Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Η πλάκα εν τω μεταξύ είναι ότι πολλοί καθηγητές όχι μόνο ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά το ανταμείβουν κιόλας (δηλαδή σε περνάνε), έχοντας επίγνωση του πού δουλεύουν. Και τελοσπάντων, είτε αντιγράψεις είτε όχι, από το ελληνικό πανεπιστήμιο θα βγεις παντελώς αμόρφωτος οπότε τι το συζητάμε.
αυτο μου θυμηζει την ιστορια με τοιν καργιολη τον περσεφονη στην πατρα
ειχε επιλογη στα λειζερ, ε εγω εκανα διπλωματικη σε κατι παρεμφερες ειχα διαβασει πολυ για λειζερ και ηθελα ν α παω καλα.
δεν εκανα σκονακι ενω εκανε ολ οτο αμφιθεατρο. πηρα 3 και ολοι το περασαν. τα πηρα. νεξτ ταιμ σμικρυνση ολο το βιβλιο. σας ορκιζομαι του εγραψα μεχρι και

(βλ. σχημα 2.345) χωρις να εχω καν σχημα

πηρα 10

ναι λοιπον υπαρχουν πολλοι μαλακες καθηγητες. υπαρχουν αλλοι τοσοι που δε νοιαζονται, υπαρχουν 2-3 που οτι σκονακι και να κανεις δε το παιρνας ποτε και υπαρχουν καποιοι που σου θυμηζουν για πιο λογο ηθελες να περασεις σε αυτη τη γαμοσχολη.

δε θα ασχοληθω ομως με την αξιολογιση σηκωνει τεραστια κουβεντα

θα ασχοληθω με κατι αλλο

ρε σεις τελικα εχετε καταλαβει τι σας δινει το πανεπιστημιο?
το ουσιαστικο τελικα δεν ειναι η γνωση, η πληροφορια

το ουσιαστικο ειναι να μαθεις να σκεφτεσαι, και να μπορεις να συλεξεις μονο σου την πληροφορια που χρειαζεσαι. οπως και να ανοιξεις το γαμωκεφαλι σου και να μη νεισαι κολληματιας. ολα τα αλλα τα βρισκεις με χιλιους2τροπους αν θες