Μυθολογικά αυτή η μαλακία λέγεται Λίλιθ αν δεν κανω λάθος. Και είναι κάτι σαν ψυχικός βρικόλακας και καλά.
Spoiler
Μυθολογικά αυτή η μαλακία λέγεται Λίλιθ αν δεν κανω λάθος. Και είναι κάτι σαν ψυχικός βρικόλακας και καλά.
Spoiler
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Μυθολογικά έχει πολλές ονομασίες. Λίλιθ, Μόρα, Ίνκουμπους/Σούκκουμπους...
Επιστημονικά:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
ομοιότητες ακα σωσίες:
το άλογο στον πίνακα με:Spoiler
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Μου εχει τυχει και ειναι γαμησε τα τρομαχτικο. Εντελως ανημπορος για λιγα λεπτα.
Υπνικη παραλυση. Μορα, Σκιερος και λοιπα..
Ενα βαρος σε πλακωνει και σε ζεσταινει. Για να μην πω την ιστορια φιλης με εναν πανθηρα και χεστουμε..
δε πιστευω σ αυτα τα πραγματα αλλα πριν 10 μερες μου περιεγραψαν οτι κατι τετοιο ετυχε, και η περιγραφη ειναι ακριβως ιδια.
δε ξερω. πιθανοτατα ειναι καποια ντεμι-ονειρικη κατασταση.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ειχα δει μια χαρδαβελλο-εκπομπη σχετική με τη Μόρα και είναι απίστευτο πόσοι άνθρωποι έλεγαν οτι το έχουν πάθει αυτό. Από γνωστούς μου κάτι τέτοιο έχει πάθει κι ο παππούς μου όταν ήταν κοντά 25 (τώρα είναι 93) και φυσικά τότε δεν επρόκειτω για φάση hype του στυλ οτι το είχε στο μυαλό του και του συνέβη σε φάση ανθυποβολής. Προσωπικά πιστεύω οτι έχει τελείως επιστημονική εξήγηση, αλλά απαξ και σου συμβεί με την δυσφορία που λένε οτι νιώθεις αντε να μην μπεις στο τριπάκι για Μόρες και Κουτρουμάνους. Όσοι είστε ανωμαλάρες πάντως και θέλετε ντε και καλά να νιώσετε πως είναι να στέκεται αυτή η μαλακία δίπλα σας να βάλετε να ακούσετε το Totengott απο το Monotheist![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Βαρβάρα, ΟΚ έγινε αυτό, υποστηρίζεις ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να έχει μεταφυσική εξήγηση;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Θα σου απαντήσω με αυτό
και θα σε προσκαλέσω να το ξανασυζητήσουμε αν σου συμβεί ποτέ.
'Οσο κι αν συγκρουόταν με τη λογική μου σε εκείνη τη φάση, ήμουν βέβαιη πως κάθεται στο στήθος μου ένας δαίμονας ρε μαλάκα. Ένας γαμημένος δαίμονας. Όχι κάποιο ζώο, όχι κάποιος παππούς, όχι κάποια νεράιδα, αλλά ένας δαίμονας. Ότι ένιωθαν δηλαδή κι άλλοι που το έχουν βιώσει.
Τυχαίο..?
Last edited by Drumsick; 26-09-2010 at 14:15.