0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
να κι ο άλλος. επίτηδες έβαλα το άρθρο κ σχολίασα έτσι για να επιβεβαιώσω τη συγγένειά σας με τον ολλανδό. οκ, άμα ενοχλεί τόσο η κριτική σε έναν προπονητή που έφυγε πριν 9 μήνες να σαπουνίσουμε το στόμα μας και να ρίξουμε κ πιπέρι άμα τον ξανα-αναφέρουμε.
άλλο το παραπάνω κ άλλο ότι γενικά διασκεδάζω να διαβάζω βαϊμάκη και συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεών του.
το Χρήστο Κοντό λέω που βγαίνει στην ερασπορ και γενικά κάνει ρεπορταζ παναθηναϊκού. ο άνθρωπος είναι γραφικός και δηλωμένος βάζελος, αλλά κ στην περιγραφή κ στις ειδήσεις που αφορούν την ομάδα είναι σχεδόν πάντα έγκυρος. αρθρογραφία δεν ξέρω που κάνει ούτε έχω διαβάσει.
επίσης, το ότι είχε μαλώσει ο τεν τεν με πολύ κόσμο - ή μάλλον το "μαλώσει" είναι λίγο άκυρο - ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ άπειρο κόσμο στην ομάδα δεν το λέει μόνο ο βαϊμάκης, αλλά κ ο νικολογιάννης, ο οποίος είναι εξίσου έγκυρος με τον κοντό στις ειδήσεις και δε νομίζω να έχει κανα συμφέρον να γράψει μαλακίες επί του θέματος. όταν είσαι αφεντικό κάπου κ απαιτείς σεβασμό από αυτούς που δουλεύουν για 'σενα, πρέπει να δείχνεις κ σεβασμό, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι. Η κύρια ένσταση για τον κλαριτζή όλων αυτών των "ΑΡΔ" ήταν το παραπάνω. τώρα πώς εσύ λες ότι είναι ψέμα, μου φαίνεται μυστήριο, εκτός αν έχεις κάποιον που στα λέει εκ των έσω οπότε πεστο για να πάω πάσο.
εσύ μπορείς να εξηγείς τα λεγόμενά μου όπως θες κ κατά το δοκούν κ να επιλέγεις τα σημεία που σε συμφέρουν για να απαντήσεις, αλλά δε διάβασα ακόμη τη γνώμη σου για το αν πρέπει να γίνει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα σέρνεται. για το τζιγγερ τα'παμε ωραία κ τα συμφωνήσαμε, πάει αυτός. τώρα τι γίνεται?