεις τα μισα πραγματα που θελεις να κανεις σε αυτη τη ζωη και να περιμενεις να τα κανεις στην επομενη! Εγω λεω να τα προσπαθησω.
Ρε σεις, στην αρχη του τοπικ μιλουσατε για τον "μαυρο ανδρα".
Μετα ειδα την γνωστη ζωγραφια που προσεξα αυτο το ξεμπαρκο αλογο...
....Εγω γιατι φοβαμαι πως αν παθω υπνικη αϋπνοια το πρωι θα τσουζει ο κωλος μου;
Deafening, painstaking, BB King
έπαθα κάτι παρόμοιο πριν καμιά βδομάδα. όπως ήμουν έτοιμος να πέσω στα χέρια του μορφέα, ξαφνικά παραλύω. ο διακόπτης του πορτατίφ ήταν 1,5 εκατοστό μακριά απτό χέρι μου και δε μπορούσα να κουνήσω χέρι/δάκτυλο/τίποτα να τον ανοίξω. να μιλήσω δεν προσπάθησα, δε συνηθίζω να μιλάω στον εαυτό μου εξάλλου. μετά από 2-3 λεπτά κατάφερα και άνοιξα το φως. κοίταξα τριγύρω για κανα μαύρο άντρα αλλά δεν είδα τίποτε γαμώ το χριστούλι (θα του λεγα να γραφτεί ιαρ).
[edit. ξέχασα ότι άκουγα κι έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σαν αυτό που ακούμε μετά από συναυλίες x20 (με πρόχειρους υπολογισμούς)]
Last edited by dopefiend; 07-10-2010 at 02:34.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
χθες το βράδυ λίγο πριν με πάρει ο ύπνος κοιτάζω δίπλα απτο κρεβάτι και βλέπω μόρα με μπλούζα του γαύρου. κόκκαλο ο δικός σου!
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Αφου διαβασα το κωλοθρεντ το επαθα σημερα το πρωι. Ξυπνησα και δεν μπορουσα να κινηθω. Μαλακες!
1) e4, c5
2) Νf3