είστε και πολλές πανάθεμα σας...
@rudie : δηλαδή εσύ που είσαι πιο ψαγμένος από μένα ας πούμε έχεις το δικαίωμα να τους κράζεις, ενώ εγώ όχι ?
@virus : τα πικς του ύπνου πήγαιναν για την μπάντα. εγώ είμαι για τον μπούτσο λοιπόν που με νοιάζει το τι κάνει ο δίπλας μου αλλά εσύ έχεις σκάσει με το γιατί εγώ έχω στραβή άποψη για τους αρκάηβς. εσύ γιατί ασχολείσαι ?
@stam : παρακάλα για καμμία πικ γκόμενας στο φόρο mr. high life.
@pinatero : για σένα λοιπόν κύριε πινατέρο μπορεί και υφίσταται η κατηγορία "καθυστερημένος μεταλάς", ενώ δεν μπορεί να υφίσταται η κατηγορία "δηθενάκιας κλαψομούνης"(και αυτό ισχύει και για την μπάντα και για τον κόσμο).
το πρόβλημα δεν είναι το σανό που ταίζουν τα ραδιόφωνα και τα σάητς δημιουργόντας μύθους και παίζοντας αρχιδιές από το πρωί ως το βράδυ. το πρόβλημα είμαστε εμείς οι καθυστερημένοι μεταλάδες. το οτι προμοτάρουν μια μαλακία και τρέχουν όλοι γιατί είναι ΙΝ, γιατί είναι ΧΑΗΠ, γιατί ΟΟΥ ΓΙΕΑ είναι πάλι πρόβλημα δικό μας. επίσης κάποιος μπορεί να βουρκώνει και με το "1992 μαζί κι αυτό το χρόνο, μαζί εμείς οι δύο" γιατί του θυμίζει που έσφιγγε ένα καλό μουνί από την Πολίχνη, αυτό τι σημαίνει οτι πρέπει να αποδεχτώ την βλακεία που τον δέρνει ? την κρίνω και την κατακρίνω με τον ίδιο τρόπο που θα κατακρίνει και εμένα κάποιος τυχαίος (εντελώς τυχαίος) επειδή μου σηκώνεται το καυλί με το Take hold of the flame. τι θα γίνει δηλαδή θα πάψουμε να έχουμε γούστο και κρίση για να είμαστε ουλαλά και αντικειμενικοί. βγήκε ο nodo και είπε πέρασε τέλεια. μαζί του. βγήκε ο casshern και είπε για τον πούτσο. δέκα φορές μαζί του. εσύ τι έρχεσαι και παριστάνεις τώρα τον διδάκτορα καλών τρόπων ?