Το καλό πισί-φουρνάκι μου έχει γίνει τόσο αργό που πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής μου και άνοιξε μετά από τόση ώρα που είχα ξεχάσει πως πάτησα. Σκαλωτικό, νόμιζα μου μιλούσε ο "ο υπολογιστής μου" στο μσν όταν εμφανίστηκε στη γραμμή εργασιών.
Το καλό πισί-φουρνάκι μου έχει γίνει τόσο αργό που πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής μου και άνοιξε μετά από τόση ώρα που είχα ξεχάσει πως πάτησα. Σκαλωτικό, νόμιζα μου μιλούσε ο "ο υπολογιστής μου" στο μσν όταν εμφανίστηκε στη γραμμή εργασιών.
It is known.
Με εχει πιασει νευρικο.
Ηρθε χαρτι που ζηταει στην γιαγια μου να επιβεβαιωσει πως ζει, γιατι κανουν και καλα ελεγχο στους υπερηλικες συνταξιουχους.
(Bytheway η γιαγια ειναι 95).
Ζηταει να παρουσιαστει σε καποιο γραφειο, και σε περιπτωση που αυτο δεν ειναι εφικτο, να παει καποιος δικος της με ταυτοτητα της και υπευθυνη δηλωση της.
Μλκ, δηλωνω οτι ζω.
Δακρυα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
1.000.000dimosious ipalilous exoume/gamise ta!![]()
Τελομεραση ρε πουστη. Να τους θαψει η ρουφιανα.
http://tzagalagabugu.blogspot.com/20...-grannies.html
Last edited by HAVOC; 21-09-2010 at 22:12.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
o θρασερ λειπει πολυ απ τα μουσικα τελευταια![]()
Tea Party site 4channed. Η φάση είναι ότι το Oregon Tea Party, για κάποιον περίεργο λόγο είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το motto των Anonymous, με αποτέλεσμα....
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-stranger.html
Μην παροτρυνετε τον Η![]()
Γεια σας!
κρεβατάρα 70ευρου από ικέα κράτησε μια βδομαδούλα. πάκετ και πάλι τράβηγμα ή στρώμα στο πάτωμα?
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
στρώμα στο πάτωμα
satan was a lez
μονο γουντι γκαθρι ρε μουνια
Εγώ που είμαι λαρτζ τύπος είχα δώσει 180 ή κάτι τέτοιο και κράτησε κανα εξάμηνο. Αποκει και πέρα άρχισαν να πέφτουν οι σανίδες από κάτω μόλις καθόταν άνθρωπος, από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να τρίζει απελπιστικά και τώρα είναι στη φάση που αν ανασάνεις λίγο παραπάνω όσο κοιμάσαι αισθάνεσαι ότι θα γίνει έκρηξη.
Αγαπάμε ΙΚΕΑ.
Πάντως για να τα λέμε όλα, το στρώμα_ΙΚΕΑ που είχα πάρει είναι το πιο τέλειο στρώμα του κόσμου. Και τα κεφτεδάκια του παραμένουν ωραία, οπότε μια καλή λύση είναι όποτε φτιάχνεις κεφτεδάκια να τα τρως στο κρεβάτι για να απολαμβάνεις συναισθηματική ισορροπία.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ειστε χαζοι ρε γμτ, οσοι περνετε κρεβατι 70 ευρω, δεν ειστε νάνοι ή 50 κιλά και νομίζετε ότι θα κρατήσει μια ζωή και γκρινιάζετε κιολας.
Vielen Dank für alles was mal war
apla einai m,egaloi gamiades
valte sidhrogwnies re kai eiste komple
egw sto krevati sthn patra eixa valei 8 kai de katalavaine xrhsto
robocop krevati for the win
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band