Πάρε πινκ αν και προσπαθώ και εγώ να σου εξηγήσω οτι δεν κατηγορεί κανείς αυτούς που ενώ τα ξέρουν είναι το μάθημα γαμημένο και άρα σκονάκι, για τους έλαμωρεδιάβασματώρα είναι τα σχόλια...
Πάρε πινκ αν και προσπαθώ και εγώ να σου εξηγήσω οτι δεν κατηγορεί κανείς αυτούς που ενώ τα ξέρουν είναι το μάθημα γαμημένο και άρα σκονάκι, για τους έλαμωρεδιάβασματώρα είναι τα σχόλια...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
ειμαι στη δεθτερη σελιδα και ψιλοβαριεμαι να διαβασω παρακατω. ως ειδικος στα σκονακια εχω να πω τα εξης
πρωτον χαρμπινγκερ αν σε ειχα επιτηρητη και φεροσουν ετσι, μπορει και να σε γαμουσα επειδη εχεις μαλακισμενο ατιτιουντ, ποιος εισαι μωρε στην τελικη? παλιοτσιρακι των λαμογιων\
2.
τουλαχιστον στη δικια μου δεσμη(στανταρ πανω κατω ειναι τα ιδια σε ολες τις θετικες επιστημες), δε παιζει να περασεις σοβαρο μαθημα με σκονακι αν δεν εχεις διαβασει. απλα δε παιζει.
ποσα σημαντικα και δυσκολα μαθηματα εχει καθε σχολη? πχ εμας απο τα 46 ηταν τα 10
ε αυτα ρε μαγκα αν δεν εχεις διαβασει, ολο το βιβλιο να εχεις κανει σκονακι θα παρεις τα αρχιδιαμου
ασε πχ που αν πας σε ενα κωλομαθημα πχ μαθηματικα 3α και κανεις σκονακια το περασεις νυχτα και δεν εχεις ιδεα απο στροβιλισμους και αρχιδια, αν λυσεις ασκηση ηλεκτρο εμενα να με γαμησεις.
3. εγω επικροτω τα σκονακια. το ακλο σκονακι ισοδυναμει με διαβασμα
και ουσιαστικα φερνει την ισορροπια στο διαβασμα γιατι υυπαρχουν και μουνοπανα που πιστεθουν οτι μπορεις να θυμασαι 7 εκατομμυρια αχρειαστους τυπους απεξω ετσι για να το παιξουν μαγκες επειδη οι γυναικες τους τοθς χωνουν δονητες στο γκωλο
μαθητες μου που κανουν σκονακια δε με νοιαζει. τους αξιολογω και το σκονακι αν τους δω. αν ειναι μαπα τους δουλευω. οι πιο πολλοι δε ξερουν καν να κανουν
μπορει να ειμαι ο μπερνης αλλα μερικοι ειστε πιο τρομπες και απο την τρομπα του ποδηλατου μου ε. μυαλο κουκουτσι
αντε με συγχισατε βραδυατικα
υγ. τι ηθελα και μπηκα στο θρεντ μωρε γαμω το μακη... ξερω και ιστορια που εφαγε σφαλιαρα αλλα δε σας τη λεω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
re agamhte μαλακα πουστριγκο ποιοι καθηγητες να σου γαμησω?
πανε τα μουνοπανα κοβουν τον κοσμο με 4 παει ο αλλος να κλαφτει, και του λεεν ε κανε μου μια εργασια μπλα μπλα, το λενε σε 10 , τις ενωνουν και εχουν φτιαξει βιβλιο. δεν ετυχε σε μενα ετυχε σε ΠΟΛΛΟΥΣ κολλητους μου.
ρωτα για τη συγχρονη στην πατρα πως βγηκε το βιβλιο
ζωο
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
αυτο μου θυμηζει την ιστορια με τοιν καργιολη τον περσεφονη στην πατρα
ειχε επιλογη στα λειζερ, ε εγω εκανα διπλωματικη σε κατι παρεμφερες ειχα διαβασει πολυ για λειζερ και ηθελα ν α παω καλα.
δεν εκανα σκονακι ενω εκανε ολ οτο αμφιθεατρο. πηρα 3 και ολοι το περασαν. τα πηρα. νεξτ ταιμ σμικρυνση ολο το βιβλιο. σας ορκιζομαι του εγραψα μεχρι και
(βλ. σχημα 2.345) χωρις να εχω καν σχημα
πηρα 10
ναι λοιπον υπαρχουν πολλοι μαλακες καθηγητες. υπαρχουν αλλοι τοσοι που δε νοιαζονται, υπαρχουν 2-3 που οτι σκονακι και να κανεις δε το παιρνας ποτε και υπαρχουν καποιοι που σου θυμηζουν για πιο λογο ηθελες να περασεις σε αυτη τη γαμοσχολη.
δε θα ασχοληθω ομως με την αξιολογιση σηκωνει τεραστια κουβεντα
θα ασχοληθω με κατι αλλο
ρε σεις τελικα εχετε καταλαβει τι σας δινει το πανεπιστημιο?
το ουσιαστικο τελικα δεν ειναι η γνωση, η πληροφορια
το ουσιαστικο ειναι να μαθεις να σκεφτεσαι, και να μπορεις να συλεξεις μονο σου την πληροφορια που χρειαζεσαι. οπως και να ανοιξεις το γαμωκεφαλι σου και να μη νεισαι κολληματιας. ολα τα αλλα τα βρισκεις με χιλιους2τροπους αν θες
ποθτανα ολα
iola 11
δεν περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν τέτοια στιγμή αλλά ο μπέρνιν τα 'πε όλα, πλήρες ρισπέκτ.
After the Triumph of Your Birth.
λοκ και μπαν στους επιτηρητες
πες τα μπέρνη!
*6 φοιτητές ψάχνουν να βρουν θέση, όταν ξαφνικά βρίσκουν τον καθηγητή στο διάδρομο*
- Ε κύριε, δεν χωράμε
- ?! Τι γέμισαν;
- Ε όλες από 201 έως 205 είναι γεμάτες
- Α ναι, άνοιξα και την 206 είναι ήδη και επιτηρητής εκεί, πηγαίνετε.
*Πηγαίνουν στην 206, μπαίνουν και βλέπουν να ακουμπάει στην έδρα ο επιτήρητης με βλoσυρο ύφος. Ωχ "Ράμπο", σκέφτηκαν. Η αίθουσα άδεια, παρ'όλα αυτά, ασυναίσθητα, έκατσαν στο πίσω μέρος.*
Ο επιτηρητής με το ύφος γαμαω μοιράζει κόλλες, θέματα, πάει και στηρίζεται στην έδρα ενώ πιάνει τον καφέ του και κοιτάζει τους φοιτητες έναν-έναν. Περπατάει μέχρι τη πόρτα, βγάζει το κεφάλι έξω, φτιάχνoντας τη γραβάτα του, κοιτάζει προς τη μια μεριά, κοιτάζει προς τα πίσω και πετάγεται σαν ελατήριο προς τα μέσα, χωρίς το σοβαρό ύφος λέγοντας:
- Λοιπόν, φιλάω τσίλιες, αντιγράψτε γρήγορα μεταξύ σας να τελειώνουμε να πάμε και για κανένα καφέ.
Και βγάζει πάλι το κεφάλι απ'έξω κοιτάζoντας σαν την κομπρα.
For the record, κανένας από τους 6 δεν ξέραμε τίποτα και κοπήκαμε.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε ιστορίες για το πως καθηγητής κόβει τα πάντα πέρα από συγγενείς/φίλους κτλ, πως ο άλλος έκοψε έναν φίλο μου από Καλαμάτα γιατί το τοπικό όνομα του ακουγόταν "ξενο" και:
"Πρώτα τα ελληνόπουλα και μετά οι ξένοι",
Πως έχουμε βγει 2 φορές στον Μάκη (beat that, Καποδιστριακό), και πως ο καθένας εκει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, νοιάζεται μόνο για τον μισθό του και κάνει ότι γουστάρει.
Go figure.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ΠΑ.ΠΕΙ????
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Σηψη. Αλλα "ξηγημενος" ε;
Αναρωτιεμαι δυνατα... Δεν ξερατε το Χριστο σας.
πατε να δωσετε. ούτε σκονακια δεν εχετε ετοιμασει για την περιπτωση που κατσει ξηγημενος ή βλακας επιτηρητης;
Αλλα σας αξιζε!
1) e4, c5
2) Νf3
Δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλοι, αλλά ήταν τον Ιούνιο και εγώ λόγω έλλειψης χρόνου το είχα αφήσει για Σεπτέμβριο και πήγα απλά να δω τι βάζει κτλ.
Magellan, τει θεςς.
Μακης στόρι:
Τμήμα Ηλεκτρονικών, καθηγητής βάζει σαν πρακτική άσκηση φοιτητές επί πτυχίω, να διορθώνουν χαλασμένες πλακέτες (μεταξύ αυτών και ο αδερφός του κολλητου μου, που φυσικά δεν ήξερε τίποτα για το τι συμβαίνει). Όπως αποκάλυψε κάποια νύχτα ο Μάκης, οι χαλασμένες πλακέτες ήταν από φρουτάκια οπότε ο καθηγητής έβαζε τους φοιτητές να τις φτιάχνουν και-καλα για πρακτική και μετά αυτός έβγαζε τα φράγκα. Μεγάλες στιγμές.
Last edited by SpiritCrusher; 27-09-2010 at 16:33.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka